Luna august 2020, Leu

August 2020, Leu
005 Leu    Este o lună în care vei pune mai mult accent pe propria persoană având șansa la  reînnoire în plan personal, schimbarea propriei mentalități, vis-a-vis de viață, relații. Reușești să impresionezi prin simpla ta prezență dar și prin atitudinea dezinvoltă, prin dinamism și ambiție, prin hotărârea de a merge mai departe, indiferent de obstacolele ivite în cale. Ești preocupat de progresul personal, noi posibilități de a obține mai mulți bani, recunoaștere în plan socio-profesional. Ești dominat de pasiune și de entuziasm pentru împlinirea unui țel măreț. Chiar dacă, în prima parte a lunii, ai ocazia să observi că multe din demersurile tale tind să fie întârziate, poate chiar anulate, nu mică îți va fi mirarea să constați că toate acestea sunt, de fapt, în avantajul tău, spre binele de mai târziu. Ai ocazia să faci curățenie în viața personală, în relația cu ceilalți descoperind o nouă față a mediului, grupului din care faci parte. Ceea ce sădești acum, în această perioadă, va avea impact pe termen îndelungat, în destinul tău. Din data de 22 apar noi oportunități de creștere a veniturilor din muncă personală. Poate fi vorba despre o renegociere a salariului, noi oportunități de a primi un post de lider în cadrul colectivului de muncă. Deviza ta în această lună este: „Din păcate știm să apreciem dragostea, abia atunci când o pierdem.” Anonim

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                          
       Este o lună intensă, interesantă și chiar inedită, în plan relațional și sentimental. Se cere multă răbdare din partea ta în relația cu partenerul de viață pentru că este posibil să te enervezi din lucruri de nimic și astfel poți să ajungi la certuri serioase, îndeosebi la mijlocul lunii. Nu este momentul potrivit pentru a lua decizii pripite, doar pentru că nu îți sunt împlinite anumite mofturi, pretenții, datorită tendinței de a fi mult mai egoist, posesiv. Vezi ce ai de schimbat în propria atitudine, la ce anume trebuie să renunți, să schimbi. Ai ocazia să călătorești mai mult alături de partenerul de viață și astfel redescoperiți momente de pasiune și romantism. În a doua parte a lunii ești preocupat de sarcinile de la locul de muncă și astfel lași relația de cuplu pe planul secund. Pot să apară noi realizări legate de proiecte comune, lansate încă din luna februarie 2020. Totul este să dai dovadă de calm și răbdare privind cu o oarecare detașare eventualele nemulțumiri venite din partea partenerului de viață. Nu trebuie să te lași copleșit de obligațiile de serviciu sau de nemulțumirile din cadrul carierei pentru că astfel riști să te îndepărtezi de partener. O plimbare în doi, o scurtă vacanță ar fi binevenită, în special pe la jumătatea lunii.   
        Din data de 7 revii la sentimente mai bune în relația de dragoste existentă sau apar noi posibilități de a găsi o nouă relație de iubire. Este timpul să acționezi cu mai multă încredere în tine, curaj și mai ales să te eliberezi dintr-o relație toxică, care nu ți-a adus mai nimic bun de-a lungul timpului. Este posibil să dai curs unei relații de dragoste pe care preferi să o păstrezi departe de ochii lumii.
       Spre sfârșitul aceastei luni ești mult mai destins în ceea ce privește relația cu ceilalți fiind important să nu exagerezi cu impresiile legate de proprii părinți. Este nevoie de mai multă comunicare, sinceritate, deschidere față de oamenii care te iubesc și te susțin în momentele grele.

Cariera si baniCarieră și bani                           
         În această perioadă va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, atunci când vine vorba despre relația cu colegii și/sau superiorii. Te poți aștepta la unele răsturnări de situații neașteptate, în plan profesional, apărute ca urmare a unor bârfe, invidii venite din partea prietenilor, îndeosebi în prima parte a perioadei analizate. Va trebui să acorzi o mai mare atenție la actele pe care le semnezi acum, modul în care negociezi salariul, în mod special la jumătatea lunii. În a doua parte a lunii ești nevoit să investești mai mult în casă, familie, poate chiar să îți susții părinții cu bani. Nu este exclus să îți schimbi domiciliul și astfel cheltui niște bani care erau programați pentru cu totul altceva. Se poate vorbi acum despre șansa de a-ți mări veniturile din muncă proprie, îndeosebi din data de 20. Este favorizată munca de creație, relațiile profesionale, parteneriatele la distanță, eventual peste hotare, în a doua parte a lunii. Ai ocazia să demarezi un proiect ambițios cu o firmă importantă sau cu persoane influente. Este un moment de salt, de progres iar tot ceea ce clădești acum va avea impact pe termen îndelungat. Totul va depinde de tine, să nu te lași influențat de cei care te invidiază și nu vor să te vadă cum progresezi.

SanatateSănătate
      Este recomandat să nu exagerezi, atunci când vine vorba despre sporturi extreme, viteză excesivă, escaladări periculoase, excese alimentare. Ești predispus la căzături, lovituri, tăieturi, probleme care țin de zona capului dar și unele probleme legate de funcționarea inimii, dureri de spate, încheieturi, pe la jumătatea perioadei. Se recomandă prudență în activitățile de la locul de muncă sau în deplasările în interes profesional. Evită să faci pe grozavul altfel va trebui să suporți consecințe neplăcute.