Luna august 2020, Gemeni

August 2020, Gemeni
003 Gemeni     Te vei implica mai mult în tot ceea ce este legat de studii, acumularea de informații sau relația cu rudele apropiate având ocazia să reiei anumite discuții care țin de o investiție, o colaborare importantă sau posibilitățile de renovare a unei locuințe. Ai ocazia să călătorești mai mult, să ajungi în locuri pe unde nu ai mai fost de ceva timp sau te reîntâlnești cu persoane dragi. Este o lună de reevaluări dar și de regăsiri, de relansare în ceea ce privește relația cu rudele, simți o mai mare nevoie de a te plimba, socializa, de a-ți face noi prieteni, de a renunța la prieteni care nu mai corespund așteptărilor tale. Este posibil să iei decizia de a urma noi cursuri de perfecționare sau participi la concursuri, interviuri eventual demarezi o activitate care implică mai mult studiu, scris, acumularea de noi informații. Din data de 22 vei pune mai mult accent pe relația cu propria familie, cu părinții, te preocupi mai mult de casa părintească, călătorești în locurile natale, îți schimbi domiciliul sau ești nevoit să te muți în altă localitate. Deviza ta pentru această lună este: „Cea mai prețioasă călătorie este este aceea către sufletul vostru.” Mircea Eliade

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                            
         Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj este bine să fii mult mai prudent la modul în care îți exprimi propriile nemulțumiri, vis-a-vis de un proiect care implică și bani pe care îi poți obține, în mod special, prin intermediul partenerului de viață. Chiar dacă mai planează unele suspiciuni, teama de a nu fi părăsit, reușești să treci cu bine peste aceste trăiri preocupându-te mai mult de obligațiile care țin de serviciu.
       Prima parte a lunii este favorabilă pentru călătoriile în doi, pentru a-ți petrece timpul împreună cu partenerul de viață, o perioadă în care ai ocazia să treci la o mai bună comunicare în relația de mariaj. Știi cum să te faci apreciat de jumătatea ta trăind adevărate momente de dragoste și pasiune. Este timpul să readuci un nou suflu în relație și să lași în trecut orice umbră de îndoială și nemulțumire. Ești predispus la implicarea într-o relație de amor cu o persoană de sex opus din cercul de prieteni sau cunoscută prin intermediul amicilor sau poate chiar la o petrecere. Nu este exclus să dai startul acum unei relații extraconjugale menită să te răscolească, să îți creeze tot felul de probleme în plan psihic-emoțional.
       Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, din data de 22 sunt șanse mai mari să îți găsești perechea sau iei decizia de a te muta împreună cu persoana iubită. Vei pune mai mult accent pe relația cu familia, noi posibilități de a te implica în proiecte comune cu persoana iubită. Este indicat să ții cont de sfaturile partenerului de viață și s-o lași mai ușor cu amicii, de unde se pare că vin și unele probleme din relația de cuplu.

Cariera si baniCarieră și bani                            
         Încă de la începutul lunii îți iei avânt fiind pus pe treabă. Stai foarte bine la capitolul negocieri, ușurința de a socializa, de a încheia contracte care să te avantajeze, din punct de vedere financiar. Este o lună favorabilă în ceea ce privește colaborările, parteneriatele, relațiile constructive din punct de vedere profesional, îndeosebi din data de 7. O perioadă mai delicată la locul de muncă, în relația cu colegii, ar fi în preajma datei de 13, atunci când ți se poate aduce în vedere faptul că nu este cazul să iei decizii pripite și este bine să o lași mai ușor cu acuzațiile nefondate. Fii mai prudent în tot ceea ce ține de semnarea de acte, documente importante, deplasări în interes de serviciu sau lansarea de noi colaborari, o afacere proprie.
       Beneficiezi de aprecierea venită din partea colegilor, a colaboratorilor și chiar a șefilor. Este posibil să participi la tot felul de interviuri, te poți bucura de reușite obținând un loc de muncă pe placul tău, după data de 22. Pot avea loc tot felul de întâlniri, conversații, negocieri, implicarea în activități, proiecte care necesită experiența profesională de care dispui deja. Este posibil să nu folosești cu eficiență maximă abilitățile, talentele de care dispui iar de aici pot să apară ceva neplăceri, îndeosebi pe la jumătatea perioadei analizate.
       În această lună nu vei duce lipsă de creativitate iar relația cu colegii de lucru este  bună. Totuși, va trebui să îți controlezi impulsivitatea, sarcasmul, critica și chiar tendința de a bârfi pe seama colegilor, pe la jumătatea perioadei. Este recomandat să dai dovadă de mai multă prudență, atunci când vine vorba despre cheltuieli și să eviți achizițiile care depășesc bugetul alocat împrumutându-te. Te poți bucura de mici cadouri, atenții, spre sfârșitul lunii.

SanatateSănătate
       Stai bine la capitolul sănătate, cât timp reușești să duci o viață echilibrată, fără excese. Ești predispus la răniri, lovituri, probleme datorate grijilor, efortului intelectual, a muncii excesive, la mijlocul lunii. Te poți aștepta și la unele stări de insomnie, epuizare psihică, stres, oboseală accentuată. Ai nevoie de mai multe plimbări prin natură, relaxare.