Luna aprilie 2019, Taur

Aprilie 2019, Taur
002 Taur       Oricât de greu ți se pare drumul pe care ți-ai propus să îl parcurgi în această lună, până la urmă tot vei reuși să iei hotărârile care te vor avantaja, pe termen îndelungat. În prima parte a perioadei te confrunți cu o oarecare stare de confuzie, de nehotărâre, ai sentimentul că prietenii nu îți vor binele sau că se folosesc de bunăvoința ta pentru a-și împlini scopurile egoiste, îndeosebi la jumătatea acestei luni. Ai capacitatea să te revigorezi, să îți reîncarci „bateriile” dedicându-ți timpul liber domeniului spiritual. Este vorba despre o perioadă de solitudine, de retragere în lumea ta reușind să găsești soluții salvatoare la situațiile critice. Reapar persoane din trecut, este posibil să acorzi mai multă atenție unui domeniu care ce îți cere multă concentrare, din punct de vedere mental. Spre sfârșitul lunii te confrunți cu tot felul de situații de viață pentru a te lămuri ce vrei de la tine, de la ceilalți și mai ales pentru a reuși să găsești pacea interioară. Deviza lunii, pentru tine, este: „Singurul mod de a realiza lucruri minunate este să iubești ceea ce faci.” Steve Jobs

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu           
           Încă de la începutul lunii ești ferm hotărât să faci o selecție serioasă în rândul prietenilor. Este posibil chiar să întâlnești o persoană de sex opus prin intermediul unui grup de prieteni sau cu ocazia participării la tot felul de întâlniri, ieșiri în oraș. Nu este o perioadă tocmai favorabilă din punct de vedere sentimental fiind predispus la dezamăgire, trădare, primirea de vești neplăcute care nu fac decât să te readucă cu picioarele pe pământ, îndeosebi în preajma datei de 10 aprilie. Fii realist, atent la promisiunile care ți se fac acum și evită să te implici într-o relație de dragoste care se va dovedi provocatoare de suferință.
            Nu este exclus să revină în viața ta o iubire din trecut, îndeosebi în a doua parte a lunii. Ar trebui ca, de data aceasta, să fii mult mai prudent, în cazul în care te-ai hotărât să reiei o relație sentimentală fiind predispus  să repeți aceleași greșeli. Odată cu intrarea lui Mercur în zodia Berbec din data de 17 și a lui Venus din data de 20 aprilie, apar tot felul de provocări, care mai de care interesante, vis-a-vis de relația de dragoste. Poate fi vorba despre implicarea într-o relație de dragoste, reluarea unor conversații pe care preferi să le păstrezi în secret, aflarea unor taine legate de relația de dragoste.
            Atenție la eventuale probleme și decizii legate de bani, îndeosebi în preajma datei de 27 aprilie, atunci când ar trebui să ții cont și de sfaturile partenerului de viață și să nu te grăbești să faci vreo investiție care se poate dovedi păguboasă. Nu ai decât să vezi de unde vin aceste nemulțumiri și să adopți o atitudine mult mai degajată în relația de cuplu, fără să mai fii atent la orice greșeală și încearcă să vezi și partea bună a relației de cuplu. Nu este vorba despre conflicte care nu pot fi rezolvate, tot ce ai de făcut este să lămurești ce anume ai de corectat în felul în care îți exprimi dorințele, așteptările pe care le ai în relația de cuplu.

Cariera si baniCarieră și bani
       Este o lună interesantă la capitolul dezvoltarea relațiilor de prietenie care te pot ajuta în carieră. Nu îți face prea mari speranțe, îndeosebi în preajma datei de 10 aprilie, atunci când este posibil să ți se promită mult și să nu obții, de fapt, niciun sprijin, fie el financiar sau sfaturi, îndrumări necesare pentru a progresa în carieră. Evită să te implici prea mult în cadrul unui proiect profesional care se poate dovedi ulterior că a fost doar o pierdere de timp. Este necesar să găsești alternative pentru a gestiona situațiile neplăcute, noi modalități de a comunica în cadrul unor parteneriate, colaborări sau în relația cu colegii.
             Este posibil să primești noi oportunități de angajare, în a doua parte a lunii sau dai startul unui proiect pe termen îndelungat care te-ar putea avantaja în plan financiar. Până atunci ești foarte ocupat să rezolvi, în mod diplomat, eventualele provocări venite din partea unor amici care vor, cu orice preț, să se folosească de experiența ta în plan profesional și abilitățile tale de a găsi soluții în situațiile critice dând dovadă de inspirație și originalitate. La sfârșitul lunii vei avea ocazia să constați că, de fapt, tot răul a fost spre binele tău de mai târziu.
            În preajma datei de 27 aprilie este bine să fii mult mai atent la banii de care dispui. Evită să dai bani cu împrumut unor amici sau să investești bani în cadrul unui grup sau într-un proiect. Vei fii mult mai capabil să folosești în avantaj personal abilitățile și talentele de care dispui. În această lună stai bine la capitolul finanțe, cât timp nu exagerezi cu cheltuielile și nu te grăbești să faci investiții, până când nu te consulți cu experți sau cu partenerul de viață.

SanatateSănătate
Până în data de 20 aprilie este o perioadă în care este foarte important să te preocupi mai mult de propriul organism, apelând la un tratament alternativ sau facând mai mult sport, mișcare în aer liber. Este posibil ca grijile de la locul de muncă să îți provoace insomnii, probleme care țin de ficat, sistemul digestiv, îndeosebi la jumătatea acestei luni. Nu ai decât să petreci mai mult timp alături de persoane dragi, eventual să îți schimbi regimul alimentar. La sfârșitul lunii reușești să te revigorezi, o lași mai ușor cu efortul fizic și intelectual preocupându-te mai mult de  propria  persoană.