Luna aprilie 2019, Rac

Aprilie 2019, Rac
004 Rac       Ai sentimentul că ești supus unor teste, reevaluări în ceea ce privește o relație de colaborare sau de mariaj. Nici în carieră lucrurile nu stau prea grozav având mai tot timpul impresia că ești urmărit, vizat de șefi fiind tras la răspundere pentru orice fleac. Nu este cazul să te agiți, ci să cauți sursa problemelor, să observi de unde vin anumite informații distorsionate și ce se vrea de la tine. Poate fi vorba de confuzii, neclarități care vin din trecut. Controlează-ți impulsivitatea și nu te lăsa doborât de remarcile răutăcioase venite din partea competitorilor!
           Constați că îți sunt răsturnate anumite principii, valori reușind cu greu să te redresezi, din punct de vedere psihic și emoțional. Așa că ai grijă la ce anume îți spune intuiția și nu lua decizii la nervi. Este o perioadă în care primești informații secrete prin intermediul bârfelor și astfel te lămurești ce ai de făcut, de acum înainte, vis-à-vis de relația de mariaj sau un parteneriat important. Tot ce ai de făcut în această lună de primăvară este să încerci să te bucuri cât mai mult de momentele frumoase, petrecute alături de persoane dragi. Deviza ta, pentru perioada analizată, este: „Cele mai dificile trei lucruri în viață sunt: a păstra un secret, a ierta și a profita de timp.” Benjamin Franklin  

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu               
        Este o lună controversată în încercarea de a găsi un numitor comun în relația de cuplu. Cert este că ai tendința, fie să faci un pas înapoi din fața situațiilor limită, fie să ascunzi informații importante considerând că așa reușești să restabilești liniștea și echilibrul în relație. Se reiau anumite situații din relația de mariaj care nu fac decât să te destabilizeze din punct de vedere emoțional. Fii prudent la remarcile pe care le faci, la atitudinea pe care o adopți și nu renunța la sinceritate și o comunicare directă, încă de la primele acuzații, reproșuri venite din partea celuilalt.  
       Nu ai decât să te înarmezi cu foarte mult calm și răbdare și să eviți orice decizii luate la nervi întrucât acestea se vor dovedi a fi în dezavantajul tău. În această lună este posibil să fii profund dezamăgit de atitudinea agresivă venită din partea partenerului de viață și nu mai știi încotro să o apuci. Tot ce ți se cere este, fie să renunți la relație, fie să observi care sunt adevăratele surse ale acestor conflicte din relația de cuplu. Ai ocazia să primești răspunsuri interesante, până la jumătatea acestei luni.
Poți să dezvolți sau dai startul unei relații de amor pe care preferi să o păstrezi în secret. Te implici cu pasiune bucurându-te de reale momente de romantism, alături de persoana iubită. În a doua parte a lunii ai șansa de a da startul unei relații sentimentale cu ocazia unei deplasări în interes de serviciu. Te implici într-o relație de dragoste cu o persoană care deține funcție de răspundere, eventual un șef.
Spre sfârșitul lunii va trebui să încerci să găsești un echilibru între obligațiile care țin de serviciu și cele din relația de mariaj. Este posibil să îți neglijezi relația datorită solicitărilor profesionale ceea ce va amplifica și mai mult tensiunea din cadrul relației.

Cariera si baniCarieră și bani              
        Este o lună foarte agitată, la capitolul carieră, profesie fiind nevoie de concentrare pe ceea ce ai de făcut în plan profesional, pe tot parcursul perioadei analizate. Nu ai decât să observi ce anume ai de modificat în proiectele profesionale demarate în trecut. Din data de 10 aprilie se anunță tot felul de teste, o verificare a activității tale profesionale, reluarea unor proiecte abandonate care se cer acum modificate, schimbate, este posibil chiar să renunți definitiv la unele dintre ele. Cert este că nu ai cum să te relaxezi, mai ales atunci când vine vorba despre muncă, efort depus în zona carierei. Te poți aștepta la o competiție serioasă, atacuri, mai mult sau mai puțin directe, venite din partea adversarilor.
          La jumătatea lunii este necesar să acorzi mai multă etnție la modul în care relaționezi cu șefii și la eventualele probleme care pot apărea în plan financiar, ca urmare a luării unor decizii la nivel înalt. Nu este cazul să îți pierzi speranța, ci privește „partea plină a paharului” gândind că astfel ți se dă șansa de a te ocupa mai mult de propria persoană și de a descoperi că cel mai important este să te preocupi de casă, de familie, relația cu cei dragi. Evită să te victimizezi, ci fii atent la detalii, acționează cu mai multă încredere în tine adoptând o atitudine pozitivă în fața oricăror încercări.
        Nu este o lună favorbilă în ceea ce privește un eventual start care vizează o colaborare, un parteneriat important. Este posibil să ai tot felul de surprize ce vizează finanțele, îndeposebi la jumătatea perioadei. Totul depinde de tine, de modul în care îți gestionezi banii, câștigurile din venite muncă proprie. Ai alternative de câștig dar și noi posibilități de relansare a unor proiecte uitate, undeva în trecut. Scotocește bine printre rafturile cu amintiri și vezi ce activități ar putea să îți readucă bunăstarea de altădată. Este firesc să vrei mai mult dar ai să observi că, pentru a primi ceea ce dorești, necesită mult efort și dedicare din partea ta!

SanatateSănătate
       Dacă o să te confrunți cu probleme de sănătate acestea vin, de fapt, pe fondul stresului de la locul de muncă și/sau din relația cu partenerul de viață. Nu ai decât să te menajezi și să petreci mai mult timp alături de oameni cu care te simți „pe aceeași frecvență”. Este indicat să dai dovadă de prudență, în ceea ce privește propria sănătate, îndeosebi spre sfârșitul lunii, atunci când ești predispus la accidente, probleme de sănătate datorate, în principal, neglijenței legate de alimentație, a consumului excesiv de medicamente sau alcool. Nu este cazul să exagerezi cu efortul fizic.