Luna aprilie 2020, Capricorn

Aprilie 2020, Capricorn
010 Capricorn       În această lună te vei preocupa foarte mult de casă, gospodărie, relația cu propria familie. Ai capacitatea de a privi lucrurile, evenimentele în profunzime fapt care te va ajuta să fii cu un pas înaintea celorlalți. Te poți confrunta cu tot felul de situații ambigue, neclarități care vizează patrimoniul, casa sau relația cu proprii părinți. Este posibil să te implici într-un proces care vizează bunurile tale, fie că vorbim despre o proprietate personală sau locul de muncă, cariera ta. Va trebui să te mobilizezi și să dai dovadă de fler, ambiție și curajul de a trece peste orice piedici. Sunt favorizate achiziționarea și vânzarea de bunuri, însă ai grijă să alegi cu atenție. Există riscul să nu obții rezultatul scontat. De aceea, vinde sau cumpără numai după ce te-ai sfătuit cu membrii familiei dar și cu specialiști în domeniul respectiv. Din data de 19 aprilie se amplifică latura sentimentală, relația cu propriul copil, activitățile care implică creativitate având ocazia să redescoperi noi moduri de a folosi, în sens constructiv, abilitățile și talentele pe care le deții. Deviza ta, pentru această perioadă, este: „Secretul succesului în viață este să fii pregătit, atunci când a venit timpul.” Benjamin Disraeli

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                    
       Dacă ești singur, iubirea se poate înfiripa într-un mod neașteptat, îndeosebi în primul decan. De la invitația la un ceai/cafea, o simplă conversație se poate solda cu o atracție fulger, cu zâmbete cu subînțeles, poate chiar cu o invitație la cină. Viața erotică se poate înfierbânta după data de 19 aprilie fiind dornic să dăruiești dar și să primești iubire. În a doua parte a lunii te poți aștepta la tot felul de propuneri venite din partea sexului opus fiind de-a dreptul dezorientat, neștiind prea clar dacă merită să dai curs avansurilor. Nu este exclus să te lași vrăjit de vorbe frumoase și astfel să cazi foarte ușor în capcana unei persoane care te va dezamăgi.
           În această lună relația de cuplu se derulează în condiții bune având ocazia să participi, alături de partenerul de viață, la tot felul de întâlniri cu rudele sau cu prietenii. Va trebui să acorzi o atenție deosebită relației de mariaj, îndeosebi în preajma datei de 26 aprilie, când pot apărea probleme datorate, în primul rând, intervenției părinților sau incapacității de a găsi echilibrul între obligațiile care țin de carieră și cele din relația de mariaj.
          Spre sfârșitul lunii există șanse bune de redresare a relației de dragoste, poți comunica mult mai sincer, deschis cu persoana iubită, vă faceți planuri de viitor, poate chiar vă gândiți la întemeierea unei familii. Sunt multe secrete care ți se vor dezvălui, pas cu pas, totul este să dai dovadă de răbdare. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci pot fi aduse acum la suprafață răni din trecut, dorința de a rediscuta anumite aspecte care țin de patrimoniu, bunuri în comun cu partenerul de viață. Te opui schimbării deși, în sufletul tău, îți dai seama că nu poți continua în acest fel. Sufletul tău vrea cu totul altceva dar, în același timp, îți este foarte greu să iei decizii ferme. Cel mai indicat ar fi să lași ca lucrurile să curgă de la sine, o vreme, până accepți ideea că va trebui să te transformi și implicit să schimbi direcția în plan relațional.

Cariera si baniCarieră și bani                          
       Este o lună în care vei da dovadă de diplomație, tact, dexteritate și capacitate de a negocia în interes personal. În această perioadă te ajută foarte mult inspirația, intuiția, deschiderea către nou fiind dornic să înveți de la ceilalți, să te adaptezi schimbărilor din plan economic-social. Știi cum să atragi atenția colaboratorilor dar și a concurenței prin atitudinea sigură, încrezătoare știind ce vrei și cât efort trebuie să depui pentru a obține anumite avantaje în plan profesional. Fii prudent în ceea ce privește investițiile, cheltuielile cu propriul copil și evită să risipești banii, resursele financiare de care dispui. Nu este cazul să iei decizii financiare, îndeosebi în preajma datei de 7 aprilie. Ești plin de inițiative, ai dorința de a culege roade, ca urmare a unei munci susținute. Planul profesional este bine susținut de către astre, pe tot parcursul lunii astfel că pot apărea noi oportunități de a găsi un loc de muncă care să te avantajeze și în plan financiar.
            Nu sunt excluse problemele în relația cu familia, datorită preocupării tale excesive pentru carieră, îndeosebi în preajma datei de 26 aprilie. Vei face față stresului, chiar dacă lucrezi și peste orele de program. Este o perioadă de acumulări dar și de experiențe inedite fiind absolut necesar să ai simțul măsurii, în plan profesional. Este recomandat să eviți compromisurile, asocierile păguboase, colaboratorii răuvoitori, îndeosebi în preajma datei de 28 aprilie.

SanatateSănătate
       În această perioadă este bine să stai departe de oamenii negativiști, pesimiști și să abordezi viața cu mai multă încredere și optimism. Ești predispus la probleme de natură psihică și emoțională, insomnii, depresie, agitație mentală, memoria poate să-ți joace feste, îndeosebi în prima parte a lunii. Starea de îngrijorare, de frică chiar, îți poate provoca tot felul de probleme. Pot să apară probleme cu rinichii, ficatul sau stomacul, în preajma datei de 25 aprilie. Evită viciile și încearcă să urmezi un regim de viață cât mai echilibrat. Este indicat să-ți refaci analizele acordând o atenție deosebită la orice problemă de sănătate anunțată de către medic.

Traffic

LOADING...