Luna august 2019, Capricorn

August 2019, Capricorn
010 Capricorn       În prima parte a lunii te axezi mai mult pe discuțiile care au legătură cu banii partenerului de viață, eventualele restanțe ce țin de plata unor taxe și impozite, un credit bancar. Nu este cazul să iei decizii definitive, ci să observi cu mai multă atenție ce anume ai de schimbat în propria atitudine și apoi să ai tot felul de pretenții de la relația cu celălalt. Te remarci prin energie interioară deosebită, ambiție, curaj și energie pe care ai ocazia să le folosești în sens constructiv, pozitiv. Nu este exclusă reformularea unor contracte care țin de o moștenire, divorț sau investiții, pensie alimentară, taxe și impozite, credite. Ai șansa de a aplica acum strategii curajoase, ambițioase legate de planul financiar, spre sfârșitul lunii. Din data de 23 august se observă o mai mare preocupare față de domeniul spiritual sau dorința de a urma studii de perfecționare, înscrierea la o facultate, continuarea studiilor postuniversitare. Deviza ta pentru această perioadă este: „Fericirea este compusă din micile victorii.” Anonim

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu              
       În preajma datei de 2 august este posibil să apară tot felul de răsturnări de situație care vizează o relație de cuplu fiind pe punctul de a pune capăt definitiv relației. Mare atenție, se pare că nu deții suficiente informații și astfel poți fi orbit de gelozie datorită unor informații insuficiente menite să îți tulbure echilibrul psihic-emoțional.
       Din data de 8 august relația de cuplu pare să se desfășoare destul de armonios reușind să mai lași de la tine, să treci cu vederea anumite aspecte ale trecutului comun. Te poți aștepta la unele răbufniri, nemulțumiri, reproșuri, excese în cadrul unei relații intime fiind o perioadă destul de bulversantă, la capitolul sentimente, împărtășire cu celălalt a ceea ce gândești și simți, în preajma datei de 15 august.
       În a doua parte a lunii, o vacanță în doi sau măcar o plimbare în natură este binevenită pentru a reuși să mai „liniștiți apele” în relația de mariaj.
       Dacă ești singur atunci putem să vorbim despre o perioadă favorabilă pentru a te îndrăgosti pe neașteptate, îndeosebi spre sfârșitul lunii, atunci când reușești să îți exprimi mult mai clar propriile trăiri, dorințe, sentimente. Este momentul potrivit să îți exprimi așteptările pe care le ai de la celălalt dorindu-ți, de fapt, să clădești o relație de lungă durată, eventual să întemeiezi o familie.

Cariera si baniCarieră și bani                    
       La începutul lunii august nu este recomandat să te avânți și să faci investiții întrucât ești predispus la pierderi financiare care vor fi cu greu remediate. În prima parte a lunii discuți foarte mult despre bani, modul în care ai putea plăti anumite datorii și cum să reușești să salvezi o afacere personală. Nu te poți baza însă pe promisiunile unor colaboratori care nu fac decât să te amâne, să te mintă sau să nu reușesc să se țină de cuvânt, datorită unor evenimente neașteptate.
       Din data de 11 august ești mult mai inspirat, diplomat, echilibrat în ceea ce privește cariera și relația cu superiorii. Știi cum să te faci remarcat prin seriozitate și implicare, asumarea de responsabilități dând startul unor idei, proiecte la care nu se „înhamă” oricine. Știi cum să tragi din greu, atunci când vine vorba despre carieră și, chiar dacă nu prea vezi cu ochi buni atitudinea unor colegi mai leneși, știi să îi mobilizezi pe ceilalți în direcția dorită de tine. Îți vezi propriul interes conștientizând că, pentru a-ți împlini un țel măreț, ai nevoie de aliați, colaboratori de nădejde și mai ales de fler, tact și diplomație.
       Mare atenție la reluarea unor discuții legate de patrimoniu fiind absolut necesar să acționezi în forță, îndeosebi din data de 15 august.
       Timpul se va derula cu repeziciune, abia dacă reușești să îți tragi sufletul astfel că, în intervalul 16 – 30 august, vei depune mult efort fizic și mental pentru a duce la bun sfârșit o activitate începută cu ceva timp în urmă.
       În această lună te poți aștepta la o serie de răzgândiri legate de bani, o înțelegere care implică și un nou împrumut sau un asociat care să te ajute în plan profesional. Este vorba, de fapt, despre reluarea unor discuții care s-au derulat încă de la începutul acestui an. Este posibil să reiei discuțiile legate de plata unui împrumut, amenzi, taxe și impozite.

SanatateSănătate  
       Este recomandat să acorzi o atenție specială la eventualele probleme de sănătate. Te poți aștepta la momente de depresie, tulburări care țin de zona digestivă, renală sau de coordonare psiho-motorie. Nu exagera cu consumul de medicamente. Este posibil să schimbi acum tratamentul sau chiar medicul în încercarea de a găsi un remediu mai eficient. Te poți aștepta la schimbări bruște de dispoziție, o senzație de disconfort emoțional, insomnii. Este nevoie de mai multă detașare de problemele cotidiene.