Luna aprilie 2019, Pești

Aprilie 2019, Pești
012 Pesti       Începi această lună cu dorința de a valorifica resursele de care dispui, de a atrage mai mulți bani în contul personal. Poate fi vorba despre șansa de a te redresa financiar dar și de a pierde anumite contracte de colaborare, de a renunța la anumiți colaboratori care nu ți se mai par eficienți. Până în data de 20 aprilie vei pune accentul pe propria valoare, pe obligațiile dar și talentele de care dispui din plin pentru a reuși să atragi mai multe resurse financiare. Prin fler și diplomație reușești să atragi atenția asupra ta știind cum să faci față presiunilor care pot veni, în plan profesional dar și relațional. Este șansa ta de a progresa, de a-ți împlini dorințele care țin de planul financiar fiind recomandat să nu neglijezi familia și casa încercând să privești lucrurile dincolo de aparențe.
Din data de 20 aprilie ești mult mai preocupat de studiu, călătorii dar și de relația cu rudele apropiate. Tot ce ai de făcut este să te bucuri de compania persoanelor cu care simți că ai afinități, la nivel emoțional și nu numai. Sunt favorizate călătoriile, excursiile, petrecerea timpului liber alături de rude apropiate. Deviza lunii analizate este: „Cel care nu se bucură de noroc atunci când îl află, n-are dreptul să se plângă când acesta îl părăsește.” Miguel de Cervantes

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu            
        Poate că sunt destule lucruri pe care nu le-ai înțeles sau nu ai vrut să le accepți în trecut, în ceea ce privește relația cu partenerul de viață. În această lună este posibil să reiei anumite discuții legate de bani, cheltuieli în comun și astfel să ajungi chiar și la certuri în relația de mariaj, îndeosebi în preajma datei de 12 aprilie. Fii prudent și evită să dai startul unor discuții inutile dar provocatoare de stres și îngrijorări întrucât există detalii ascunse, legate de relația de mariaj,  pe care nu ai cum să le lămurești în prima parte a lunii. Este timpul să te privești cu sinceritate, să vezi ce anume vrei de la o relație de dragoste, dacă merită să faci compromisuri de dragul materialității. Ei bine, ai ocazia să primești acum niște răspunsuri, fie că este vorba despre relația de cuplu sau despre o relație de dragoste în care ți-ai luat deja un angajament pe termen lung.
        În prima parte a lunii aprilie este posibil să reiei legătura cu un fost partener de viață și astfel să ți se reveleze răspunsuri importante, aspecte pe care nu le știai sau înțelegeai în trecut.  
       În a doua parte a lunii să te confrunți cu situații ciudate, oarecum neașteptate ce vizează o relație de iubire. În preajma datei de 19 aprilie sunt aduse în lumină secrete care vizează o relație intimă. De tine depinde cum gestionezi astfel de situații și de cât ești de dispus să comunici sincer dorințele, gândurile și așteptările, vis-a-vis de o relație de dragoste. Ai tendința să pui mai presus de sentimente latura materială ceea ce nu face decât să îndepărteze oamenii pe care te puteai baza până acum.

Cariera si baniCarieră și bani         
       Putem vorbi despre o lună în care va trebui să dai dovadă de organizare și de mobilizare pentru a reuși să-ți împlinești un ideal, vis-a-vis de carieră. Este posibil să te gândești tot mai frecvent la schimbarea actualului loc de muncă sau vrei să dai startul unei afaceri  personale. Nu este un moment prielnic pentru a face schimbări majore în carieră, ba chiar pot apărea tot felul de limitări, obstacole datorate, în mare parte, unor autorități.
       Este nevoie de mai mult pragmatism și obiectivitate din partea ta și, mai ales, să nu te lași antrenat în colaborări care îți vor aduce, de fapt, tot felul de probleme, îndeosebi de natură relațională și financiară. Este timpul să dai dovadă de cumpătare, înainte de a accepta un nou drum profesional. Nu este exclus ca un amic sau un colaborator să te inducă în eroare și astfel să investești mulți bani într-o direcție greșită.
       În prima parte a lunii aprilie apar tot felul de cheltuieli, fie că vorbim despre plata unor facturi, fie vrei să faci anumite cumpărături pentru a-ți satisface unele plăceri. Ar fi bine să fii mult mai organizat, chibzuit, atunci când vine vorba de bani altfel riști să suporți consecințele și să ajungi să te împrumuți la prieteni sau rude apropiate. Nu sunt excluse furturile și pierderile financiare.
       După data de 20 aprilie reușești să te mobilizezi și să atragi mai mulți clienți, te remarci în mediul de lucru știind cum să-ți faci publicitate și astfel câștigi mai mulți bani.

SanatateSănătate 
      În această perioadă este recomandat să acorzi o atenție specială la eventualele probleme care țin de coloana vertebrală, dureri lombare sau ale încheieturilor și de oase, îndeosebi în preajma datei de 13 aprilie. Trebuie să fii atent și să eviți excesele, de orice fel, fie că vorbim despre muncă, mâncare sau medicamente. Ar trebui să faci mai multe plimbări în parc, în aer liber evitând activitățile care te-ar putea obosi peste măsură.