Luna aprilie 2021, Vărsător

Aprilie 2021, Vărsător
011 Varsator     În prima parte a lunii este posibil să apară întârzieri, blocaje, este nevoie de reevaluări, reanalizarea vechilor probleme care țin de relația cu rudele apropiate sau cu vecinii. Ar trebui să fii mult mai atent la felul în care comunici întrucât mesajele se pot dovedi a fi confuze, neclare putând apărea tot felul de controverse. Se recomandă prudență la actele semnate, la negocieri, călătorii, examene, îndeosebi în prima jumătate a acestei luni. Poate fi însă o ocazie foarte bună pentru a te înscrie la noi cursuri care te vor ajuta în carieră. Discuțiile purtate cu o rudă ar putea să îți reveleze aspecte importante care țin de o moștenire.
            La mijlocul lunii va trebui să fii mult mai atent la tot ce înseamnă casă, relația cu părinții, la reconfigurări, reparații care trebuiesc făcute în propria gospodărie. Pot apărea cheltuieli neprevăzute și astfel poți depăși bugetul de care dispui. În a doua parte a lunii vei acorda mai multă atenție propriilor emoții, trăiri, eventual vei reveni la o fostă relație sentimentală sau vei rememora amintiri frumoase, vis-a-vis de o fostă relație de iubire. Este timpul să faci pace cu trecutul, să lași să plece din viața ta ceea ce nu corespunde așteptărilor tale.
            Din data de 19 aprilie te preocupi mai mult de casă, de propria gospodărie fiind posibil să faci achiziții importante. Este o perioadă bună pentru a face schimbările necesare, curățenia de primăvară, reparații sau pentru a dialoga cu membrii familiei despre planurile care implică și investiții financiare. Îți va fi destul de greu să te împarți între sarcinile de serviciu și cele care țin de casă, familie.
            Spre sfârșitul lunii va trebui să fii prudent în ceea ce privește propria sănătate întrucât ești predispus la accidente, probleme de natură digestivă, dar și multă agitație la locul de muncă ceea ce ar putea să îți creeze o stare generală de disconfort.