Luna august 2020, Balanță

August 2020, Balanță
007 Balanta      În această lună te simți însuflețit de idealuri nobile, ești concentrat pe relația cu prietenii, noi perspective de a face schimbări importante în cadrul unui grup, o asociație în care activezi. Este o perioadă în care ai ocazia să cunoști oameni noi, interesanți, să socializezi, să mergi la tot felul de întruniri, petreceri, spectacole. Este timpul să dai startul unui proiect personal important. Din data de 22 ai ocazia să participi la evenimente în scopuri caritabile, acțiuni umanitare, experiențe care te pot ajuta să te simți împlinit, poți să descoperi o nouă față a existenței. Beneficiezi acum de susținere venită din partea unor ghizi, a unor mentori având ocazia să stabilești relații utile pentru progresul personal. Deviza ta pentru această lună este: „Doar cei care s-au ajutat singuri știu cum să-i ajute pe ceilalți.” George Bernard Shaw

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                              
       Nu ai cum să spui că ești liniștit în această lună, mai ales dacă este vorba despre planul amoros. Socializezi, legi tot felul de prietenii reușind să impresionezi prin starea de optimism, umor și atitudinea plină de încredere în propria persoană. Te poți aștepta însă la răsturnări de situație legate de relația de amor datorate unor indiscreții, bârfe venite din partea unor prieteni care nu au gânduri bune la adresa ta, îndeosebi în prima parte a lunii. Cert este că viața ta sentimentală trece printr-o adevărată revoluție fiind oarecum constrâns de tot felul de obligații legate de familie, relația cu proprii părinți sau copil astfel că, în prima parte a lunii, trăiești adevărate momente de confuzie, de rătăcire neștiind prea clar ce vrei, ce alegeri să faci, către cine să îți îndrepți atenția sau dacă merită să mai investești timp și energie într-o anumită relație de dragoste.
       Din data de 7 apar oportunități de a te îndrăgosti de o persoană de sex opus cunoscută prin intermediul serviciului. Nu este exclus să se complice oarecum lucrurile și să te implici într-o relație de dragoste cu un șef, o persoană cu autoritate. Se poate vorbi despre o relație de colaborare care se va transforma, cu timpul, într-o relație sentimentală de durată. În preajma datei de 25 ești predispus la finalizarea unei relații de dragoste deja existentă pentru a face loc alteia mult mai incitante, de la care ai mari așteptări. Preferi să fii liber, să te simți în largul tău, să te distrezi mai mult alături de prieteni ceea ce ar putea să declanșeze probleme serioase în relația de cuplu, dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj.
      Viața în doi pare să fie destul de greu de dus, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când se vor relua multe discuții, neplăceri care nu suportă amânare, ba din contră, este bine să rezolvi eventualele conflicte, fără să mai amâni luarea unor decizii ferme. Chiar dacă te confrunți cu tot felul de probleme în relația de cuplu, se pare că toate acestea sunt menite pentru a descoperi ce vrea celălalt, de a afla în ce stadiu este relația de mariaj și ce anume ai de făcut, ce corecții trebuie să pui în aplicare pentru a restabili echilibrul.
      Spre sfârșitul lunii distracția în doi este binevenită pentru că deschide noi posibilități de a vă cunoaște mai bine și de a vă redescoperi pasiunea, iubirea reciprocă. Te poți bucura de realizări deosebite, de succes venit cu ajutorul partenerului de viață. Ai ocazia să cunoști o persoană de sex opus, atractivă și influentă, eventual cu funcție de răspundere, cineva care te poate ajuta să îți regăsești starea de echilibru, în plan sentimental dar și material.

Cariera si baniCarieră și bani 
         Este o lună interesantă la capitolul carieră, o perioadă în care vin oportunități de a progresa dar și de a te elibera din eventuale colaborări socio-profesionale destul de presante. Nu este o lună favorabilă în privința afacerilor personale, îndeosebi în prima parte a perioadei. Nu te grăbi să semnezi un contract de colaborare, îndeosebi în preajma datei de 10. În preajma datei de 25 te bucuri de realizări, câștiguri financiare datorate diplomației, șarmului dar și prin inspirația, inițiativa și creativitatea de care dai dovadă. Poate fi vorba și despre primirea unei sume de bani prin intermediul celorlalți sau ca urmare a unei asocieri făcute în trecut. Va trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre investiții, îndeosebi la jumătatea lunii. Este posibil să ajungi la discuții, neplăceri în relația cu superiorii, în preajma datei de 4. O perioadă favorabilă pentru demararea unor proiecte comune, alături de un grup de prieteni, este în preajma datei de 11.
       Domeniul financiar este bine aspectat, cât timp dai dovadă de prudență, de atenție la actele semnate, la cheltuielile efectuate, cât de bine îți gestionezi banii veniți din muncă proprie. În prima parte a lunii pot apărea discuții serioase în relația de cuplu, pe tema banilor câștigați de tine, ceea ce ar putea declanșa adevărate furtuni în mariaj, îndeosebi în preajma datei de 3, așa că ține banii deoparte și evită să fii darnic cu cineva care, oricum, nu va aprecia bunăvoința ta.

SanatateSănătate
       Chiar dacă debordezi de energie și vitalitate va trebui să dai dovadă de prudență, în privința propriei sănătăți. Ești predispus la probleme care țin de sistemul nervos sau unele probleme de coordonare, eventual disfuncții ale sistemului respirator sau în privința aparatului locomotor, la căzături, lovituri, accidente, îndeosebi în preajma datei de 4.