Luna august 2019, Balanță

August 2019, Balanță
007 Balanta         În această lună te simți însuflețit de idealuri nobile, ești concentrat pe relația cu prietenii, noi perspective de a face schimbări importante în cadrul unui grup, o asociație în care activezi. Este o perioadă în care ai ocazia să cunoști oameni noi, interesanți, să socializezi, să mergi la tot felul de întruniri, petreceri, spectacole. Din data de 23 august ai ocazia să participi la evenimente în scopuri caritabile, acțiuni umanitare, experiențe care te pot ajuta să te simți împlinit, să descoperi o nouă față a existenței. Beneficiezi acum de susținere venită din partea unor ghizi, a unor mentori având ocazia să stabilești relații utile pentru progresul personal. Deviza ta pentru această lună este: „Puterea nu corupe dar ticăloșii, dacă ajung într-un post de conducere, corup puterea.” Geoge Bernard Shaw

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                   
       Nu ai cum să spui că ești liniștit în această lună, mai ales dacă este vorba despre planul amoros. Socializezi, legi tot felul de prietenii reușind să impresionezi prin starea de optimism, umor și atitudinea plină de încredere în propria persoană.
       Te poți aștepta însă la răsturnări de situație legate de relația de amor datorate unor indiscreții, bârfe venite din partea unor prieteni care nu au gânduri tocmai bune la adresa ta, îndeosebi în prima parte a lunii.
       Cert este că viața ta sentimentală trece printr-o adevărată revoluție fiind apăsat de tot felul de obligații legate de familie, relația cu proprii părinți sau copil astfel că, în prima parte a lunii august, trăiești adevărate momente de confuzie, de rătăcire neștiind prea clar ce vrei, ce alegeri să faci, către cine să îți îndrepți atenția sau dacă merită să mai investești timp și energie într-o anumită relație de dragoste.
       La jumătatea lunii ești predispus la finalizarea unei relații de dragoste deja existentă pentru a face loc alteia mult mai incitante, de la care ai mari așteptări. Preferi să fii liber, să te simți în largul tău, să te distrezi mai mult alături de prieteni ceea ce ar putea să declanșeze probleme serioase în relația de cuplu, dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj.
       Viața în doi pare să fie destul de greu de dus, îndeosebi până în data de 27 august, atunci când se vor relua multe discuții, neplăceri care nu suportă amânare, ba din contră, este bine să rezolvi eventualele conflicte, fără să mai amâni luarea unor decizii ferme.
       Spre sfârșitul lunii distracția în doi este binevenită pentru că deschide noi posibilități de a vă cunoaște mai bine și de a vă redescoperi pasiunea, iubirea reciprocă. Te poți bucura de realizări deosebite, de succes venit din partea partenerului de viață.
        Spre sfârșitul lunii se poate vorbi despre șansa de a da startul unei relații sentimentale pe care preferi să o ții în secret, îndeosebi dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj. Ai ocazia să cunoști o persoană de sex opus, atractivă și influentă, eventual cu funcție de răspundere, cineva care te poate ajuta să îți regăsești starea de echilibru, în plan sentimental dar și material. Se poate vorbi despre o relație de colaborare care se va transforma, cu timpul, într-o relație sentimentală de durată.

Cariera si baniCarieră și bani             
       Avem de-a face cu o lună interesantă la capitolul carieră având mai mult chef de distracții și plimbări decât de muncă. Este o lună favorabilă, în privința afacerilor personale, îndeosebi în a doua parte a perioadei. Nu te grăbi să semnezi vreun contract de colaborare, îndeosebi în preajma datei de 16 august. Te bucuri de realizări, câștiguri financiare datorate diplomației, șarmului dar și prin inspirația, inițiativa și creativitatea de care dai dovadă acum.
       Va trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre investiții, îndeosebi până în data de 15 august. Este posibil să ajungi la discuții, neplăceri în relația cu superiorii, în preajma datei de 2 august. O perioadă favorabilă pentru demararea unor proiecte comune, alături de un grup de prieteni, este în preajma datei de 11 august. Planul financiar este bine aspectat reușind să obții banii de care ai nevoie pentru materializarea unor dorințe, îndeosebi îna doua parte a lunii.

SanatateSănătate      
       Chiar dacă debordezi de energie și vitalitate va trebui să dai dovadă de prudență, în privința propriei sănătăți. Ești predispus la probleme care țin de sistemul nervos sau unele probleme de coordonare, eventual disfuncții ale sistemului respirator sau în privința aparatului locomotor, la căzături, lovituri, accidente, îndeosebi în preajma datei de 16 august.