Luna aprilie 2020, Vărsător

Aprilie 2020, Vărsător
011 Varsator        În prima parte a lunii este posibil să apară întârzieri, blocaje, să fie nevoie de reevaluări, reanalizarea vechilor probleme care țin de relația cu rudele apropiate sau cu vecinii. Ar trebui să fii mult mai atent la felul în care comunici întrucât mesajele se pot dovedi a fi confuze, neclare putând apărea tot felul de controverse. Fii atent la ce acte semnezi, la negocieri, călătorii, examene, îndeosebi în prima jumătate a acestei luni. Din data de 19 aprilie te preocupi mai mult de casă, de propria gospodărie, proprietate fiind posibil să faci achiziții importante pentru casă. Este o perioadă bună pentru a face schimbările necesare, curățenia de primăvară, reparații sau pentru a dialoga cu membrii familiei despre planurile care implică și investiții financiare. Deviza ta, pentru această perioadă, este: „Valoarea omului se măsoară după greutățile prin care a trecut” Voltaire

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                            
          Este momentul să te dedici familiei și relației de cuplu preocupându-te mai mult de casă și de copii. Sunt multe lucruri de lămurit în cadrul relației cu partenerul de viață având ca subiect principal schimbările pe care vrei să le faci în propria gospodărie. Se cere să fii foarte atent în relația cu partenerul de viață, mai ales în preajma datei de 7 aprilie, atunci când se amplifică tensiunea din relația de cuplu. În această lună ai parte de stimulare intelectuală, dialoguri provocatoare, care te stimulează să fii mult mai atent la potențialii parteneri. Evită agresivitatea verbală, nevoia de a-ți impune ideile cu orice preț, întrucât există riscul să devii obositor și astfel să te trezești singur, să nu mai ai cu cine să împărtășești.
Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu se vorbește tot mai mult despre banii pe care ar trebui să-i investești în educația copilului și/sau în renovarea casei. Este posibil să apară probleme în relația de mariaj, certuri datorate, în principal, unor probleme care vizează, fie relația cu rudele, vecinii, fie este vorba despre călătorii pe care vrei să le faci în interes de serviciu.
            Dacă ești singur și în căutarea unei relații, nu trebuie să cauți foarte departe. Privește cu mai mare atenție în jurul tău atunci când parcurgi drumurile tale obișnuite prin oraș sau dacă mergi la cursuri ori ții cursuri. O iubire neașteptată ori o atracție fulger ar putea să te scoată din rutină, în a doua jumătate a lunii aprilie.
          Din data de 19 aprilie crește și mai mult cheful de a atrage atenția sexului opus, de a exprima deschis propriile gânduri, sentimente, de a face o nouă cucerire căreia să îi acorzi o atenție deosebită, îndeosebi în ultimul decan al acestei luni. Prin comunicare și înțelegere față de cel drag reușești să aplanezi eventualele conflicte, certurile, discuțiile în contradictoriu. Este recomandat să pui mai mult accent pe răbdare și acceptarea faptului că și tu poți greși, mai ales în relația cu persoanele apropiate. Planul sentimental este supus la tot felul de teste, răsturnări de situație, îndeosebi în preajma datei de 30 aprilie. Ai sentimentul că se repetă anumite situații, se reiau discuțiile inutile, reproșurile, acuzațiile pe tema banilor sau care vizează relația cu rudele.  Spre sfârșitul lunii ai chef să trăiești cu intensitate iubirea și să treci peste orice prejudecăți.

Cariera si baniCarieră și bani                                 
          Este timpul să te perfecționezi, să dai atenție informațiilor venite din partea celor mai experimentați încercând să o lași mai ușor cu orgoliul și încăpățânarea. Te-ai pregătit puternic, ai studiat, ți-ai făcut temele cât ai putut de bine iar acum te prezinți cu încredere în fața unei comisii care îți verifică atent cunoștințele acumulate. Ești sigur pe tine iar această atitudine, de bun profesionist, te va ajuta să lași o impresie bună superiorilor. În această lună reușești să te mobilizezi și să creezi acea stare de echilibru între obligațiile de serviciu și familie. Se cere mai multă prudență în ceea ce privește deplasările în interes de serviciu sau în privința unei afaceri personale, în preajma datei de 7 aprilie. Pot apărea schimbări neașteptate, răsturnări de situație, tot felul de obstacole fiind nevoie de concentrare din partea ta pentru a găsi soluțiile cele mai bune.
          Este timpul să revizuiești anumite proiecte, colaborări în cadrul unui grup, asociații, în special din data de 24 aprilie. Este recomandat să nu te grăbești și să semnezi acte oficiale în preajma datelor de 26 și  28 aprilie întrucât ești predispus la pierderi de bani. Te gândești și la reluarea unor studii care te vor ajuta în profesia pe care o desfășori. Ai șansa de a finaliza anumite idei, poți pune în practică noi strategii menite să te propulseze pe o treaptă profesională superioară. Merită să „tragi tare” acum, pentru că nu mai este mult până la scopul propus dar nu aluneca spre exces de zel sau extenuare, care te pot face să greșești. Tot ce ai de făcut este să te organizezi mai bine, fără să te risipești în mai multe activități, în același timp.
         În ceea ce privește banii ai ocazia să te bucuri de câștiguri în primul decan. Evită să faci cheltuieli la jumătatea lunii. Chiar dacă ai de făcut unele schimbări prin casă, eventual vrei să renovezi, încearcă totuși să nu depășești bugetul de care dispui.

SanatateSănătate
       În această lună nu te vei confrunta cu probleme deosebite de sănătate. Poate să recidiveze o problemă de sănătate, îndeosebi în preajma datei de 25 aprilie. Las-o mai ușor cu impulsivitatea și efortul fizic altfel riști să declanșezi probleme de sănătate greu de remediat. Te confrunți cu dureri de spate, șolduri, gambe sau încheieturi, dureri de oase, spre sfârșitul lunii. Este recomandat să o lași mai ușor cu munca și grijile cotidiene și relaxează-te cât mai mult, fie mergând la teatru, fie citind o carte; de altfel orice activitate menită să te relaxeze este binevenită.

Traffic

LOADING...