Luna aprilie 2021, Pești

Aprilie 2021, Pești
012 Pesti       Încă de la începutul lunii ești preocupat de aspectele financiare. Se recomadă prudență la modul în care îți gestionezi banii. Este posibil să apară noi oportunități de a da startul unei relații de colaborare care îți va aduce mai mulți bani în contul personal. Totul ține de flerul tău, de atenția la asociați, la modul în care ai putea dezvolta o afacere personală. Nu vei duce lipsă de idei, totul ține de diplomația ta. Poate fi vorba despre șansa de a te redresa financiar dar și de a pierde contracte de colaborare, de a renunța la colaboratori care nu ți se mai par eficienți.
            În a doua parte a lunii va trebui să nu exagerezi cu drumurile pe care le faci întrucât ești predispus la accidente. Este o perioadă destul de tensionată cu rudele, care riscă să îți dea peste cap multe planuri personale. Va trebui să acționezi ținând cont de intuiție și să nu te grăbești în luarea deciziilor, îndeosebi dacă este vorba și despre bani. La mijlocul lunii apare șansa de a progresa, de a-ți împlini dorințele care țin de planul financiar fiind recomandat să nu neglijezi familia și casa încercând să privești lucrurile dincolo de aparențe.
             Din data de 19 aprilie ești mult mai preocupat de studiu, noi posibilități de dezvoltare personală. Tot ce ai de făcut este să te bucuri de compania persoanelor cu care simți că ai afinități, la nivel emoțional și nu numai. Sunt susținute procesele de învățare dar și cele de evaluare, spre exemplu dacă parcurgi un program de formare și trebuie să fii evaluat de către profesori sau instructori. Se preconizează multe întâlniri cu rudele apropiate, ești mult mai preocupat să petreci timpul cu persoanele din mediul apropiat, ai ocazia de a cunoaște oameni noi, interesanți.
            Spre sfârșitul lunii ești de-a dreptul pasional, dornic de flirt, te lași mult mai ușor cucerit de sexul opus punând accent pe latura sexuală a relației.