Luna aprilie 2021, Taur

Aprilie 2021, Taur
002 Taur       Încă de la începutul acestei luni ești conectat la informațiile care vin din astral având ocazia să intri în posesia unor informații valoroase pentru dezvoltarea personală. Nu prea contează ce cred ceilalți despre tine, important este că reușești să îți găsești sensul, să îți atingi obiectivele propuse. Ești mult mai receptiv la mediul din care faci parte, dornic să le vii în ajutor celorlalți ceea ce îți va da sentimentul de împlinire. Este important să acorzi atenție la modul în care îți organizezi timpul, fără să neglijezi propria sănătate!
            Oricât de greu ți se pare drumul pe care ți-ai propus să îl parcurgi în această lună, până la urmă tot vei reuși să iei hotărârile care te vor avantaja, pe termen îndelungat. În prima parte a perioadei te confrunți cu o oarecare stare de confuzie, de nehotărâre, ai sentimentul că prietenii nu îți vor binele sau că se folosesc de bunăvoința ta pentru a-și împlini scopurile egoiste. Ai însă capacitatea să te revigorezi, să îți reîncarci „bateriile” dedicându-ți timpul liber domeniului spiritual, activităților care îți fac plăcere. Este vorba despre o perioadă de solitudine, de retragere în lumea ta reușind să găsești soluții salvatoare la situațiile critice. Reapar persoane din trecut care te vor ajuta să te redescoperi, să privești viața și oamenii altfel.
            Domeniul financiar poate fi supus unor restricții, îndeosebi în prima parte a lunii. Cariera trece prin schimbări profunde încercând să găsești o cale sigură de progres în domeniul vizat de tine.
            De la jumătatea lunii ești mult mai atent la felul în care te percep ceilalți, preocupat să aduci schimbări în propria garderobă, să adopți un nou look. Domeniul sentimental este favorabil, îndeosebi după data de 14 aprilie. Ieși mai mult în lume, socializezi, relaționezi mai ușor cu sexul opus. Din data de 19 aprilie te simți plin de energie, capabil să treci cu mai mult optimism și încredere peste orice obstacole. Spre sfârșitul lunii ești într-o continuă agitație resimțind nevoia de mișcare, de călătorii, de a socializa și de a acumula multe informații în scurt timp.