Luna aprilie 2020, Balanță

Aprilie 2020, Balanță
007 Balanta       În prima parte a acestei luni vei pune mai mult accent pe schimbările pe care ar trebui să le faci în viața de familie și în relația de mariaj sau în cadrul unui parteneriat. Poate ideile tale sună un pic altfel, mai îndrăznețe sau mai moderne și greu de acceptat de ceilalți dar vor veni și zile mai bune în care lumea îți va da dreptate și va fi mult mai atentă la ideile, propunerile tale. Ești cu un pas înaintea concurenței, cât timp dai dovadă de implicare, echilibru, ai dorința de a le fi de ajutor celorlalți. Poți fi un deschizător de drumuri pentru cei care nu au curaj să se aventureze spre direcții care nu au fost accesate. Chiar dacă, la începutul lunii, vei avea sentimentul că nu ești înțeles de ceilalți sau nu reușești să te faci apreciat la adevărata valoare, în a doua parte lucrurile vor sta cu totul altfel reușind să te exprimi mult mai convingător, să îți fie apreciate ideile. Din data de 19 aprilie te vei axa mai mult pe dezvoltarea personală, pe abordarea în profunzime a evenimentelor preferând să privești realitatea dincolo de aparențe. Este posibil să fii mult mai atras de esoterism, ocultism, încerci să găsești răspunsuri legate de o eventuală moștenire. Afacerile încheiate în această perioadă, promisiunile de ordin material, cadourile sau ofertele palpabile ar putea să deschidă poarta spre o etapă mai prosperă în viața ta. Încearcă să profiți de această șansă, fără să stai prea mult pe gânduri. Deviza ta, pentru perioada în discuție, este: „Cele mai dificile trei lucruri în viață sunt: a păstra un secret, a ierta și a profita de timp.” Benjamin Franklin  

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                                
          În această lună ai posibilitatea să trăiești cu intensitate, în plan sentimental. Ești animat de dorința de a renunța la o relație care nu îți mai împlinește așteptările dorindu-ți ceva nou, incitant. La începutul lunii este posibil să ai sentimentul că nu găsești persoana cu care să te poți completa, care să îți dea sentimentul de liniște, de stabilitate afectivă. Ai la dispoziție timpul necesar pentru a vedea ce vrei, de fapt, de la relația în care ești deja implicat. În a doua parte a lunii pot apărea schimbări neașteptate, bruște și astfel iei decizia de a  renunța definitiv la o relație de dragoste.
           Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu, în preajma datei de 8 aprilie, ai  tendința să amesteci obligațiile de serviciu cu relația de mariaj încercând să le administrezi cu bine pe ambele. Este o perioadă de discuții dar și de răzgândiri, de atracție și pasiune, de împărtășire a unor momente încărcate de romantism. Poate fi ocazia de a cădea de acord cu partenerul de viață să vă măriți familia concepând un copil. Este nevoie de mult calm și răbdare, de lămurire a unor aspecte din trecut care pot reveni și vizează relația de cuplu, mai ales spre sfârșitul perioadei. Starea de stres, de impulsivitate este posibil să fie determinantă în luarea unor decizii care vizează o eventuală călătorie departe de casă.
          Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă ai șansa să dai startul unei relații de cursă lungă sau să ai ocazia să cunoști o persoană de sex opus care va juca un rol important în existența ta. Din data de 19 aprilie se amplifică dorința de a cuceri, atrage atenția sexului opus fiind într-o continuă fierbere, simți nevoia de a-ți descătușa dorințele, de a iubi cu pasiune.

Cariera si baniCarieră și bani                         
          În prima parte a acestei luni se poate vorbi despre șansa de a demara colaborări favorabile, din punct de vedere financiar. Nu este exclus să reiei studiile care te vor ajuta să obții un post mai bine plătit. Primești susținere venită din partea familiei pentru a găsi un job pe placul tău. Dacă deții o afacere personală, în preajma datei de 23 aprilie pot să apară noi șanse de a-ți dezvolta afacerea sau pentru a da startul unui parteneriat care îți va aduce și beneficii materiale pe termen îndelungat. Muncești mult, te dedici trup și suflet împlinirii țelului tău remarcându-te prin creativitate, inspirație, ingeniozitate, originalitate, ai capacitatea de a te descurca în cele mai neașteptate situații. Reușești să iei prin surprindere șefii cu atitudinea ta încrezătoare. Știi ce vrei, îți cunoști valoarea așa că știi unde și cum trebuie să ajungi. Ești perfecționist reușind să finalizezi cu brio orice sarcini de lucru ai primi. Este posibil, ca în prima parte a lunii, să revii asupra unor situații cu care te-ai mai confruntat și la jumătatea lunii martie. Totul depinde de diplomația de care vei da dovadă pentru a putea menține starea de echilibru și armonie în cadrul colectivului de lucru.
          Se cere prudență, dacă ai acte de semnat pentru că există riscul de a face unele greșeli sau poți fi păcălit, îndeosebi în intervalul 24 – 27 aprilie. Reușești să faci față cu succes în domenii legate de publicitate, negocieri, schimbări, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Muncești mult dar cu spor simțindu-te motivat corespunzător de beneficiile primite. Te poți bucura de mai multe cadouri, bani veniți prin intermediul  partenerului de viață, îndeosebi din data de 19 aprilie. Dacă ai casa în lucru sau ți-ai propus să faci reparații, o eventuală renovare este posibil să intri într-o perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar, după 25 aprilie, atunci când poți să constați că se depășesc cu mult costurile estimate inițial și este nevoie să îți refaci socotelile sau să renunți la proiect.

SanatateSănătate  
      În prima parte a lunii ai tendința să exagerezi cu efortul intelectual și astfel ajungi la insomnii, probleme care vizează sistemul imunitar. În preajma de 26 aprilie pot apărea probleme de sănătate datorate, în primul rând, stresului, efortului constant depus la locul de muncă sau în cadrul unui proiect profesional. Este posibil să te confrunți cu probleme ale ficatului, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Nu exagera cu dieta pentru că riști să cazi în cealaltă extremă și poți ajunge le slăbirea sistemului imunitar, oboseală cronică, insomnii. Este necesar să acorzi o mai mare atenție la ce anume și cât mănânci.   

Traffic

LOADING...