Luna august 2020, Capricorn

August 2020, Capricorn
010 Capricorn       În prima parte a lunii te axezi mai mult pe discuțiile care au legătură cu banii partenerului de viață, eventualele restanțe care țin de plata unor taxe și impozite, un credit bancar. Nu este cazul să iei decizii definitive, ci să observi cu mai multă atenție ce anume ai de schimbat în propria atitudine și apoi să ai tot felul de pretenții de la relația cu celălalt. Te remarci prin energie interioară deosebită, ambiție, curaj și energie pe care ai ocazia să le folosești în sens constructiv, pozitiv. Nu este exclusă reformularea unor contracte care țin de o moștenire, divorț sau investiții, pensie alimentară, taxe și impozite, credite. Ai șansa de a aplica acum strategii curajoase, ambițioase legate de planul financiar, spre sfârșitul lunii. Din data de 22 se observă o mai mare preocupare față de domeniul spiritual sau dorința de a urma studii de perfecționare, înscrierea la o facultate, continuarea studiilor postuniversitare. Deviza ta pentru această perioadă este: „O clipă de răbdare te poate salva de la un dezastru, un moment de nerăbdare poate provoca o nenorocire.” Proverb chinezesc 

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                            
       În preajma datei de 3 este posibil să apară tot felul de răsturnări de situație care vizează o relație de cuplu fiind pe punctul de a pune capăt definitiv relației. Atenție, se pare că nu deții suficiente informații și astfel poți fi orbit de gelozie datorită unor informații insuficiente menite să îți tulbure echilibrul psihic-emoțional. În preajma datei de 11 te poți aștepta la unele răbufniri, nemulțumiri, reproșuri, excese în cadrul unei relații intime fiind o perioadă destul de bulversantă, la capitolul sentimente, împărtășire cu celălalt a ceea ce gândești și simți. Din data de 15 relația de cuplu pare să se desfășoare destul de armonios reușind să mai lași de la tine, să treci cu vederea anumite aspecte ale trecutului comun.
       În a doua parte a lunii, o vacanță în doi sau măcar o plimbare în natură este binevenită pentru a reuși să mai „liniștiți apele” în relația de mariaj. Atenție însă, în preajma datei de 25 se reactivează problemele din relația de cuplu ajungând destul de ușor la certuri, reproșuri, gelozie, se reiau discuțiile neplăcute pe tema banilor, a relației cu părinții.
       Dacă ești singur atunci putem să vorbim despre o perioadă favorabilă pentru a te îndrăgosti pe neașteptate, îndeosebi în a doua parte a lunii, atunci când reușești să îți exprimi mult mai clar propriile trăiri, dorințe, sentimente. Este momentul potrivit să îți exprimi așteptările pe care le ai de la celălalt dorindu-ți, de fapt, să clădești o relație de lungă durată, eventual să întemeiezi o familie.

Cariera si baniCarieră și bani   
       La începutul perioadei nu este recomandat să te avânți și să faci investiții întrucât ești predispus la pierderi financiare care vor fi cu greu remediate. În prima parte a lunii discuți foarte mult despre bani, modul în care ai putea plăti anumite datorii și cum poți să salvezi o afacere personală. Nu te poți baza însă pe promisiunile unor colaboratori care nu fac decât să te amâne, să te mintă sau nu reușesc să se țină de cuvânt, datorită unor evenimente neașteptate.
       Din data de 7 ești mult mai inspirat, diplomat, echilibrat în ceea ce privește cariera și relația cu superiorii. Știi cum să te faci remarcat prin seriozitate și implicare, asumarea de responsabilități dând startul unor idei, proiecte la care nu se „înhamă” oricine. Știi cum să tragi din greu, atunci când vine vorba despre carieră și, chiar dacă nu prea vezi cu ochi buni atitudinea unor colegi mai leneși, știi să îi mobilizezi în direcția dorită de tine. Îți vezi propriul interes conștientizând că, pentru a-ți împlini un țel măreț, ai nevoie de aliați, colaboratori de nădejde și mai ales de fler, tact și diplomație.
       Acordă atenție la reluarea unor discuții legate de patrimoniu fiind absolut necesar să acționezi în forță, îndeosebi din data de 15. Timpul se va derula cu repeziciune, abia dacă reușești să îți tragi sufletul astfel că, în a doua parte a lunii, vei depune mult efort fizic și mental pentru a duce la bun sfârșit o activitate începută cu ceva timp în urmă.
       În această lună te poți aștepta la o serie de răzgândiri legate de bani, o înțelegere care implică și un nou împrumut sau un asociat care te ajută în plan profesional. Este vorba, de fapt, despre reluarea unor discuții care s-au derulat încă de la începutul acestui an. Spre sfârșitul lunii se cere multă atenție din partea ta în cadrul unei asocieri, un parteneriat important întrucât pot apărea probleme de natură financiară, schimbări legislative menite să te pună în gardă. Pot apărea competitori destul de ambițioși fiind nevoit să faci unele compromisuri pentru a reuși să obții ceea ce ți-ai propus.

SanatateSănătate
        Este recomandat să acorzi o atenție specială la eventualele probleme de sănătate. Te poți aștepta la momente de depresie, tulburări care țin de zona digestivă, renală sau de coordonare psiho-motorie. Nu exagera cu consumul de medicamente. Este posibil să schimbi tratamentul sau chiar medicul în încercarea de a găsi un remediu mai eficient. Te poți aștepta la schimbări bruște de dispoziție, o senzație de disconfort emoțional, insomnii. Este nevoie de mai multă detașare de problemele cotidiene.