Luna august 2019, Gemeni

August 2019, Gemeni
003 Gemeni      Te vei implica mai mult în tot ceea ce este legat de studii, acumularea de informații sau relația cu rudele apropiate având ocazia să reiei anumite discuții care țin de o investiție, o colaborare importantă sau posibilitățile de renovare a unei locuințe. Ai ocazia să călătorești mai mult, să ajungi în locuri pe unde nu ai mai fost de ceva timp sau te reîntâlnești cu persoane dragi. Luna Nouă din data de 1 dar și din 30 august îți aduce șansa de a relua anumite studii, cursuri abandonate sau pe care le-ai tot amânat, din diferite motive personale. Este posibil să iei decizia de a urma noi cursuri de perfecționare sau participi la concursuri, interviuri eventual demarezi o activitate ce implică mai mult studiu, scris, acumularea de noi informații. Din data de 23 august vei pune mai mult accent pe relația cu propria familie, cu părinții, te preocupi mai mult de casa părintească, călătorești la locurile natale. Deviza ta pentru această lună este: „Din păcate știm să apreciem dragostea, abia atunci când o pierdem.” Anonim

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                   
       Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj este bine să fii mult mai prudent la modul în care îți exprimi propriile nemulțumiri, vis-a-vis de un proiect ce implică și bani pe care îi poți obține, în mod deosebit, prin intermediul partenerului de viață. Ești predispus la certuri, discuții în contradictoriu, reproșuri, ai tendința de a fi gelos, posesiv cu partenerul de viață, mai ales în preajma datei de 16 august. Chiar dacă mai planează unele suspiciuni, teama de a nu fi părăsit, reușești să treci cu bine peste aceste trăiri preocupându-te mai mult de obligațiile care țin de serviciu.
         Prima parte a lunii este favorabilă pentru călătoriile în doi, pentru a-ți petrece timpul împreună cu partenerul de viață, o perioadă în care ai ocazia să treci la o mai bună comunicare în relația de mariaj. Știi cum să te faci apreciat de jumătatea ta trăind adevărate momente de dragoste și pasiune. Este timpul să readuci un nou suflu în relație și să lași în trecut orice umbră de îndoială și nemulțumire.
      Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, din 18 august sunt șanse mai mari să îți găsești perechea sau iei decizia de a te muta împreună cu persoana iubită. Vei pune mai mult accent pe relația cu familia, noi posibilități de a te implica în proiecte comune cu persoana iubită.
      Dacă ești singur putem vorbi despre șansa de a găsi acum iubirea pe care o aștepți de ceva timp. Este recomandat să profiți de sfârșitul lunii, mai exact din data de 26 august, pentru a da startul unei (noi) relații stabile, de lungă durată, lăsând-o astfel mai ușor cu relațiile de scurtă durată, eventuale aventuri amoroase.

Cariera si baniCarieră și bani                       
     Încă de la începutul lunii îți iei avânt fiind pus pe treabă, stai foarte bine la capitolul negocieri, ușurința de a socializa, de a încheia contracte care să te avantajeze din punct de vedere financiar.
      Este o lună favorabilă în ceea ce privește colaborările, parteneriatele, relațiile constructive din punct de vedere profesional, îndeosebi din data de 11 august. O perioadă mai delicată la locul de muncă, în relația cu colegii, ar fi  în preajma datei de 16  august, atunci când ți se poate aduce în vedere faptul că nu este cazul să iei decizii pripite și este bine să o lași mai ușor cu acuzațiile nefondate. Fii mai prudent în tot ceea ce ține de semnarea de acte, documente importante, deplasări în interes de serviciu sau lansarea de noi colaborari, o afacere proprie.
    Beneficiezi de aprecierea venită din partea colegilor, a colaboratorilor și chiar a șefilor. Este posibil să participi la tot felul de interviuri, te poți bucura de reușite obținând un loc de muncă pe placul tău, după data de 19 august. Pot avea loc tot felul de întâlniri, conversații, negocieri, implicarea în activități, proiecte care necesită experiența profesională de care dispui deja. Este posibil să nu folosești cu eficiență maximă abilitățile, talentele de care dispui iar de aici pot să apară ceva neplăceri, îndeosebi pe la jumătatea perioadei analizate.
      În această lună nu vei duce lipsă de creativitate iar relația cu colegii de lucru este una deosebit de bună. Totuși, va trebui să îți controlezi impulsivitatea, sarcasmul, critica și chiar tendința de a bârfi pe seama colegilor, pe la jumătatea perioadei. Este recomandat să dai dovadă de mai multă prudență, atunci când vine vorba despre cheltuieli și să eviți achizițiile care depășesc bugetul alocat împrumutându-te. Te poți bucura de mici cadouri, atenții, spre sfârșitul lunii.

SanatateSănătate     
     Stai bine la capitolul sănătate cât timp reușești să duci o viață echilibrată, fără nici-un fel de excese. Ești predispus la răniri, lovituri, probleme datorate grijilor, efortului intelectual, a muncii excesive, la mijlocul lunii. Te poți aștepta și la unele stări de insomnie, epuizare psihică, stres, oboseală accentuată. Ai nevoie de mai multe plimbări prin natură, relaxare.