Luna aprilie 2020, Berbec

Aprilie 2020, Berbec
001 Berbec         În această lună dai dovadă de mai mult dinamism, dorință de acțiune, simți nevoia de a te implica în mai multe activități sperând ca, în acest fel, să atragi mai mulți bani în contul personal. Va trebui să dai dovadă de fler, diplomație, mai multă înțelegere în relația cu prietenii, cu un grup din care faci parte, îndeosebi în prima jumătate a lunii. În a doua parte a lunii ai ocazia să te mobilizezi pentru a concretiza ideile, să pui în practică abilitățile de care dispui pentru a te face remarcat în mediul de lucru. Spre sfârșitul lunii este bine să fii mult mai prudent în relația cu șefii, autoritățile și să accepți faptul că a pierde ceva nu este neapărat în defavoarea ta, ci poate fi șansa de a te relansa într-un nou domeniu, ocazia de a găsi colaborări mult mai avantajoase, din punct de evdere material și nu numai. Deviza ta, pentru perioada analizată aici, este: „Numai visurile mărețe pot face sufletul oamenilor să vibreze.” Marc Aureliu

Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu                            
      Încă de la începutul lunii ai ocazia să discuți mai mult cu partenerul de viață pe tema banilor, încerci să lămurești aspecte care vizează bugetul familiei, cauți cele mai bune soluții pentru ca relația de cuplu să se deruleze în mod armonios. Schimbările din viața profesională riscă să te destabilizeze în plan psihic-emoțional reușind totuși să găsești suportul moral, alături de partenerul de viață.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu ai ocazia să dezvolți o relație sentimentală, încă din prima parte a lunii, să dai curs unor conversații cu o persoană de sex opus, ai curajul să faci un pas important în relația respectivă undeva pe la mijlocul lunii. Nu este exclus să ajungi la certuri în cadrul unei relații de amor, undeva în preajma datei de 22 aprilie. Acordă atenție la riscul de a ajunge la certuri cu partenerul de viață de la lucruri aparent mărunte, îndeosebi în preajma datei de 25 aprilie. Trebuie doar să ții cont și de sfaturile celuilalt și să nu te încăpățânezi, doar pentru a demonstra că poți să te descurci și singur în situații limită. În a doua parte a lunii ești mult mai dornic să relaționezi cu sexul opus, să te pui în valoare apelând la tot felul de tertipuri verbale, la glume considerând că așa reușești să atragi mult mai ușor interesul sexului opus pentru tine. În preajma datei de 28 aprilie ai tendința să confunzi o relație de prietenie cu dragostea iar aceasta poate conduce la tot felul de probleme de natură sentimentală. Nu este exclus să dai startul unei noi iubiri cu o persoană din cercul de prieteni.  Spre sfârșitul lunii va trebui să fii mult mai atent la discuțiile legate de acte, relația cu rudele apropiate care riscă să readucă starea de tensiune în relația de cuplu. Nu este exclus să revii asupra unei relații din trecut sau încerci să ajungi la sentimente mai bune în relația de cuplu actuală.
             În această lună se creează cele mai bune condiții de a relaționa, a cunoaște oameni noi, interesanți ceea ce va favoriza și intrarea într-o nouă relație de amor. Nativii din zodia Berbec care sunt singuri sunt avantajați în aceast sens în această lună atrăgând mult mai ușor atenția sexului opus. În multe cupluri ar putea avea loc o reconectare sufletească și vindecarea unor răni vechi, șansa de a ajunge mai ușor la sufletul celui drag.

Cariera si baniCarieră și bani  
         Este o lună cu multă agitație, neliniște în zona carierei ceea ce îți poate crea neliniște și în viața personală. Se anunță o schimbare de lungă durată în domeniul socio-profeisonal așa că acordă atenție la ce anume îți dorești acum, ce decizii iei, cum îți reorganizezi timpul, viața, cât de hotărât ești să înveți, să te adaptezi la schimbări.
         În această lună nu îți va lipsi ambiția, conștiinciozitatea, dorința de a progresa, în ciuda unor obstacole, a piedicilor venite din partea unor superiori care au tendința să interpreteze greșit dorința ta de a acumula mai multe informații, experiență în plan profesional. Este nevoie de multă implicare și dedicare din partea ta, îndeosebi dacă se pune problema să dai startul unor asocieri, parteneriate care se pot dovedi favorabile, îndeosebi în a doua parte a acestei luni.
Nu ai decât să mergi mai departe pe drumul ales, fără să te mai lași influențat de invidiile și răutățile venite din partea celorlalți. Ești capabil să dai startul unor proiecte cu bătaie lungă ținând cont însă și de legislație, de schimbările care pot apărea în mod neașteptat, în plan financiar, încă de la începutul acestei luni. Totul depinde de tine, în ce măsură te mobilizezi și gestionezi conflictele, atât cu superiorii, cât și în relația cu familia. În situația în care îți vei asuma noi responsabilități, ai toate șansele să duci la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus, beneficiind de capacitățile și energia necesară. De evitat conflictele cu anumite persoane din colectivul de muncă, îndeosebi în preajma datei de 25 aprilie. Chiar dacă ai sentimentul că nu se leagă nimic și parcă este dat totul peste cap în carieră, ei bine, lucrurile nu stau chiar așa, ba din contră, vei observa că tot răul de acum este, de fapt, spre binele de mai târziu.
            Pe tot parcursul acestei luni pot apărea cheltuieli neașteptate, pierderi, nemulțumiri care vizează banii așa că atenție la cât cheltui și nu te grăbi să achiziționezi anumite obiecte, dacă nu este absolut necesar. Spre sfârșitul lunii pot apărea câștiguri dar și pierderi neașteptate. Mare atenție la ce și cum negociezi în cazul în care te-ai hotărât să dai startul unei noi colaborări!

SanatateSănătate
        În această lună te vei simți plin de energie ceea ce te va predispune și la acțiuni nechibzuite care te predispun la accidente, îndeosebi în preajma zilelor de 7 și 25 aprilie. Nu este exclus să te confrunți cu probleme care țin de căile respiratorii, zona capului, dantură, migrene, insomnii, pe tot parcursul lunii. Atenție și spre sfârșitul lunii, atunci când ești predispus la accidente, fracturi, probleme care țin de oase, încheieturi.

Traffic

LOADING...