Luna aprilie 2020, Scorpion

Aprilie 2020, Scorpion
008 Scorpion      În prima parte a lunii aprilie este momentul potrivit să acorzi o atenție deosebită locului de muncă, schimbărilor care pot apărea în această zonă. Ești mult mai preocupat de sarcinile de lucru, relația cu colaboratorii, aspecte care vizează posibilitatea de a găsi un job mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Sănătatea este un subiect frecvent pe tot parcursul lunii. Dialogul cu medicii, începerea unor tratamente sau analizele medicale sunt bine venite, deoarece organsimul tău are nevoie de îngrijiri suplimentare. Se recomandă adoptarea unor noi strategii de lucru, asumarea de noi responsabilități, valorificarea parteneriatelor, în sensul progresului în carieră, îndeosebi în a doua parte a lunii.  Cât timp acționezi și nu aștepți soluții de la alții nu vei avea probleme în relația cu șefii sau în a obține banii de care ai nevoie pentru plata unor eventuale datorii. Din data de 19 aprilie, odată cu intrarea Soarelui în zodia Taur, se amplifică relația cu ceilalți, discuți mai mult pe tema parteneriatelor, a relației de cuplu, acorzi mai multă atenție mariajului sau chiar competitorilor  fiind nevoit să te adaptezi rapid la schimbări. Deviza ta, pentru această lună, este: „Visele tale depind doar de voința ta de a ți le îndeplini” Anonim

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                             
          Este o perioadă favorabilă, în ceea ce privește relația cu partenerul de viață, ai ocazia să te bucuri din plin de dragostea și susținerea celui drag. Încă de la începutul lunii se poate vorbi despre nevoia de a iubi și de a fi iubit, dorința de aventură, de pasiune, de a te face remarcat de către sexul opus. Partenerul de viață reușește să îți (re)câștige îndrederea, atenția iar dacă ești deja implicat într-o relație ce durează de mult timp ai șansa de a trece acum printr-o perioadă de reîndrăgostire, pasiune, afecțiune și romantism. Renasc marile idealuri amoroase și dorința de a duce iubirea de la nivelul fizic la ceva mai profund. Mulți Scorpioni ar putea înțelege cu totul altfel rolul sexualității, ca fiind șansa de a te redescoperi, de a vindeca o dezamăgire în dragoste. Cert este că va trebui să fii mult mai receptiv la noile posibilități de a da startul unei relații de dragoste care pot să îți dea sentimentul de împlinire.
         Din data de 23 aprilie nativii din zodia Scorpion care doresc să se căsătorească ar putea vorbi despre acest subiect cu persoana iubită, pot lansa o cerere în căsătorie sau pot fi ceruți în căsătorie. Atenție însă în preajma datei de 28 aprilie, atunci când este posibil să ajungi la certuri, poate chiar iei o decizie  în dezavantajul relației de cuplu și toate acestea pentru că nu ai răbdare să asculți ce spune celălalt aruncând vorbe care jignesc în mod profund. Atenție la modul în care îți exprimi dorințele, așteptările pe care le ai de la celălalt. Nu este exclus ca nemulțumirile din cadrul relației tale de mariaj să se datoreze, în primul rând, implicării părinților. Evită să împărtășești celorlalți confuziile, neplăcerile din cadrul relației tale de cuplu. Atenție în preajma datei de 30 aprilie, atunci când ai ocazia să primești informații secrete, vis-à-vis de o relație intimă sau în legătură cu banii partenerului de viață. Poate fi vorba despre cheltuieli pe care trebuie să le faci pentru o eventuală intervenție medicală a partenerului de viață.
          Spre sfârșitul perioadei ai ocazia să remediezi eventualele probleme din relația de mariaj și chiar puteți să plecați într-o călătorie pentru a petrece mai mult timp împreună. Partenerul de viață te susține în demersurile profesionale, te poți aștepta la rezolvarea unor situații incerte care vizează o colaborare. Este o lună în care vei discuta mai mult despre o eventuală oficializare a unei relații de dragoste.

Cariera si baniCarieră și bani                              
          Starea de tensiune din relația cu asociați, colaboratori tinde să se accentueze peste măsură și astfel ajungi la adevărate conflicte, îndeosebi în preajma datei de 7 aprilie. Tot ce ai de făcut este să vezi care sunt, de fapt, adevăratele probleme și dacă merită să acorzi încredere anumitor colegi, persoane care, deși păreau de încredere, constați că sunt cu totul și cu totul altfel decât păreau. În prima parte a lunii este necesar să găsești echilibrul între sarcinile de serviciu și responsabilitățile care țin de casă și familie întrucât pot apărea tot felul de nemulțumiri sau ai sentimentul că nu reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus.
            Dacă ai propria afacere ar fi indicat să acorzi mai multă atenție propriilor angajați, să îi motivezi, să îi ții aproape de tine relaționând, conversând cu aceștia, să te simtă mai aproape, să le câștigi încrederea. Ai nevoie de ajutorul acestora și nu-l poți obține decât dacă le dai de înțeles că ești alături de ei, atunci când le este mai greu. În preajma datei de 25 aprilie pot apărea nemulțumiri, tot felul de probleme legate de o afacere personală, un parteneriat menit să îți dea peste cap planurile, strategiile care păreau destul de bine gândite și puse la punct. Ai sentimentul de epuizare mentală nereușind să îți exprimi cu claritate gândurile și ideile, îndeosebi în a doua parte a lunii. Este timpul să adopți un nou mod de a colabora cu colegii, pe tot parcursul acestei luni. Conștientizezi că toate acestea pot fi în avantaj personal, dacă nu te încăpățânezi să vezi doar interesul material. Poate fi ocazia de a regândi un proiect profesional sau de a reveni la un fost loc de muncă, pe o funcție pe care ai mai ocupat-o în trecut. Nu este exclus ca anumite neînțelegeri din relația cu colegii să se răsfrângă și asupra relației cu un superior, în preajma datei de  28 aprilie și astfel să pierzi din autoritate sau să nu se țină cont de părerile și ideile tale.
         În această lună se poate vorbi despre dorința de a te pune în valoare, de a cere mai mult, de la tine dar și de la ceilalți, de a-ți renegocia salariul sau de a căuta și găsi un job mai bine plătit. Poate fi șansa de a te perfecționa, de a învăța lucruri noi, care să te avantajeze în plan profesional, îndeosebi în prima parte a lunii. Va trebui să fii chibuzit, în ceea ce privește banii întrucât ești predispus la cheltuieli neașteptate, pierderi de bani, achiziții pentru o casă, proprietate care se vor dovedi nerentabile, îndeosebi spre sfârșitul lunii.

SanatateSănătate
       În prima parte a lunii aprilie este posibil să reapară anumite probleme de sănătate și ești nevoit să intervii prompt apelând la sfaturile medicului sau adopți un nou regim alimentar. Atenție în preajma datei de 7 aprilie, atunci când este posibil să te confrunți cu o devitalizare a organismului, cu oboseală cronică, epuizare fizică și psihică. Ești predispus la accidente, lovituri, căzături, îndeosebi în preajma datei de 28 aprilie. În această lună este recomandat să te protejezi mai mult, să te odihnești, să urmezi tratamente alternative, un  regim alimentar și de viață mult mai eficient pentru a te revigora, din punct de vedere fizic și emoțional.

Traffic

LOADING...