Luna august 2019, Fecioară

August 2019, Fecioară
006 Fecioara        În prima parte a lunii este posibil să te simți copleșit, epuizat la nivel fizic și psihic astfel că este absolut necesar să te destinzi, să acorzi mai multă atenție propriilor nevoi sufletești, să socializezi și să interacționezi cu persoane încrezătoare în propriile forțe. Este o perioadă de introspecție dar și de aflare a unor informații secrete care, deși te vor bulversa peste măsură, te vor ajuta totuși să privești din cu totul alt punct de vedere anumite relații, evenimente ale vieții personale dar și profesionale. Este o perioadă bună pentru analiză interioară, pentru reflexie sinceră asupra propriei existențe. Ai ocazia să primești răspunsuri interesante prin conectarea cu latura profundă a propriului suflet. Este posibil să mergi mai des prin locașuri sfinte, să meditezi, să te rogi mai mult, să te sacrifici în favoarea semenilor iar toate acestea te vor ajuta să te eliberezi de o povară destul de grea. Din data de 23 august, odată cu intrarea Soarelui în zodia ta, ai ocazia să renaști, să devii mai puternic, încrezător în propria persoană, să redescoperi o nouă față a vieții. Este timpul să iei un nou avânt și să îți demonstrezi, ție mai întâi, că poți să depășești orice greutate a vieții, cât timp te iubești și te respecți, te accepți și înțelegi că viața este mai mult decât înfrângere și dezamăgire. Deviza ta pentru această lună este: „Doar cei care s-au ajutat singuri știu cum să-i ajute pe ceilalți.” George Bernard Shaw

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                   
      Relația de mariaj se desfășoară oarecum normal, liniștit, până în data de 7 august. Se observă însă o mai mare nevoie de a comunica dar, cu toate acestea, nu de puține ori vei fi suprins să constați că mesajul tău parcă nu este auzit, înțeles sau că îți este răstălmăcit, îndeosebi în preajma datei de 16 august. Nu este exclus să intri în posesia unor informații secrete legate de relația de cuplu și astfel ești nevoit să faci o alegere clară. Nu ai decât să analizezi cu atenție bârfele, fără să acționezi, până când nu ai adunat suficiente informații.
       În preajma datei de 21 august este recomandat să eviți orice discuții personale, intime cu persoane care nu sunt tocmai de încredere. Nu trebuie să ții cont la vorbele răutăcioase, bârfe pentru că riști să rupi o relație de cuplu sau de dragoste pentru niște discuții fără rost, lipsite de obiectivitate.
      Este posibil să apară unele discuții neplăcute, în relația cu partenerul de viață, pe tema copilului, îndeosebi în prima parte a lunii. Va trebui să dai dovadă de mai multă îngăduință și să înveți să mai lași de la tine, fără să te mai încăpățânezi să îți dai dreptate cu orice preț. Spre sfârșitul lunii august se observă o îmbunătățire vizibilă în relația de mariaj având ocazia să dai startul unui proiect comun, de lungă durată, fie că este legat de o casă sau de nașterea  unui copil.
      Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci nici nu prea ai chef să dai startul unei relații serioase, îndeosebi în a doua parte a lunii, preferi să călătorești cu mintea în trecut și să te hrănești cu amintiri, eventual dorești să revii la o iubire din trecut.
      Se poate vorbi și despre o reluarea unei relații menită să te răscolească, să te deruteze sau să te îndepărteze de la scopurile propuse. La sfârșitul lunii este posibil să te lași influențat de bârfele venite din partea unor invidioși ceea ce te va nemulțumi în plan psihic-emoțional.

Cariera si baniCarieră și bani                   
       Începutul de lună este foarte agitat la capitolul carieră, proiecte profesionale, relația cu colegii și/sau colaboratorii. Lucrurile par să se deruleze cu o viteză ieșită din comun fiind luat oarecum prin surprindere de anumite decizii, acțiuni care contravin regulilor și principiilor morale. Nu ai decât să te mobilizezi și să acționezi cu fermitate, fără să te lași învins de aparențe și de agresivitatea unora din colectivul de muncă. Ai toate șansele să schimbi direcția în plan profesional sau iei decizia de a schimba strategiile de acțiune în ceea ce privește un proiect ambițios. Cert este că până spre sfârșitul lunii reușești să readuci lucrurile pe un făgaș normal în plan profersional. Spre sfârșitul perioadei apar noi oportunități de câștiguri financiare, șansa de a discuta în favoarea ta un anumit contract dar evită să semnezi documente importante, îndeosebi în prejma datei de 25 august.
       Spre sfârșitul lunii, mai exact din data de 27 august, apare șansa de a te relansa la locul de muncă sau de a obține un post de conducere asumându-ți astfel mai multe responsabilități dar având și ocazia de a-ți mări salariul.
      Este important să nu apleci urechea la bârfe, ci să cauți noi modalități de a te relansa, dacă este vorba de o afacere personală. Evită să împărtășești cu ceilalți intențiile tale, proiectele ambițioase în plan profesional sau planurile unei afaceri personale. Cu toate acestea putem să vorbim despre o lună  bună, la capitolul bani și carieră.

SanatateSănătate         
        Este o lună în care ar trebui să te preocupi mai mult de propria sănătate. Este posibil să recidiveze acum o problemă de sănătate cu care te-ai confruntat în urmă cu ceva timp. Nu este de glumit! Nu ezita să faci mai multe analize, o intervenție rapidă, dacă simți că ceva este în neregulă cu organismul tău. Ești predispus la infecții, accidentări, tăieturi, operații chirurgicale sau probleme digestive. Va trebui să petreci mai mult timp în natură, departe de stres, de obligații de orice fel.