Luna aprilie 2020, Taur

Aprilie 2020, Taur
002 Taur       Oricât de mult ai vrea să te relaxezi, ai ocazia să constați că nu vei reuși. Este vorba despre multă acțiune, agitație fiind o permanentă goană după informație, nevoia de a colabora, de a te implica în tot felul de activități. Acordă atenție la modul în care îți organizezi timpul și nu neglija propria sănătate! Oricât de greu ți se pare drumul pe care ți-ai propus să îl parcurgi în această lună, până la urmă tot vei reuși să iei hotărârile care te vor avantaja, pe termen îndelungat. În prima parte a perioadei te confrunți cu o oarecare stare de confuzie, de nehotărâre, ai sentimentul că prietenii nu îți vor binele sau că se folosesc de bunăvoința ta pentru a-și împlini scopurile egoiste. Ai însă capacitatea să te revigorezi, să îți reîncarci „bateriile” dedicându-ți timpul liber domeniului spiritual, activităților care îți fac plăcere. Este vorba despre o perioadă de solitudine, de retragere în lumea ta reușind să găsești soluții salvatoare la situațiile critice. Reapar persoane din trecut care te vor ajuta să te redescoperi, să privești viața și oamenii altfel. Este posibil să acorzi mai multă atenție unui domeniu care solicită multă concentrare, din punct de vedere mental. După data de 19 aprilie, urmează o perioadă de reînnoire, odată cu intrarea Soarelui în zodia ta. Este o perioadă de relansare, de redescoperire a posibilităților de a progresa, de a te face remarcat de către ceilalți. Deviza lunii, pentru tine, este: „Înţelege faptul că dragostea şi reuşitele măreţe implică uneori şi riscuri măreţe.”  Dalai Lama

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                                  
         Resimți, în mod profund, că este timpul marilor schimbări în plan relațional. Parcă nu mai ești cel care ai fost și cauți în permanență să schimbi ceva la tine, în modul de a fi, ești preocupat de schimbările din viața socio-profesională dar atent la eventuale îmbunătățiri pe care le poți aduce în relația de cuplu. Ești mult mai puternic implicat în cadrul relației, vii cu tot felul de idei de progres, fie că este vorba despre noi posibilități de a da startul unei acțiuni comune derulate alături de partenerul de viață, fie vrei să faci schimbări vis-a-vis de casă, de propria gospodărie. Așa că cel de lângă tine va trebui să aibă răbdare, să te înțeleagă, totul depinde de felul în care îți prezinți ideile, modul în care reușești să prezinți proiectele pentru a schimba ceva în bine în cadrul relației, familiei.
            Este posibil să iei decizia fermă de a renunța la o relație de cuplu care nu îți mai dă sentimentul de împlinire, o relație care te-a epuizat peste măsură fiind nevoit acum să renunți definitiv la acest mod de a trăi. Atenție la eventuale probleme și decizii legate de bani, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Ar trebui să șții cont și de sfaturile partenerului de viață, nu te grăbi să faci o investiție care se poate dovedi păguboasă.
            În a doua parte a lunii va trebui să fii prudent și să observi ce anume declanșează anumite nemulțumiri din relația de cuplu. Nu este vorba despre conflicte care nu pot fi rezolvate, tot ce ai de făcut este să lămurești ce anume ai de corectat în felul în care îți exprimi dorințele, așteptările pe care le ai în relația de mariaj. Pluton (guvernatorul modern al casei parteneriatelor Taurului) începe să retrogradeze în semnul Taur în data de 25 aprilie și deschide o perioadă îndelungată în care se recomandă revizuirea principiilor după care îți construiești relațiile, reevaluarea unor relații la distanță sau eforturile pentru a împăca principiile tale cu cele ale perechii tale.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de dragoste, în a doua parte a lunii ai mai multe șanse de a cunoaște o persoană de sex opus, fie prin intermediul prietenilor, fie al internetului, a site-urilor de socializare și astfel conversezi mai mult cu o persoană care îți cade brusc „cu tronc”. Mare atenție la riscul de a te iluziona și astfel nu faci alegeerea corectă, bună pentru tine!

Cariera si baniCarieră și bani
         Încă de la începutul lunii simți nevoia profundă de a acționa, de a te implica în tot ceea ce ține de carieră. Este posibil să găsești un job job sau reiei activități pe care le abandonasei dar acum sunt binevenite pentru a reuși să concretizezi idei originale, menite să îți aducă și bani în contul personal. În aceastră lună sunt favorizate explorarea noilor posibilităi de viitor, de reactualizare a unui ideal, proiect ambițios, activitățile de grup, proiectele comune și aderarea la grupuri socio-profesionale care pot să îți ofere oportunități de evoluție în carieră. Nici munca voluntară nu strică, mai ales dacă nu ai un loc de muncă sau dacă ai vrea să schimbi locul de muncă actual. Din vorbă în vorbă, în timp ce dai o mână de ajutor pentru cei năpăstuiți, ai putea să te pui în valoare și să primești oferte de colaborare ce ți se vor părea avantajoase, din punct de vedere financiar. Muncești mult și cu spor ceea ce va atrage aprecierea șefilor. Ești conștient că pentru a obține ceea ce ți-ai propus în plan financiar dar și pentru a acumula mai multe informații necesare domeniului tău de activitate va trebui să muncești susținut. Practic nu vei avea momente de respiro, ai senzația că „ești alergat” de sarcinile de lucru, de anumite activități care rămăsăseră oarecum în suspans din diferite motive.
            Este posibil să fii mult mai prezent în mediul online, să te folosești de tehnologia modernă pentru a-ți împlini scopul profesional. Te adaptezi din mers la schimbări reușind să faci față cu brio provocărilor. Intuiția va juca un rol deosebit pentru a reuși să gestionezi resursele de care dispui și să îți organizezi activitățile astfel încât să obții ceea ce îți dorești. În această lună se pare că sunt favorizate câștigurile financiare din muncă proprie, totul depinde de tine, de modul în care gestionezi banii. Este posibil să primești noi oportunități de angajare, în a doua parte a lunii sau dai startul unui proiect pe termen îndelungat care te-ar putea avantaja, în plan financiar. Până atunci ești foarte ocupat să rezolvi, în mod diplomat, eventualele provocări venite din partea unor amici care vor, cu orice preț, să se folosească de experiența ta în plan profesional și abilitățile tale de a găsi soluții în situațiile critice dând dovadă de inspirație și originalitate.
            Spre sfârșitul lunii este bine să fii mult mai atent la banii de care dispui. Evită să dai bani cu împrumut unor amici sau să investești în cadrul unui grup sau într-un proiect. Vei fii mult mai capabil să folosești în avantaj personal abilitățile și talentele de care dispui. În această lună stai bine la capitolul finanțe, cât timp nu exagerezi cu cheltuielile și nu te grăbești să faci investiții, până când nu te consulți cu experți sau cu partenerul de viață. Sunt avantajate colaborările cu firme străine sau cu persoane aflate în străinătate. Te implici într-o activitate care vizează domeniul spiritual, mediul academic, să vrei să ții cursuri de la distanță folosindu-te de mediul online.

SanatateSănătate
      În prima parte a lunii ar trebui să îți faci timp pentru propria persoană, să ai momente de pauză, să faci mai multă mișcare, gimnastică, adoptă un regim alimentar echilibrat. Fă-ți timp pentru tine, pentru vindecarea sufletului, pentru a te revigora după momentele de muncă intensă. Este posibil ca grijile de la locul de muncă să îți provoace insomnii, probleme care țin de ficat, sistemul digestiv, îndeosebi la jumătatea acestei luni. Nu ai decât să petreci mai mult timp alături de persoane dragi, fii mult mai organizat. Soarele își începe tranzitul prin semnul Taur din data de 19 aprilie și te vei simți mai energizat, mai încrezător în propria persoană.

Traffic

LOADING...