Luna aprilie 2020, Rac

Aprilie 2020, Rac
004 Rac
         Este o lună în care vei pune mai mult accent pe tot ce înseamnă carieră, relația cu șefii, autoritățile încercând să găsești noi posibilități de a te relansa sau de a progresa în plan profesional. Domeniul profesional și relațiile cu șefii sunt animate și predispuse la tot soiul de răsturnări de situație. Pe de o parte, lucrurile se pot desfășura armonios, însă, pe de altă parte, există un fel de umbră greu de pătruns sau înțeles vizavi de imaginea ta publică, poziția socială și felul în care te susțin șefii. Nu este cazul să te agiți, ci să cauți sursa problemelor, să observi de unde vin anumite informații distorsionate și ce se vrea de la tine. Poate fi vorba despre confuzii, neclarități care vin din trecut. Controlează-ți impulsivitatea și nu te lăsa doborât de remarcile răutăcioase venite din partea competitorilor! Constați că îți sunt răsturnate anumite principii, valori reușind cu greu să te redresezi, din punct de vedere psihic și emoțional. Ai grijă la ce anume îți spune intuiția și nu lua decizii la nervi. Este o perioadă în care primești informații secrete prin intermediul bârfelor și astfel te lămurești ce ai de făcut, de acum înainte, vis-à-vis de relația de mariaj sau un parteneriat important. Tot ce ai de făcut în această lună de primăvară este să încerci să te bucuri cât mai mult de momentele frumoase, petrecute alături de persoane dragi. Deviza ta, pentru perioada analizată, este: „Singurul mod de a realiza lucruri minunate este să iubești ceea ce faci.” Steve Jobs  

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                         
       În această lună, romantismul, poezia și sensibilitatea se împletesc cu pasiunile înfocate și plăcerea de a (re)cuceri, de a seduce, de a te juca neîngrădit cu săgețile lui Cupidon, îndeosebi după data de 3 aprilie. Venus (planeta care guvernează casa parteneriatelor și a căsătoriei Berbecului) intră în casa XII (în semnul Gemeni) astfel că ești inspirat și încurajat să scoți la lumină și latura mai vulnerabilă, să te orientezi spre iertare, conciliere și iubire necondiționată, mai ales dacă faci parte dintr-o căsnicie cu vechime, erodată de timp și nemulțumiri. Mulți dintre Racii căsătoriți simt în aprilie că au de depus mult efort pentru a ține lucrurile pe linia de plutire. Este important să știi când să te recentrezi pe tine, când să nu te lași cotropit de autoritatea perechii tale. Pe de altă parte, în anumite cupluri ar putea să apară un conflict între predispozițiile Racilor spre gelozie, dependență, posesivitate și nevoia perechii lor de a impune limite.
             Este o lună controversată în încercarea de a găsi un numitor comun în relația de cuplu. Cert este că ai tendința, fie să faci un pas înapoi din fața situațiilor limită, fie să ascunzi informații importante considerând că așa reușești să restabilești liniștea și echilibrul în relație. Se reiau anumite situații din trecut în relația de mariaj care nu fac decât să te destabilizeze, din punct de vedere emoțional. Fii prudent la remarcile pe care le faci, la atitudinea pe care o adopți și nu renunța la sinceritate și o comunicare directă, încă de la primele acuzații, reproșuri venite din partea celuilalt. Nu ai decât să te înarmezi cu foarte mult calm și răbdare și să eviți orice decizii luate la nervi întrucât acestea se vor dovedi a fi în dezavantajul tău. În această lună este posibil să fii profund dezamăgit de atitudinea agresivă venită din partea partenerului de viață și nu mai știi încotro să o apuci. Ți se cere, fie să renunți la relație, fie să observi care sunt adevăratele surse ale acestor conflicte din relația de cuplu. Ai ocazia să primești răspunsuri interesante, până la jumătatea acestei luni.
Poți să dezvolți sau dai startul unei relații de amor pe care preferi să o păstrezi în secret. Te implici cu pasiune bucurându-te de reale momente de romantism, alături de persoana iubită. Spre sfârșitul lunii va trebui să încerci să găsești un echilibru între obligațiile care țin de serviciu și cele din relația de mariaj. Este posibil să îți neglijezi relația de dragoste datorită solicitărilor profesionale ceea ce va amplifica și mai mult tensiunea din cadrul relației.

Cariera si baniCarieră și bani                         
      Este o lună foarte agitată, la capitolul carieră, profesie fiind nevoie de concentrare pe ceea ce ai de făcut în plan profesional, pe tot parcursul perioadei analizate. Nu ai decât să observi ce anume ai de modificat în proiectele profesionale demarate în trecut. În preajma datei de 8 aprilie se anunță tot felul de teste, o verificare a activității tale profesionale, reluarea unor proiecte abandonate care se cer acum modificate, schimbate, este posibil chiar să renunți definitiv la unele dintre ele. Cert este că nu ai cum să te relaxezi, mai ales atunci când vine vorba despre muncă, efort depus în zona carierei. Te poți aștepta la o competiție serioasă, atacuri, mai mult sau mai puțin directe, venite din partea adversarilor. Sunt posibile discuții interesante, cu efecte pe termen lung cu persoane cu funcții importante sau cu reprezentanții unor instituții oficiale
            La jumătatea lunii este necesar să acorzi mai multă atenție la modul în care relaționezi cu șefii și la eventualele probleme care pot apărea în plan financiar, ca urmare a luării unor decizii la nivel înalt. Nu este cazul să îți pierzi speranța, ci privește „partea plină a paharului” gândind că astfel ți se dă șansa de a te ocupa mai mult de propria persoană și de a descoperi că cel mai important este să te preocupi de casă, familie, relația cu cei dragi. Evită să te victimizezi, ci fii atent la detalii, acționează cu mai multă încredere în tine adoptând o atitudine pozitivă în fața oricăror încercări.
          Este o lună în care ai ocazia să îți revizuiești anumite asocieri, colaborări, parteneriate putând fi vorba acum despre renunțarea la proiecte care nu ți se mai par avantajoase. Este important  să fii deschis la schimbare în domeniul profesional, să accepți provocările, fără să intri în panică, eventual se renunți la un loc de muncă datorită problemelor de sănătate sau pentru că nu mai faci față solicitărilor din partea șefilor. Pe de altă parte se poate vorbi acum despre șansa de a te relansa în domeniul profeisonal, după îndelungi discuții cu familia, cu persoane din anturajul apropiat dornice să te susțină în demersurile tale. Este firesc să vrei mai mult dar ai să observi că, pentru a primi ceea ce dorești, este nevoie de mult efort și dedicare din partea ta! Este posibil să ai tot felul de surprize care vizează finanțele, îndeosebi la jumătatea perioadei. Totul depinde de tine, de modul în care îți gestionezi banii, câștigurile din venite muncă proprie. Ai alternative de câștig dar și noi posibilități de relansare a unor proiecte uitate, undeva în trecut. Scotocește bine printre rafturile cu amintiri și vezi ce activități ar putea să îți readucă bunăstarea de altădată.

SanatateSănătate
     Te confrunți cu probleme de sănătate dar acestea vin pe fondul stresului de la locul de muncă și/sau din relația cu partenerul de viață. Nu ai decât să te menajezi și să petreci mai mult timp alături de oameni cu care te simți „pe aceeași frecvență”, din punct de vedere psihic-emoțional. Este indicat să dai dovadă de prudență, în ceea ce privește propria sănătate, îndeosebi spre sfârșitul lunii, atunci când poți avea probleme de sănătate datorate, în principal, neglijenței legate de alimentație, a consumului excesiv de medicamente sau alimentar. Nu este cazul să exagerezi cu efortul fizic.   

Traffic

LOADING...