Luna august 2020, Berbec

August 2020, Berbec
001 Berbec         Este o lună în care debordezi de energie, dinamism, încredere, creativitate și iubire punând multă pasiune în tot ceea ce faci. Te aprinzi destul de ușor, atunci când vine vorba despre dragoste, flirt astfel că, până în data de 22, se întrezăresc noi perspective din punct de vedere amoros având ocazia să atragi atenția sexului opus cu mai multă ușurință.  Ești mult mai dornic să creezi debordând de idei, care mai de care mai interesante, menite să te ajute în plan personal și profesional. Este o lună favorabilă relației cu propriul copil, demarării unor acțiuni care vizează investițiile pe termen îndelungat. Din data de 22 ești mult mai preocupat de locul de muncă, sarcinile de serviciu asumându-ți mai multe responsabilități în colectivul de muncă. Se observă o mai mare nevoie de a te preocupa de propriul organism, eventual vrei să adopți un nou regim de viață și chiar alimentar. Spre sfârșitul lunii este bine să profiți de noile oportunități de progres în carieră. Deviza ta, pentru luna analizată este: „Viitorul depinde de multe lucruri dar, mai ales, de tine.” Frank Tiger

Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu                           
          Este o lună de vară fierbinte, pentru tine, la capitolul dragoste, relație de cuplu și tot ceea ce are legătură cu iubirea. Lucrurile nu sunt atât de grave pe cât ai crede dar ai tendința să amplifici anumite situații și să le privești dintr-o perspectivă pesimistă.
       Profiți din plin de fiecare moment bucurându-te de atenția venită din partea sexului opus reușind să uimești prin umor, spontaneitate, ai capacitatea de a te detașa și de a schimba direcția, atunci când observi că ceva nu merge așa cum ți-ai propus într-o relație. Ai tendința să te lași influențat sau să cedezi, atunci când vine vorba despre flirturi, aventuri amoroase.
       Dacă ești deja căsătorit multe lucruri din trecut tind să revină în relația de cuplu și tot reproșezi partenerului de viață ce a făcut, cum te-a nedreptățit în trecut și faptul că nu poți uita și ierta. Este greu, e adevărat dar, cu puțin efort, voință și înțelepciune vei trece peste toate aceste lucruri care nu fac decât să te epuizeze energetic. Este nevoie de mai multă atenție în relația de cuplu, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când ai tendința să neglijezi partenerul de viață acordând mai multă atenție grupului de prieteni și petrecerilor.
       Dacă încă îți cauți perechea este o lună în care dragostea îți dă târcoale, îndeosebi o dragoste ce revine din trecut și este posibil să te destabilizeze la nivel psihic-emoțional. Mare atenție în preajma datei de 3, atunci când pot apărea răzgândiri, certuri în relația cu persoana iubită. Nu este exclus să fii prins între două sau mai multe iubiri și să nu știi ce alegere să faci.

Cariera si baniCarieră și bani                       
         Este o lună în care se așează lucrurile în favoarea ta îndeosebi dacă activezi într-un post care necesită multă inspirație, creativitate, muncă cu copiii, educarea acestora. Cert este că ești pus pe fapte mari creând acum strategii care te vor avantaja pe termen îndelungat, începând cu a doua parte a lunii. Dai dovadă de conștiinciozitate, putere de muncă știind exact ce vrei și cât poți obține. Cu toate astea vei avea sentimentul că nu ești apreciat la adevărata valoare, ba chiar există riscul să fii implicat în eventuale probleme care vizează relația cu șefii sau autoritățile. Nu este cazul să îți asumi acum riscuri, în cazul în care te-ai gândit să dai startul unei colaborări sau asocieri în plan profesional.
       Prima parte a lunii se poate dovedi solicitantă, din punct de vedere profesional și chiar dacă pleci în vacanță, o să ai surpriza că nu reușești să te relaxezi cu adevărat, cât timp simți că lucrurile nu sunt puse în ordine la locul de muncă. Este posibil să te răzgândești mai des sau ceilalți nu se țin de promisiunile făcute. Ai ocazia să constați că ai de făcut anumite corecții asupra unui proiect sau că va trebui să revii asupra unor documente, hotărâri. La mijlocul lunii este bine să nu  exagerezi cu critica la adresa celorlalți și nu te grăbi să semnezi contracte de colaborare.
       Este o lună de vară potrivită pentru concediu, relaxare și acumulare de energie pe care să o folosești mult mai eficient, în plan profesional, pentru a te lansa cu forțe noi în adoua parte a perioadei. Planul financiar poate fi supus unor restricții, cheltuieli neașteptate, pe la mijlocul lunii. Ai ocazia să atragi câștiguri bănești, noi oportunități de avansare la locul de muncă, îndeosebi spre sfârșitul lunii.
       Dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau te gândești să ceri o avansare pe un post mai bine plătit cea mai bună perioadă ar fi după data de 20, astunci când astrele sunt mult mai favorabile pentru tine, în plan profesional.

SanatateSănătate
       În această lună nu vei duce lipsă de vitalitate astfel că ești însoțit de starea de bine petrecând mai mult timp cu prietenii, cu oameni dragi astfel că reușești să treci cu mai multă ușurință peste problemele de sănătate. Va trebui totuși să te mai temperezi și să acționezi cu mai mult calm, atunci când vorbim despre reparații prin casă, gospodărie, pe la jumătatea lunii. Ești predispus la accidente, lovituri, probleme care țin de tensiunea arterială, insomnii. Este posibil să te confrunți cu probleme renale, infecții, răniri ușoare, spre sfârșitul perioadei.