Luna aprilie 2019, Scorpion

Aprilie 2019, Scorpion
008 Scorpion       În prima parte a lunii aprilie este momentul potrivit să acorzi o atenție deosebită locului de muncă, schimbărilor ce pot apărea în această zonă, ai ocazia de a demara noi relații de colaborare, un proiect profesional ambițios care să îți aducă satisfacții reale, în plan financiar. Nu ai decât să acționezi cu mai mult curaj și să te bazezi pe propriile forțe. Se recomandă să adopți noi strategii de lucru, să îți asumi noi responsabilități, să valorifici eventuale parteneriate în sensul progresului în carieră, îndeosebi din data de 20 aprilie. Cât timp acționezi și nu aștepți soluții de la alții nu vei avea probleme în relația cu șefii sau în a obține banii de care ai nevoie pentru plata unor eventuale datorii. Din data de 20 aprilie, odată cu intrarea Soarelui în zodia Taur,  se amplifică relația cu ciellați, discuți mai mult pe tema parteneriatelor, a relației de cuplu, acorzi mai multă atenție mariajului sau chiar eventualilor competitori care te țin în tensiune fiind nevoit să te adaptezi mult mai rapid la eventualele schimbări apărute. Deviza ta, pentru această lună, este: „Visele tale depind doar de voința ta de a ți le îndeplini” Anonim

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu              
        Este o perioadă favorabilă, în ceea ce privește relația cu partenerul de viață, ai ocazia să te bucuri din plin de dragostea și susținerea celui drag.
       Până în data de 20 aprilie ai ocazia să dai curs unei noi relații de iubire sau să o dezvolți pe cea existentă dând un sens mult mai profund relației. Atenție însă în preajma datelor de 12 și 16 aprilie, atunci când este posibil să ajungi la certuri, poate chiar iei o decizie fermă în dezavantajul relației de dragoste și toate acestea pentru că nu ai răbdare să asculți ce spune celălalt aruncând vorbe care jignesc în mod profund. Mare atenție la modul în care îți exprimi dorințele, așteptările pe care le ai de la celălalt. Nu este exclus să idealizezi persoana iubită și să fii astfel dezamăgit undeva, la jumătatea lunii.
       Spre sfârșitul perioadei ai ocazia să remediezi eventualele probleme din relația de mariaj și chiar puteți să plecați într-o călătorie sau să petreceți mai mult timp împreună. Partenerul de viață te susține în demersurile profesionale, ba chiar te poți aștepta la rezolvarea unor situații incerte, îndeosebi în ultima decadă. Atenție însă în preajma datei de 27 aprilie, atunci când ai ocazia să primești informații secrete, vis-à-vis de o relație intimă sau în legătură cu banii partenerului de viață. Poate fi vorba despre cheltuieli pe care trebuie să le faci pentru o eventuală intervenție medicală a partenerului de viață.
       Este o lună în care vei discuta mai mult despre o eventuală oficializare a unei relații de dragoste. Atenție, poți da persoanei iubite sentimentul că ai interese ascunse, în ceea ce privește relația de dragoste!

Cariera si baniCarieră și bani            
        Starea de tensiune din relația cu colegii de muncă tinde să se accentueze peste măsură și astfel ajungi la adevărate conflicte, îndeosebi în preajma datei de 13 aprilie. Tot ce ai de făcut este să vezi care sunt, de fapt, adevăratele probleme și dacă merită să acorzi încredere anumitor colegi, persoane care, deși păreau de încredere, constați că sunt cu totul și cu totul altfel decât păreau. Ai sentimentul de epuizare mentală nereușind să îți exprimi cu claritate gândurile și ideile, în preajma datelor de 2 și 12 aprilie.
         Este timpul să adopți un nou mod de a colabora, comunica cu colegii, pe tot parcursul acestei luni. Conștientizezi că toate acestea pot fi în avantaj personal, dacă nu te încăpățânezi să vezi doar interesul material. Poate fi ocazia de a regândi un proiect profesional sau de a reveni la un fost loc de muncă, pe o funcție pe care ai mai ocupat-o în trecut.
        Nu este exclus ca anumite neînțelegeri din relația cu colegii să se răsfrângă și asupra relației cu un superior în preajma datei de 13 aprilie și astfel să pierzi din autoritate sau să nu se țină cont de părerile și ideile tale. În a doua parte a lunii lucrurile sunt mult mai clare în relația cu colegii, în ceea ce privește sarcinile de serviciu. Este o perioadă în care ai ocazia să te bucuri de bani veniți prin muncă proprie. Este recomandat să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre cheltuieli, fie în legătură cu un parteneriat, fie că vrei să faci o achiziție importantă, îndeosebi din data de 10 aprilie. Este recomandat să nu exagerezi, atunci când vine vorba despre cumpărături.

SanatateSănătate
       În prima parte a lunii aprilie este posibil să reapară anumite probleme de sănătate și ești nevoit să intervii prompt apelând la sfaturile medicului sau adopți un nou regim alimentar. Atenție în preajma datei de 13 aprilie, atunci când este posibil să te confrunți cu o devitalizare a organismului, cu oboseală cronică, epuizare fizică și psihică.  Ești predispus la accidente, lovituri, căzături, îndeosebi în preajma datei de 27 aprilie.  În această lună este recomandat să te protejezi mai mult, să te odihnești, să urmezi tratamente alternative, un  regim alimentar și de viață mult mai eficient pentru a te revigora, din punct de vedere fizic și emoțional.