Luna aprilie 2020, Fecioară

Aprilie 2020, Fecioară
006 Fecioara        În prima parte a lunii ești preocupat să găsești răspunsuri care vizează zona ocultismului, a metafizicii simțind nevoia profundă de a interacționa cu medii noi, interesante prin care să încerci să te cunoști mai bine. Pot fi reluate anumite discuții care țin de o moștenire, banii partenerului de viață sau un eventual împrumut. Este o perioadă favorabilă pentru a renegocia un contract, o colaborare sau pentru a face anumite corecții care țin de un act de moștenire. Te poți aștepta la tot felul de situații de criză, schimbări de direcție dar și șansa de a intra în posesia unor secrete care te pot ajuta să rezolvi aspecte care vizează banii sau o relație intimă. Din data de 19 aprilie acorzi mai multă atenție domeniului spiritual, ești preocupat să studiezi, să te informezi, să explorezi noi domenii ale cunoașterii, să interacționezi cu persoane aflate la mare distanță, eventual în străinătate. Ai ocazia să îți depășești propriile limite, cât timp nu vei ține cont de părerile celorlalți. Deviza lunii aprilie, pentru tine, este: „Când pornești la o acțiune, trebuie să ai în vedere și riscurile ei.” Eugen Lovinescu

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                        
       Încă de la începutul lunii ai ocazia să observi o oarecare revigorare în cadrul relației de cuplu reușind să comunici mult mai eficient cu partenerul de viață. Te bucuri de un dialog construcitv, fie că este vorba despre planuri, proiecte pe care vrei să le derulezi în comun cu partenerul de viață, fie te decizi să mărești familia concepând un (nou) copil. Cert este că te simți susținut de partenerul de viață în rezolvarea problemelor de natură personală sau profesională astfel că reușești să comunici eficient cu partenerul de viață, îndeosebi în prima parte a lunii.
          Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu ai mari șanse să dai startul unei relații de cursă lungă, în prima parte a acestei perioade sau vrei să transformi o relație de dragoste în ceva mult mai serios, de durată. Nu este exclus să iei decizia de a-ți întemeia o familie. Ai grijă însă la riscul de a-ți face iluzii sau o alegere greșită. Fiind nativ Fecioară este posibil să apară noi provocări în plan sentimental sau vrei să pui capăt unei relații de dragoste sperând să găsești ceva mai bun, avantajos, chiar și din punct de vedere material.
 În preajma datei de 25 aprilie există riscul să te cerți cu persoana iubită ceea ce te va pune într-o postură destul de neplăcută neștiind prea clar ce anume să faci, dacă este bine să lași totul în trecut și să îți vezi de viața ta. Din data de 19 aprilie ai ocazia să trăiești cu pasiune o relație de dragoste bucurându-te de momente de romantism, declarații de dragoste, tot felul de promisiuni din partea persoanei iubite. Tot ce ai de făcut este să te bucuri din plin de iubire și să nu ții cont de părerile părinților sau ale altor persoane care, fără să vrea, din dorința de a-ți face bine, este posibil să îți creeze mai multe probleme, în plan sentimental.
         Spre sfârșitul lunii relațiile neoficializate ar putea intra într-o perioadă îndelungată de revizuiri; se pot relua unele discuții neplăcute dar care ar putea avea un rol transformator, asupra ta și asupra persoanei iubite.

Cariera si baniCarieră și bani                         
        În prima parte a lunii ai ocazia să valorifici din plin abilitățile și talentele de care dispui, în plan profesional, ceea ce ar putea să îți aducă beneficii și în plan financiar. Vei pune mai mult accent pe colaborări, negocieri, implicarea în noi activități în care ai ocazia să valorifici din plin experiența pe care o deții, în plan profesional. Este posibil să duci la bun sfârșit un curs care îți permite urcarea în ierarhie. Sunt favorizate parteneriatele în prima parte a lunii. De evitat împărtășirea propriilor idei cu anumiți colegi, colaboratori, îndeosebi în preajma datei de 7 aprilie, atunci când ești predispus la încetarea unei colaborări sau a unui proiect derulat în comun cu colegii de muncă. Fii prudent în ceea ce privește banii, îndeosebi în prima parte a lunii, când este posibil să te confrunți cu pierderi neașteptate, cheltuieli care să îți dea peste cap anumite planuri. La mijlocul perioadei sunt favorizate acțiunile care vizează cariera, relația cu superiorii, obținerea de anumite avantaje în plan profesional. Dai dovadă de conștiinciozitate, putere de muncă, îți asumi de noi resposnabilități, ai șansa de a progresa prin propriile forțe. Este posibil să primești susținere pentru a obține un job mult mai avantajos, din punct de vedere financiar.
           Atenție însă în preajma datei de 26 aprilie, atunci când este posibil să ajungi la confruntări cu un șef subiectul principal fiind salariul, fie că nu îl primești la timp, fie nu ești remunerat pe măsură. Nu este exclus să iei o decizie fermă și să schimbi direcția în carieră. Mare atenție și la eventuale probleme ce pot apărea ca urmare a unei investiții neinspirate, îndeosebi în a doua parte a lunii.

SanatateSănătate
       În această lună se cere mai multă precauție în ceea ce privește sănătatea. Este important să nu exagerezi cu efortul fizic, să te preocupi mai mult de propriul organism. Autocontrolul este necesar pentru că, vrei nu vrei, ajungi în situații în care te simți expus. Fii prudent, îndeosebi în preajma datei de 7 aprilie, atunci când ești predispus la accidente, probleme de sănătate care te vor lua oarecum prin surprindere fiind nevoie de intervenția promptă a unui medic. Nu este cazul să exagerezi cu tratamente, medicamente pe care le iei considerând că în acest fel vei putea să previi o eventuală îmbolnăvire. Este important să fii mult mai atent la programul de lucru, să dai dovadă de echilibru în tot ceea ce ține de efortul pe care îl depui pentru realizarea unor activități.

Traffic

LOADING...