Luna aprilie 2023, Berbec

Aprilie 2023, Berbec
001 Berbec       „Fiecare ființă este în căutarea adevărului, însă micile temeri nu încetează să-i pună piedici în cale.” Osho
       În această lună dai dovadă de mai mult dinamism, dorință de acțiune, simți nevoia de a te implica în mai multe activități sperând ca, în acest fel, să atragi mai mulți bani în contul personal. Începutul lunii este contradictoriu în relația cu prietenii, datorită bârfelor de care ai face bine să nu ții cont. Va trebui să dai dovadă de fler, diplomație, mai multă înțelegere în relația cu șefii, autoritățile, îndeosebi în prima parte a lunii. Beneficiezi de resurse deosebite pentru a trece peste neplăcerile care vizează domeniul financiar, cât timp nu te încăpățânezi să mergi doar pe o direcție deja cunoscută, pe investițiile făcute și în trecut.
            În a doua parte a lunii ai ocazia să te mobilizezi pentru a concretiza ideile, să pui în practică abilitățile de care dispui pentru a te face remarcat în mediul de lucru. Ești tot mai inspirat în ceea ce privește finanțele, ba chiar ai ocazia să semnezi un contract în avantajul tău. Călătoriile și negocierile se pot dovedi de bun augur.
             Spre sfârșitul lunii este bine să fii mult mai prudent în ceea ce privește banii veniți de pe urma unui împrumut, o refinanțare. Se poate vorbi despre schimbări bruște, care vizează banii veniți prin intermediul celorlalți sau dintr-o afacere personală. Este indicat să te bazezi pe veniturile din muncă proprie.
            Spre sfârșitul lunii vei pune mai mult accent pe relația cu familia, pe câștigurile obținute din vânzarea unei proprietăți recomandându-se mai multă atenție la modul în care îți gestionezi veniturile din muncă proprie.