Luna aprilie 2020, Pești

Aprilie 2020, Pești
012 Pesti       Începi această lună cu dorința de a valorifica resursele de care dispui pentru a atrage mai mulți bani în contul personal. Poate fi vorba despre șansa de a te redresa financiar dar și de a pierde anumite contracte de colaborare, de a renunța la anumiți colaboratori care nu ți se mai par eficienți. Până în data de 19 aprilie vei pune accentul pe propria valoare, pe obligațiile dar și talentele de care dispui din plin pentru a reuși să atragi mai multe resurse financiare. Prin fler și diplomație reușești să atragi atenția asupra ta știind cum să faci față presiunilor care pot veni, în plan profesional dar și relațional. Este șansa ta de a progresa, de a-ți împlini dorințele care țin de planul financiar fiind recomandat să nu neglijezi familia și casa încercând să privești lucrurile dincolo de aparențe. Din data de 19 aprilie ești mult mai preocupat de studiu, călătorii dar și de relația cu rudele apropiate. Tot ce ai de făcut este să te bucuri de compania persoanelor cu care simți că ai afinități, la nivel emoțional și nu numai. Îți sunt susținute procesele de învățare dar și cele de evaluare, spre exemplu dacă parcurgi un program de formare și trebuie să fii evaluat de către profesori sau instructori. Deviza lunii analizate este: „Cel care nu se bucură de noroc atunci când îl află, n-are dreptul să se plângă când acesta îl părăsește.” Miguel de Cervantes

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                        
          Poate că sunt destule lucruri pe care nu le-ai înțeles sau nu ai vrut să le accepți în trecut, în ceea ce privește relația cu partenerul de viață. În această lună este posibil să reiei anumite discuții legate de bani, cheltuieli în comun și astfel poți ajunge la certuri în relația de mariaj, îndeosebi în preajma datei de 8 aprilie. Fii prudent și evită să dai startul unor discuții inutile dar provocatoare de stres și îngrijorări întrucât există detalii ascunse, legate de relația de mariaj,  pe care nu ai cum să le lămurești în prima parte a lunii. Este timpul să te privești cu sinceritate, să vezi ce anume vrei de la o relație de dragoste, dacă merită să faci compromisuri de dragul materialității. Ei bine, ai ocazia să primești acum răspunsuri, fie că este vorba despre relația de cuplu sau despre o relație de dragoste în care ți-ai luat deja un angajament pe termen lung.
          Dacă ești singur, ai tendința să te implici într-o relație de amor, fără să te gândești prea mult. Chiar dacă totul pare a fi de bun augur, la prima vedere, se cere mai multă atenție, este bine să te sfătuiești cu persoane care au fost alături de tine de-a lungul timpului. Este o perioadă în care intuiția îți joacă feste! Se pare că ești centrat pe tine și nevoile, dorințele tale iar perechea îți poate reproșa acest lucru. Este, cu siguranță, mare nevoie să te faci auzit și apreciat, să explici care sunt așteptările tale. Este important să nu te grăbești și să iei decizii importante fiind deschis către ceea ce își dorește perechea ta. Aceasta ar putea să îți reproșeze și faptul că faci promisiuni fără acoperire sau că te lași purtat de vise, prea departe de concret.
        În a doua parte a lunii poți să te confrunți cu situații ciudate, oarecum neașteptate, care vizează relația de mariaj. Este posibil să pui mai mult accent pe relația cu prietenii, implicarea într-un grup, asociație astfel încât ajungi să neglijezi relația cu partenerul de viață ceea ce te va predispune la probleme de relaționare, îndeosebi spre sfârșitul perioadei. De tine depinde cum gestionezi astfel de situații și de cât ești de dispus să comunici sincer dorințele, gândurile și așteptările, vis-a-vis de o relație de dragoste. Ai tendința să pui mai presus de sentimente latura materială ceea ce nu face decât să îndepărteze oamenii pe care te puteai baza până acum.

Cariera si baniCarieră și bani               
      Putem vorbi despre o lună în care va trebui să dai dovadă de organizare și mobilizare pentru a reuși să-ți împlinești un ideal, vis-a-vis de carieră. Este posibil să te gândești tot mai frecvent la schimbarea actualului loc de muncă sau vrei să dai startul unei afaceri  personale. Nu este un moment prielnic pentru a face schimbări majore în carieră, ba chiar pot apărea tot felul de limitări, obstacole datorate, în mare parte, unor autorități. Se întrezăresc schimbări la capitolul financiar, este vorba despre banii și bunurile pe care le folosești și administrezi împreună cu alții. Se anunță o nouă etapă de câștig sau de folosință a unor bunuri importante. Poți primi sprijinul material de care ai nevoie de la cine te aștepți mai puțin. Există și varianta schimbării condițiilor de muncă și de aici vor apărea consecințe și la salarizare.
            În prima parte a lunii aprilie apar tot felul de cheltuieli, fie că vorbim despre plata unor facturi, fie vrei să faci anumite cumpărături pentru a-ți satisface unele plăceri. Ar fi bine să fii mult mai organizat, chibzuit, atunci când vine vorba de bani altfel riști să suporți consecințele și să ajungi să te împrumuți la prieteni sau rude apropiate. Nu sunt excluse furturile și pierderile financiare. Din data de 11 aprilie fi bine să-ți programezi un curs de formare personală sau profesională, pentru că ai șanse mari de reușită și mai ales acces la informații deosebite. După data de 19 aprilie reușești să te mobilizezi și să atragi mai mulți clienți, te remarci în mediul de lucru știind cum să-ți faci publicitate și astfel să câștigi mai mulți bani.
            Relațiile parteneriale sunt dinamice pe tot parcursul lunii așa încât poți pune la punct detaliile unei colaborări sau activități comune cu diverși parteneri sau colaboratori profesionali. Este nevoie de mai mult pragmatism și obiectivitate din partea ta și, mai ales, să nu te lași antrenat în colaborări care îți pot aduce tot felul de probleme, îndeosebi de natură relațională și financiară. Este timpul să dai dovadă de cumpătare, înainte de a accepta un nou drum profesional. Nu este exclus ca un amic sau un colaborator să te inducă în eroare și astfel investești mulți bani într-o direcție greșită îndeosebi spre sfârșitul lunii.

SanatateSănătate
     În această perioadă este recomandat să acorzi o atenție specială la eventualele probleme care țin de coloana vertebrală, dureri lombare sau ale încheieturilor și de oase, îndeosebi în preajma datei de 8 aprilie. Trebuie să fii atent și să eviți excesele, de orice fel, fie că vorbim despre muncă, mâncare sau medicamente. Ar trebui să faci mai multe plimbări în parc, în aer liber evitând activitățile care te-ar putea obosi peste măsură.

Traffic

LOADING...