Luna aprilie 2020, Săgetător

Aprilie 2020, Săgetător
009 Sagetator      În această lună vei da dovadă de creativitate, inițiativă, apare nevoia de iubire, precum și dorința de a-i fi de ajutor propriului copil. Este timpul să redescoperi acele capacități creative, modul prin care poți da un sens mult mai frumos propriei vieți, prin ceea ce reușești să creezi. Luna debutează cu noutăți la capitolul amoros. Ceva se sfârșește însă altceva începe, este rost de aventuri, distracții și voie bună, până în preajma datei de 19 aprilie. Creativitatea îți este accentuată și ți-ar prinde foarte bine dacă ai profita la maxim de timpul liber pentru a descoperi un nou hobby. Pe de altă parte, organizează reuniuni supriză pentru cei dragi și astfel vei primi aprecierea și sprijinul lor. Fii mai selectiv în privința anturajului și evită să-ți divulgi planurile de viitor. Din data de 19 aprilie îți vei orienta atenția către domeniul profesional și obligațiile care țin de locul de muncă. Este o perioadă în care consideri că, uneori, trebuie să accepți și anumite condiții nefavorabile de lucru fiind conștient că acesta poate fi prețul care trebuie plătit pentru realizările tale viitoare, în plan profesional. Cert este că beneficiezi de resursele necesare pentru a duce la capăt ceea ce ți-ai propus. Deviza lunii analizate este: „Puterea nu corupe dar ticăloșii, dacă ajung într-un post de conducere, corup puterea.” Geoge Bernard Shaw

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu 
       Se conturează activități alături de copii sau de persoana iubită. Cheful de aventuri și distracții va fi la cote înalte și chiar vei reuși să-i molipsești și pe ceilalți cu veselia ta. Pot apărea și nori în relația cu cei dragi, însă cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Începutul de lună îți aduce șansa de a face schimbări importante în relația de iubire sau ai ocazia să dai startul unei noi relații de dragoste pe care alegi să o trăiești din plin, pe tot parcursul acestei perioade. Viața amoroasă se (re)dinamizează venindu-ți brusc cheful de aventură, de flirt, joacă, cuceriri și recuceriri. Pentru mulți Săgetători se redeșteaptă marile idealuri amoroase, dorința de a face parte dintr-o relație care să aibă o semnificație mai profundă și care să îi poarte spre cunoaștere și descoperiri.  
            Partenerul de viață te poate lua prin surprindere cu gesturi romantice; îți acordă mai multă atenție sau ar putea aduce vorba despre posibilitatea de a avea un copil. În preajma datei de 7 aprilie este posibil să iasă la suprafață aventuri sentimentale sau reiei o aventură cu o iubire din trecut reușind cu greu să faci față provocărilor de natură sexuală ce apar, îndeosebi în prima parte a lunii. Până în data de 19 aprilie, indiferent dacă ești singur sau căsătorit, te așteaptă o perioadă deosebit de fastă, din punct de vedere sentimental, o perioadă care îți va aduce bucurie și chef de viață.
            În a doua parte a lunii aprilie se animă relația de mariaj fiind capabil să vezi partea bună a relației în doi.  Ești susținut de astre să intri într-o nouă relație sau să readuci starea de armonie, echilibru, înțelegere și afecțiune în cadrul relației de cuplu. Este o lună în care viața sentimentală se află la cote ridicate fiind plin de energie, dornic să iubești și să fii iubit. Șarmul tău, modul de a fi și de a relaționa cu sexul opus te va ajuta să faci (noi) cuceriri, ba chiar poți da startul unei relații de lungă durată, mai ales în a doua parte a lunii.

Cariera si baniCarieră și bani                       
          La serviciu este multă forfotă, sunt posibile discuții aprinse cu colegii și chiar schimbarea condițiilor de muncă, îndeosebi în preajma datei de 7 aprilie. Fii prudent și evită să te încarci cu prea multe sarcini de lucru, mai ales dacă nu te privesc pe tine. Se deschide o nouă etapă la locul de muncă, fie prin abordarea unei alte activități profesionale, fie îți schimbi locul de muncă. Este necesar să te mobilizezi și să îți îndeplinești sarcinile de lucru cu mai multă conștiinciozitate. Ai ocazia să te bucuri de aprecieri dar și realizări în plan profesional, cât timp folosești de experiența acumulată. Lucrezi mult și eficient având ocazia să te implici trup și suflet în cadrul unui parteneriat, o colaborare destul de fructuoasă, în prima parte a acestei luni.
            Din data de 19 aprilie apar noi posibilități de dezvoltare și schimbare profesională. Ai ocazia să te recalifici, să progresezi în domeniul actual de activitate. Te gândești foarte serios să te recalifici într-un nou domeniu, cauți un nou job care să corespundă dorințelor tale, îndeosebi din data de 23 aprilie. Reușești să te mobilizezi mult mai eficient, atragi de partea ta colaboratorii, persoanele de care ai nevoie pentru a-ți împlini ambițiile în plan profesional.
            În a doua parte a lunii va trebui să fii mult mai chibzuit, atunci când vine vorba despre cheltuieli. Este posibil să te confrunți cu probleme neașteptate de sănătate și ești nevoit să intervii cât mai prompt și să cheltui mai mult decât te așteptai. Pe tot parcursul lunii te gândești foarte serios la modul în care ai putea face rost de mai mulți bani, cum poți folosi experiența  profesională, studiile făcute în sensul obținerii unui post, a unui job mai bine plătit. Este posibil să apară tot felul de încurcături în acte, schimbări venite din partea colaboratorilor, îndeosebi în preajma zilelor de 25, 26 și 28 aprilie. Pluton retrogradează prin casa veniturilor și a resurselor personale, din data de 25 aprilie, așa că banii vin mai greu decât de obicei.
         Această lună de primăvară îți poate aduce realizări deosebite, neașteptate, în carieră, îndeosebi în a doua parte a lunii. Oricât de multe blocaje vei avea de înfruntat, acestea nu vor face decât să te avertizeze că încă mai ai ceva de remediat, de corectat, de revizuit în propria atitudine, în modul în care relaționezi cu șefii și colegii. Ai acum șansa de a descoperi propria menire, vis-a-vis de carieră, ce anume te definește, în ce direcție profesională ar fi bine să mergi. Este o perioadă în care planul financiar poate fi supus la tot felul de restricții și tot ce ai de făcut este să fii prudent și să nu faci investiții.

SanatateSănătate 
    În această lună este posibil să constați că ești nevoit să faci unele cheltuieli în avantajul propriei sănătăți. Alegi să faci mai mult sport, mișcare, apelezi la tratamente alternative. Nu-ți asuma riscuri, mai ales dacă practici sporturi extreme, îndeosebi în preajma datei de 7 aprilie, atunci când ești predispus la accidente. Și după acestă dată va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în ceea ce privește sănătatea. În această perioadă vei trece foarte ușor de la starea de agitație, dorința de mișcare la starea de lene, apatie. În această lună te simți în plină formă, ești energic, îndeosebi după data de 19.

Traffic

LOADING...