Luna aprilie 2020, Gemeni

Aprilie 2020, Gemeni
003 Gemeni      În această lună vei pune mai mult accent pe idealurile de viață, pe relația cu prietenii, cu grupul/asocaiția din care faci parte, simți nevoia de a le veni în ajutorul celor care au nevoie de tine. Până la jumătatea perioadei există riscul să fii implicat în anumite discuții în contradictoriu cu anumiți prieteni care te vor lămuri ce anume este mai bine să faci, ce alegeri îți sunt utile și ce anume te-ar putea ghida către activități și relații mult mai constructive. La jumătatea lunii este posibil să renunți definitiv de un anumit mediu sau la un proiect important care ți-ai dat serioase bătăi de cap în ultima perioadă. Din data de 19 aprilie vei pune mai mult accent pe viața interioară, pe solitudine încercând să găsești resursele necesare pentru a te revigora și a regăsi liniștea sufletească. Deviza ta, pentru această lună, este: „Nu sunt supărat că m-ai mințit, sunt supărat că, de acum încolo, nu te mai pot crede.” Friedrich Nietzche

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                             
         În această lună se poate vorbi despre ocazia de a pune capăt definitiv unei relații de cuplu sau de a relansa, revigora relația actuală. Este posibil să pui capăt unei relații în care nu te simțeai confortabil, nu îți găseai locul. Este o lună interesantă la capitolul relație de mariaj, multe lucruri se fac și se desfac acum, reușești să pui cap la cap anumite situații care ți-au pus semne de întrebare, îndeosebi în ultima lună. Ar trebui să fii prudent la deciziile pe care le iei, îndeosebi în prima parte a lunii. Iubirea și relațiile reprezintă centrul tău de interes în aprilie fiind vorba despre decizii, răzgândiri, iluzii. Înainte de toate este important să înțelegi că o relație de cursă lungă implică dedicare, resposnabilitate, dăruire, capacitatea de a ierta.
                În primele două decade ale lunii aprilie ai tendința să fii centrat pe tine și pe nevoile și dorințele tale iar perechea îți poate reproșa acest lucru. Este, cu siguranță, mare nevoie să te faci auzit și apreciat, să explici care sunt așteptările tale. Este posibil ca prietenii comuni să joace un rol nefavorabil în cadrul relației de cuplu. Bârfe aparent nevinovate riscă să destabilizeze relația de mariaj, îndeosebi în a doua parte a lunii. Deși domeniul social este activat de Soare (până în data de 19 aprilei) și Mercur (din data de 11 aprilie) ești totuși neîncrezător, atunci când vine vorba despre un eventual start într-o relație sentimentală. Simți că ți se ascunde ceva, că nu reușești să treci dincolo de aparențe și nu înțelegi ce anume se vrea, de fapt, de la tine. Nu este exclus să te implici într-o relație care se va dovedi ulterior o mare dezamăgire. Primești  un imbold important în preajma datei de 8 aprilie, când are loc momentul de Luna Plină (care activează casa a V-a, iubire, flirt, aventuri) a Gemenilor. Acest imbold este accentuat de faptul că Venus (guvernatoarea casei V) intră în zodia ta din data de 3 aprilie ceea ce favorizează  și mai mult implicarea într-o relație de amor. Pentru unii dintre Gemeni această atracție neașteptată ar putea aduce finalul unei relații amoroase mai vechi.
          Dacă nu ești încă implicat încă într-o relație de cuplu stabilă, ai șanse mult mai mari să dai startul unei relații sentimentale, după data de 19 aprilie.

Cariera si baniCarieră și bani                                
          În carieră se pare că încă mai ai multe schimbări de făcut pentru a ajunge la ceea ce ți-ai propus. Nu este cazul să te agiți pentru lucruri inutile, ci observă cu atenție ce ai putea face pentru a ajunge la un program de lucru care să te avantajeze și la banii care îți sunt necesari. Prin nervi, agitație, frică sau apelând la tot felul de tertipuri, compromisuri nu faci decât să te îndepărtezi și mai mult de țelul propus. Ai foarte mult de lucru reușind cu greu să faci față unor sarcini de serviciu, ba chiar este posibil să muncești și peste program. Este necesar să fii mult mai atent în relația cu șefii, îndeosebi în preajma datei de 7 aprilie, atunci când pot apărea situații neplăcute care se cer rezolvate urgent. În a doua parte a lunii este bine să fii mult mai prudent, îndeosebi dacă lucrezi cu acte, documente importante întrucât pot apărea tot felul de încurcături, poți să rătăcești informații valoroase sau ai ocazia să primești mesaje menite să distorsioneze realitatea și ești indus în eroare cu bună știință. De evitat discuțiile cu anumite persoane care, chiar dacă adoptă atitudinea de „buni prieteni”, este posibil să constați că, de fapt, aceștia sunt cei care te trădează și acționează din umbră pentru a te denigra în fața șefilor.
            Spre sfârșitul lunii se recomandă o reevaluare serioasă a unor colaborări demarate în trecut. Nu mai există jumătăți de măsură nemaifiind acum dispus să faci tot felul de concesii. Prin fermitate, hotărâre și încredere de sine reușești să deslușești care sunt adevăratele intenții venite din partea unor șefi.  
            Este o lună cu tot felul de răsturnări de situație în ceea ce privește relația de parteneriat, de colaborare care nu fac decât să îți creeze probleme în plan financiar. Va trebui să acorzi o atenție sporită, dacă te-ai decis să faci un împrumut bancar la jumătatea lunii, atunci când pot apărea tot felul de situații contradictorii. Nu te lăsa amăgit de promisiuni deșarte, dacă vreun superior vine cu oferte tentante. Fii atent la termenii contractului și nu te grăbi să semnezi, până când nu ești sigur în ce activitate te implici, ce avantaje poți obține de pe urma unei colaborări.

SanatateSănătate 
     În această lună ești plin de energie, dornic să faci mai multe lucruri în același timp iar aceasta nu face decât să te predispună la oboseală, afecțiuni cronice, poate duce la declanșarea unor probleme mai vechi de sănătate, îndeosebi în a doua parte a lunii. Ar trebui să dai dovadă de mai multă prudență în ceea ce privește propria sănătate și să eviți anumite deplasări sau activități care te-ar putea solicita peste măsură, în plan fizic și mental. Ești predispus la accidente, răniri, probleme care țin de căile respiratorii, îndeosebi la jumătatea perioadei. Se recomandă adoptarea unui regim de viață adecvat nevoilor tale făcând mai multe plimbări în aer liber și găsindu-ți preocupări care să te binedispună.

Traffic

LOADING...