Luna aprilie 2021, Rac

Aprilie 2021, Rac
004 Rac    Începutul lunii îți aduce noi posibilități de progres în carieră, de dezvoltare a relațiilor menite să te propulseze în domeniul tău profesional. Relația cu șefii este animată, predispusă la tot felul  de răsturnări de situație. Pe de o parte, lucrurile se pot desfășura armonios însă, pe de altă parte, există și sentimentul de neputință considerând că te găsești la mâna altora. Nu este momentul potrivit să cauți „țapi ispășitori” pentru eșecurile din planul profesional. Poate fi vorba despre confuzii, neclarități care vin din trecut. Controlează-ți impulsivitatea și nu te lăsa doborât de remarcile răutăcioase venite din partea competitorilor!
            La jumătatea lunii aprilie apar noi șanse de progres în carieră,  implicarea în noi relații care te pot ajuta să obții ceea ce ai nevoie. Se recomandă prudență la asocierile pe care le faci și la riscul de a pierde bani, de a investi într-o direcție greșită. Ai ocazia să constați că îți sunt răsturnate anumite principii, valori reușind cu greu să te redresezi, din punct de vedere psihic și emoțional. Nu lua decizii la nervi!
            Din data de 20 aprilie urmează o perioadă în care primești informații secrete prin intermediul bârfelor și astfel te lămurești ce ai de făcut, de acum înainte, vis-à-vis de relația de mariaj sau un parteneriat important. Se amplifică relațiile de prietenie, ești mult mai implicat în organizații, grupuri, poate chiar tu joci rolul de lider în cadrul unui grup. Ai ocazia să dezvolți o relație sentimentală cu o persoană de sex opus, cunoscută prin intermediul prietenilor sau cu ocazia integrării în cadrul unui grup.
            Spre sfârșitul lunii ești pus serios pe treabă dând dovadă de dinamism, simți nevoia de a face mai multă mișcare. Tot ce ai de făcut în această lună de primăvară este să încerci să te bucuri cât mai mult de momentele frumoase, petrecute alături de persoane dragi.