Luna aprilie 2021, Balanță

Aprilie 2021, Balanță
007 Balanta      În prima parte a acestei luni vei pune mai mult accent pe schimbările pe care ar trebui să le faci în viața de familie și în relația de mariaj sau în cadrul unui parteneriat. Este posibil ca ideile tale de schimbare, în privința unei  asocieri să pară mai îndrăznețe sau mai moderne și greu de acceptat de ceilalți, dar vor veni și zile mai bune, în care lumea îți va da dreptate și va fi mult mai atentă la propunerile tale. Ești cu un pas înaintea concurenței, cât timp dai dovadă de implicare, echilibru, ai dorința de a le fi de ajutor celorlalți. Poți fi un deschizător de drumuri pentru cei care nu au curaj să se aventureze spre direcții care nu au fost accesate. Chiar dacă, la începutul lunii, vei avea sentimentul că nu ești înțeles de ceilalți sau nu reușești să te faci apreciat la adevărata valoare, în a doua parte lucrurile vor sta cu totul altfel reușind să te exprimi mult mai convingător, să îți fie apreciate ideile.
            La mijlocul lunii ești plin de idei, iei inițiativa cu mai multă ușurință în cadrul relației cu sexul opus. Poate fi o perioadă de creativitate reușind astfel să te bucuri de beneficii financiare.
            Din data de 19 aprilie te vei axa mai mult pe dezvoltarea personală, pe abordarea în profunzime a evenimentelor preferând să privești realitatea dincolo de aparențe. Este posibil să fii mult mai atras de esoterism, ocultism, cauți răspunsuri legate de o moștenire. Afacerile încheiate în această perioadă, promisiunile de ordin material, cadourile sau ofertele palpabile ar putea să deschidă poarta spre o etapă mai prosperă în viața ta. Spre sfârșitul acestei luni pot apărea schimbări neașteptate care vizează cariera, noi posibilități de progres în domeniul socio-profesional. Va trebui să fii atent la relația cu șefii, autoritățile.