Luna august 2019, Berbec

August 2019, Berbec
001 Berbec         Este o lună în care debordezi de energie, dinamism, încredere, creativitate și iubire punând multă pasiune în tot ceea ce faci. Te aprinzi destul de ușor, atunci când vine vorba despre dragoste, flirt astfel că, până în data de 23 august, se întrezăresc noi perspective din punct de vedere amoros având ocazia să atragi atenția sexului opus cu mai multă ușurință.  Ești mult mai dornic să creezi debordând de idei, care mai de care mai interesante, menite să te ajute în plan personal și profesional. Este o lună favorabilă relației cu propriul copil, demarării unor acțiuni care vizează investiții pe termen îndelungat. Din data de 23 august ești mult mai preocupat de locul de muncă, sarcinile de serviciu asumându-ți mai multe responsabilități în colectivul de muncă. Spre sfârșitul lunii este bine să profiți de noile oportunități de progres în carieră.  Deviza ta, pentru luna august este: „Fiecare zi este o nouă viață pentru omul înțelept.” Dale Carnegie

Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu                      
       Este o lună de vară fierbinte, pentru tine, la capitolul dragoste, relație de cuplu și tot ceea ce are legătură cu iubirea. Lucrurile nu sunt atât de grave pe cât ai crede dar ai tendința să amplifici anumite situații și să le privești dintr-o perspectivă pesimistă.
       Ai tendința să dai curs unor aventuri cu mai multă ușurință, fără să te gândești prea mult la consecințele care te pot dezamăgi. Profiți din plin de fiecare moment bucurându-te de atenție din partea sexului opus, reușind să uimești prin umor, spontaneitate, capacitatea de a te detașa și de a schimba direcția, atunci când observi că ceva nu merge așa cum ți-ai propus într-o relație.
       Dacă ești deja căsătorit multe lucruri din trecut tind să revină în relația de cuplu și să tot reproșezi partenerului de viață ce a făcut, cum te-a nedreptățit în trecut și faptul că nu poți uita și ierta. Este greu, e adevărat dar, cu puțin efort, voință și înțelepciune vei trece peste toate aceste lucruri care nu fac decât să te epuizeze energetic. Este nevoie de mai multă atenție în relația de cuplu, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când ai tendința să neglijezi partenerul de viață acordând mai multă atenție grupului de prieteni și petrecerilor.
       Dacă încă îți cauți perechea este o lună în care dragostea îți dă târcoale, îndeosebi o dragoste ce revine din trecut și este posibil să te destabilizeze la nivel psihic-emoțional. Mare atenție în preajma datei de 15 august, atunci când pot apărea răzgândiri, certuri în relația cu persoana iubită. Nu este exclus să fii prins între două sau mai multe iubiri și să nu știi ce alegere să faci.

Cariera si baniCarieră și bani                 
       Este o lună în care se așează lucrurile în favoarea ta îndeosebi dacă activezi într-un post care necesită multă inspirație, creativitate, muncă cu copiii, educarea acestora. Cert este că ești pus pe fapte mari creând acum strategii care te vor avantaja pe termen îndelungat, începând cu a doua parte a lunii. Dai dovadă de conștiinciozitate, putere de muncă știind exact ce vrei și cât poți obține. Știi cum să te faci apreciat de șefi, să le faci pe plac și astfel să ceri ceea ce ți se cuvine, îndeosebi spre sfârșitul lunii august.
       Prima parte a lunii se poate dovedi solicitantă, din punct de vedere profesional și chiar dacă pleci în vacanță, o să ai surpriza că nu reușești să te relaxezi cu adevărat, cât timp simți că lucrurile nu sunt puse în ordine la locul de muncă. Este posibil să te răzgândești mai des sau ceilalți nu se țin de promisiunile făcute. Ai ocazia să constați că ai de făcut anumite corecții asupra unui proiect sau că va trebui să revii asupra unor documente, hotărâri.  
      La mijlocul lunii este bine să nu  exagerezi cu critica la adresa celorlalți și nu te grăbi să semnezi anumite contracte de colaborare.
      Este o lună de vară potrivită pentru concediu, relaxare și acumulare de energie pe care să o folosești mult mai eficient, în plan profesional, pentru a te lansa cu forțe noi în adoua parte a perioadei. Planul financiar poate fi supus unor restricții, cheltuieli neașteptate, pe la mijlocul lunii. Ai ocazia să atragi câștiguri bănești, noi oportunități de avansare la locul de muncă, îndeosebi spre sfârșitul lunii august.
       Dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau te gândești să ceri o avansare pe un post mai bine plătit cea mai bună perioadă ar fi după data de 18 august, atunci când astrele sunt mult mai favorabile pentru tine în plan profesional.

SanatateSănătate
        În luna analizată aici nu vei duce lipsă de vitalitate astfel că ești însoțit de starea de bine, petrecând mai mult timp cu prietenii, cu oameni dragi astfel că reușești să treci cu mai multă ușurință peste eventuale probleme de sănătate.  Va trebui totuși să te mai temperezi și să acționezi cu mai mult calm, atunci când vorbim despre reparații prin casă, gospodărie, pe la jumătatea lunii. Ești predispus la accidente, lovituri, probleme care țin de tensiunea arterială, circulația sanguină. Este posibil să te confrunți cu probleme renale, infecții, răniri ușoare, spre sfârșitul lunii.