Luna aprilie 2021, Capricorn

Aprilie 2021, Capricorn
010 Capricorn       Încă de la începutul lunii ești preocupat de tot ce înseamnă casă, familie, eventuale renovări sau schimbări care vizează o proprietate. Se discută, rediscută aspecte care vizează locurile natale, simți nevoia de a vizita mai frecvent părinții, rudele apropiate. Reparațiile gospodărești au prioritate acum. Este important să ții cont de sfaturile celor dragi, de părinți sau ideile venite din partea partenerului de viață. Este posibil să neglijezi cariera, datorită obligațiilor care țin de familie.
            La mijlocul lunii te confunți cu situații neclare care vizează o investiție imobiliară. Se recomandă atenție la documentele pe care le semnezi, la deciziile pe care iei, îndeosebi dacă este vorba și despre cheltuieli, achiziții costisitoare.
            Din data de 19 aprilie apar noi posibilități de a da startul unei relații sentimentale care te va ajuta să te eliberezi de trecut, să renunți la o relație care ți-a creat tot felul de neplăceri în viața personală. Nu trebuie să exagerezi cu răsfățul la adresa copilului sau va trebui să fii mult mai prudent la nevoile acestuia, ce atitudine ar fi mai potrivită să adopți față de acesta.
             Spre sfârșitul lunii pot apărea complicații în cadrul relației de cuplu sau în cadrul unei asocieri, un parteneriat important pentru tine. Ești predispus la certuri, reacții impulsive din partea partenerului de viață.