Luna august 2019, Rac

August 2019, Rac
004 Rac     Este o lună de vară în care vei pune mai mult accent pe bani, noi posibilități de a atrage venituri în bugetul personal. Ești mult mai  sigur pe tine, pe propriile posibilități de a răzbate, îndeosebi atunci când vine vorba despre bani și carieră. În prima parte a lunii ai ocazia să primești bani din muncă proprie dar, cum vin așa se și duc, rapid. Nu este cazul să intri în panică, ci ai face bine să fii mult mai chibzuit, atunci când vine vorba despre cumpărături sau plimbări, distracții alături de prieteni. Din data de 23 august apar noi șanse să închei un contract avantajos sau să negociezi în favoarea ta, fie că este vorba despre salariu sau o nouă colaborare în plan profesional. Călătoriile sunt în avantajul tău având ocazia să interacționezi cu oameni noi, interesanți cu care să dezvolți o afacere personală sau să înveți lucruri noi și valoroase pentru propria dezvoltare. Deviza ta, în această lună, este: „Visele tale depind doar de voința ta de a ți le îndeplini” Anonim 

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                    
       În prima decadă a acestei luni ești preocupat de găsirea unor noi posibilități de câștiguri financiare așa că ai tendința să neglijezi latura sentimentală sau relația de cuplu. Se impune găsirea unui echilibru, a unei armonii între obligațiile care țin de serviciu și familie, relația de dragoste. Intri în posesia unor secrete sau se arată adevărata față a unei relații de dragoste, îndeosebi în prima parte a lunii august.
       În preajma datei de 16 august se reaprind discuțiile contradictorii, certurile în relația cu partenerul de viață așa că vezi ce anume a rămas nelămurit din trecut sau caută să înțelegi adevăratele intenții ale partenerului de viață. Este posibil să intri în posesia unor informații neplăcute care te determină să iei decizia bruscă de a renunța la relația de mariaj, îndeosebi la jumătatea acestei luni.
       Din data de 18  august se îmbunătățește vizibil relația cu rudele apropiate, cu familia fiind momentul potrivit pentru a demara acțiuni comune, un proiect care vizează casa, o investiție sau renovarea unei locuințe.
       Este recomandat să fii mult mai prudent, în ceea ce privește o relație de dragoste care se află deja în curs, îndeosebi în preajma datei de 24 august, atunci când ai tendința să pui pe primul plan interesele financiare și astfel poți să ajungi la certuri în relația cu persoana iubită. Pot să apară unele probleme de comunicare în relația cu sexul opus sau vei afla ce se vorbește despre o persoană dragă, informații care te vor lămuri cu cine ai de-a face, de fapt.
      Spre sfârșitul lunii august ai ocazia să te lămurești asupra unei relații de dragoste, ce vrei de fapt, dacă merită să dai startul unei relații de lungă durată.

Cariera si baniCarieră și bani                     
      Este o perioadă foarte dinamică, în plan financiar dar și profesional. Putem să vorbim despre multă muncă, dedicare, preocupare pentru a te perfecționa în plan profesional. Te implici în tot felul de proiecte și activități la locul de muncă încercând să fii un bun coleg, gata să vină în sprijinul celorlalți parteneri în orice moment. Prin calm și diplomație reușești să finalizezi sarcinile de seviciu cu brio. Știi cum să te faci apreciat fiind un bun coleg, unul care știe să le vină în ajutor celor care au nevoie de sfatul și susținerea ta. Dai dovadă de multă ambiție și curaj în îndeplinirea sarcinilor de serviciu dar, cu toate acestea, ai ocazia să te confrunți cu tot felul de nemulțumiri, reproșuri venite din partea unui superior. Nu este exclusă nici apariția de noi oportunități pentru a schimba direcția, în plan profesional, îndeosebi spre sfârșitul lunii august.
       Fii mult mai precaut, dacă ești implicat într-o afacere personală sau de parteneriat întrucât ești predispus la renunțări, răsturnări de situații, în a doua parte a lunii, îndeosebi la jumătatea perioadei.
       În prima parte a lunii apar noi oportunități de a progresa în plan financiar îndeosebi prin intermediul prietenilor. De fapt relația cu prietenii sau un grup din care faci parte îți poate aduce și bine și rău în plan financiar. De tine depinde, de alegerile pe care le faci și dacă ești dispus să faci și compromisuri.
        Spre sfârșitul lunii se mai îmbunătățește atmosfera, în ceea ce privește relațiile de colaborare, de afaceri sau în relația cu superiorii știind cum să îți exprimi punctul de vedere, ideile, ai inițiative care pot propulsa instituția în care ești angajat.

SanatateSănătate     
     Este foarte important să nu exagerezi cu munca și să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre participarea la petreceri, întâlniri cu prietenii întrucât ești predispus la consum excesiv de alcool, mâncare sau să pierzi nopți neglijând astfel odihna. Treci printr-o perioadă intensă, ai chef de distracții, de plimbări, interacțiuni sociale.
       Va trebui să fii mai atent în prima parte a lunii, atunci când ești predispus la probleme care țin de infecții ale sângelui, accidente, lovituri, probleme ale ficatului sau de natură digestivă, renale (în preajma datei de 10 august), insomnii, alternare a tensiunii arteriale.