Luna aprilie 2023, Pești

Aprilie 2023, Pești
012 Pesti        „Lucrurile greu de suportat devin dulci amintiri.” Seneca
      Încă de la începutul lunii ești preocupat de aspectele de natură financiară dar și modul în care ai putea folosi abilitățile în sensul propriului progres. Se recomadă prudență la felul în care îți gestionezi banii și negociezi cu colegii sau colaboratorii.
    Te poți aștepta la noi oportunități de a da startul unei relații de colaborare, care îți poate aduce mai mulți bani în contul personal. Totul ține de flerul tău, de atenția la asociați, la modul în care ai putea dezvolta o afacere personală. Nu vei duce lipsă de idei, totul ține de diplomația ta. Poate fi vorba despre șansa de a te redresa financiar dar și de a pierde contracte de colaborare, de a renunța la colaboratori care nu ți se mai par eficienți.
            La jumătatea lunii ești predispus la probleme care vizează banii veniți prin intermediul altora. Nu vor lipsi provocările privind o moștenire sau un proces în care ești deja implicat. Este o perioadă destul de tensionată cu rudele, care riscă să îți dea peste cap multe planuri personale. Va trebui să acționezi ținând cont de intuiție și să nu te grăbești în luarea deciziilor, îndeosebi dacă este vorba și despre bani.
             Din data de 20 aprilie ești mult mai preocupat de studiu, noi posibilități de dezvoltare personală. Tot ce ai de făcut este să te bucuri de compania persoanelor cu care simți că ai afinități, la nivel emoțional și nu numai. Sunt susținute procesele de învățare dar și cele de evaluare. Se preconizează multe întâlniri cu rudele apropiate, ești preocupat să petreci timpul cu persoane din mediul apropiat, ai ocazia de a cunoaște oameni noi, interesanți.
Din data de 21 aprilie se recomandă prudență la modul în care comunici, îndeosebi în relația de cuplu sau în privința parteneriatelor în care ești deja implicat. Se reiau discuțiile cu partenerul de viață care pot să îți reveleze răspunsuri interesante despre ceea ce ar trebui schimbat în relația de cuplu.
În cazul în care nu ești încă implicat într-o relație de cuplu pot apărea provocări pentru a te implica într-o nouă relație, dar cu puține șanse de a fi de durată.
            Spre sfârșitul lunii pot apărea neplăceri care vizează studiile dar și călătoriile pe care le-ai programat. Se pot reconfigura acum aspecte care vizează relația cu rudele apropiate și/sau cu vecinii.