Luna aprilie 2021, Gemeni

Aprilie 2021, Gemeni
003 Gemeni     În această lună vei pune mai mult accent pe idealurile de viață, pe relația cu prietenii, cu grupul/asociația din care faci parte, simți nevoia de a le veni în ajutorul celor care au nevoie de tine. Pot apărea șanse de a progresa în domeniul profesional, prin intermediul prietenilor sau al unei organizații. În preajma datei de 12 aprilie este recomandat să nu confunzi relația de prietenie cu dragostea întrucât ești predispus la dezamăgiri. Fii atent la deciziile pe care le iei în plan amoros!
            Muncești mult dând dovadă de conștiinciozitate. Acordă atenție la excesul de zel care te poate pune într-o lumină nefavorabilă în relația cu unii prieteni sau colegi, îndeosebi la jumătatea lunii. În a doua parte a perioadei ești mult mai dornic să stai în solitudine sau să explorezi o altă dimensiune a vieții, latura spirituală. Nu trebuie să exagerezi cu efortul fizic întrucât ești predispus la accidente, fracturi, răniri. Ai ocazia să te implici într-o relație de amor pe care preferi să o ții în secret. Tot atunci ai ocazia să observi adevărata față a unei relații în care ești implicat de ceva timp.
            Se recomandă mai multă atenție la problemele de sănătate dar și în relația cu colegii, colaboratorii, în special spre sfârșitul lunii. Poate că n-ar fi o idee rea să o lași mai ușor cu prietenii și să îți vezi liniștit de treburile tale. Beneficiezi de suficiente resurse pentru a te descurca și singur, în situațiile mai puțin plăcute.