Luna aprilie 2019, Săgetător

Aprilie 2019, Săgetător
009 Sagetator      În această lună vei da dovadă de creativitate, inițiativă, nevoia de iubire, precum și dorința de a-i fi de ajutor propriului copil. Este o perioadă de reevaluare a unei relații de iubire din trecut, de revenire asupra unor aspecte importante care țin de un hobby sau o preocupare ce implică multă creativitate și care a fost abandonată. Iată că este timpul să redescoperi acele capacități creative, acel mod prin care poți da un sens mult mai frumos propriei vieți, prin ceea ce reușești să creezi. Atitudinea ta este una oarecum degajată în prima parte a lunii astfel că va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în relația cu prietenii și persoana iubită. Din data de 20 aprilie îți vei orienta atenția către domeniul profesional și obligațiile care țin de locul de muncă. Este o perioadă în care consideri că, uneori, trebuie să accepți și anumite condiții nefavorabile de lucru fiind conștient că acesta poate fi prețul care trebuie plătit pentru realizările tale viitoare, în plan profesional. Cert este că beneficiezi de resursele necesare pentru a duce la capăt ceea ce ți-ai propus. Deviza lunii analizate este: „Puterea nu corupe dar ticăloșii, dacă ajung într-un post de conducere, corup puterea.” Geoge Bernard Shaw

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu      
       Luna Nouă în zodia Berbec, din data de 5 aprilie, deschide noi posibilități pentru a da startul unei aventuri (sau mai multe) fiindu-ți destul de greu să te decizi ce vrei. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu ai ocazia să readuci pasiunea, momentele pline de romatism și pasiune, punând mai mult accent pe relația sexuală.
      Începutul de lună îți aduce șansa de a face schimbări importante în relația de iubire sau ai ocazia să dai startul unei noi relații de dragoste pe care alegi să o trăiești din plin, pe tot parcursul acestei perioade, îndeosebi din data de 20 aprilie, odată cu intrarea lui Venus în zodia Berbec.
      Este o lună agitată în relația de cuplu, pe tot parcursul acestei luni, fiind nevoie de foarte mare atenție la modul în care îți exprimi punctul d  vedere, îndeosebi în preajma datelor de 12 și 27 aprilie, atunci când, de la simple vorbe, reproșuri se poate ajunge la scandaluri greu de oprit. Tot în această perioadă este posibil să iasă la suprafață aventuri sentimentale sau reiei o aventură cu o iubire din trecut reușind cu greu să faci față provocărilor de natură sexuală ce apar, îndeosebi în prima parte a lunii. În a doua parte a lunii aprilie se mai animă relația de mariaj fiind capabil să vezi partea bună a relației în doi, îți antrenezi partenerul de viață într-un proiect comun, ba chiar se va intensifica relația în plan intim, sexual.
       Este o lună în care viața sentimentală se află la cote foarte ridicate fiind plin de energie, dornic să iubești și să fii iubit. Șarmul tău, modul de a fi și de relaționa cu sexul opus te va ajuta să faci (noi) cuceriri, ba chiar poți da startul unei relații de lungă durată, mai ales în partea a doua a lunii analizate.

Cariera si baniCarieră și bani      
        Este necesar să te mobilizezi și să îți îndeplinești sarcinile de lucru cu mai multă conștiinciozitate. Ai ocazia să te bucuri de aprecieri dar și realizări în plan profesional, cât timp folosești de experiența acumulată. Lucrezi mult și eficient având ocazia să te implici trup și suflet în cadrul unui parteneriat, o colaborare destul de fructuoasă, în prima parte a acestei luni. Pot să apară tot felul de încurcături în acte, schimbări venite din partea colaboratorilor, îndeosebi în preajma datei de 13 aprilie. O perioadă deosebit de favorabilă pentru demararea unor acțiuni legate de locul de muncă este în intervalul 20 – 30 aprilie.
        Această lună de primăvară îți poate aduce realizări deosebite, neașteptate în carieră, îndeosebi în a doua parte a lunii. Oricât de multe blocaje vei avea de înfruntat, acestea nu vor face decât să te avertizeze că încă mai ai ceva de remediat, de corectat, de revizuit în propria atitudine, în modul în care relaționezi cu șefii și colegii. Ai acum șansa de a descoperi propria menire, vis-a-vis de carieră, ce anume te definește, în ce direcție profesională ar fi bine să mergi. Este o perioadă în care planul financiar poate fi supus la tot felul de restricții și tot ce ai de făcut este să fii calm și să nu faci investiții, îndeosebi în preajma datei de 13 aprilie.
       Spre sfârșitul lunii te poți aștepta la tot felul de restricții în plan financiar, cheltuieli făcute din trecut te obligă acum să fii mai atent la cumpărăturile pe care le faci. S-ar putea ca ceilalți să te considere egoist, calic.

SanatateSănătate
      În această lună te simți în plină formă, ești energic, îndeosebi din data de 20 aprilie. Nu-ți asuma riscuri, mai ales dacă practici sporturi extreme, îndeosebi în prejma datei de 23 aprilie, atunci când ești predispus la accidente. Și după acestă dată va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în ceea ce privește sănătatea. Ești predispus la accidente, lovituri, căzături în propria gospodărie, în preajma datelor de 12 și 16 aprilie. În această perioadă vei trece foarte ușor de la starea de agitație, dorința de mișcare la starea de lene, de apatie, nevoia de relaxare.