Luna aprilie 2019, Leu

Aprilie 2019, Leu
005 Leu           Încă de la începutul lunii ești preocupat de găsirea unor modalități de a face rost de mai mulți bani pentru a plăti facturi restante sau pentru a obține un eventual împrumut bancar. Ești în căutarea unor răspunsuri care țin, în mod deosebit, de latura spirituală a existenței dar și de filosofie, ai șansa de a călători peste hotare și a lega noi prietenii cu persoane aflate în străinătate încercând să abordezi viața și relația cu ceilalți dintr-o perspectivă mult mai profundă. Treci printr-un proces profund de transformare, în ceea ce privește planul profesional, aspect care te forțează oarecum să acumulezi și mai multe informații prin intermediul studiilor superioare, a cursurilor de formare profesionale și chiar prin intermediul călătoriilor în străinătate, în interes de serviciu. Activitățile de natură juridică sunt supuse amânărilor, răsturnărilor de situație, îndeosebi pe la jumătatea lunii. Din data de 20 aprilie ești mult mai preocupat de carieră, noi posibilități de progres, obținerea unui loc de muncă mai avantajos din punct financiar dar și în privința programului de lucru. Ești pregătit să îți asumi noi responsabilități, să vii în ajutorul colegilor de muncă dând dovadă de originalitate, intuiție, umor, implicare. Deviza lunii analizate, pentru tine, este: „Valoarea ta stă în ceea ce ești, nu în ceea ce ai.” Thomas Edison

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu          
         În această lună de primăvară ești de-a dreptul răscolit în plan sentimental încercând să trăiești din plin iubirea, cauți să dai un nou sens relației în care ești deja implicat. Mare atenție în preajma datei de 10 aprilie, atunci când ai tendința să te implici într-o relație intimă care se poate dovedi profund dezamăgitoare. Ești mult mai dispus să visezi, să crezi în promisiuni, te lași vrăjit de promisiuni frumoase. Ar fi cazul să revii cu picioarele pe pământ și evită să dai startul vreunei aventuri, îndeosebi dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu. Se pot anunța adevărate răsturnări de situație, vis-à-vis de relația de iubire, îndeosebi la jumătatea lunii.
           În primul decan relația de cuplu se derulează, cât de cât, în armonie reușind să ajungi la un consens cu partenerul de viață, să lucrați la un proiect comun care să vă aducă reale beneficii financiare pe termen îndelungat. Ai ocazia să observi că: „Unde-s doi, puterea crește!” căpătând astfel mai multă încredere în propria persoană și în celălalt. Te sfătuiești mai mult, călătoriți împreună, participați la întâlniri de grup, cu prieteni comuni, petreceți timpul liber împreună având ocazia să redescoperiți bucuria de a fi în doi. Se cere mai multă prudență în ceea ce privește cheltuielile din bugetul familiei, îndeosebi la mijlocul lunii. Se cere să abordezi problemele cu mai multă atenție apelând la comunicare sinceră, directă cu partenerul de viață. După data de 17 aprilie ai ocazia să călătorești în interes de serviciu sau ești mai preocupat de responsabilitățile de la locul de muncă putând astfel să apară o oarecare tensiune în relație de cuplu
             Luna Nouă din semnul Berbec, din data de 5 aprilie, îți aduce șansa de a da startul unei iubiri cu o persoană aflată în străinătate sau cu ocazia unor deplasări în interes de serviciu. Este posibil să se concretizeze ceva după data de 20 aprilie, până atunci fiind vorba despre o perioadă de tatonare. Mare atenție din 10 aprilie, în ceea ce privește relația de iubire, căci pot apărea răsturnări de situație, ocazia de a reevalua relația existentă sau de a reveni la o fostă iubire.

Cariera si baniCarieră și bani            
         Începi luna cu speranța în suflet că ai ocazia să mai redresezi anumite aspecte care vizează banii, datoriile. Este posibil să fii susținut de prieteni în demersurile tale financiare sau primești susținere din partea unui grup, o asociație din care faci parte. Poate fi vorba despre șansa de a găsi un loc de muncă mai bine plătit sau un șef decide să te propulseze pe o nouă treaptă ierarhică și să îți mărească astfel salariul. Nu este exclus să îți vină noi idei ingenioase pentru a dezvolta o afacere derulată alături de partenerul de viață. Evită să faci investiții financiare, îndeosebi la jumătatea lunii, atunci când ești predispus la pierderi de bani, tot felul de încurcături financiare care se datorează, în primul rând, neatenției. Nu este exclus să plătești o amendă în preajma datei de 12 aprilie.
         O relație sentimentală ar putea să influențeze în mod negativ cariera, îndeosebi în preajma datei de 17 aprilie. Poți fii atras într-o activitate care să te compromită și astfel ești tras la răspundere de către șefi.
Din data de 20 aprilie ai ocazia să îmbini utilul cu plăcutul, să te redescoperi prin ceea ce concretizezi, prin folosirea în mod constructiv a abilităților și talentelor pe care le deții. Nu este exclus să reiei anumite cursuri de perfecționare care te ajută să obții un post mai bine plătit.
       Te poți aștepta la tot felul de răsturnări de situație, în cazul în care colaborezi cu o firmă străină sau dacă ai decis să te asociezi cu vreun prieten aflat în străinătate, îndeosebi spre sfârșitul lunii.

SanatateSănătate
  În această lună este posibil să te confrunți cu probleme de sănătate, datorită efortului excesiv în plan fizic și mental. Nu ai decât să alternezi orele de muncă cu cele de odihnă și relaxare apelând la o alimentație mult mai echilibrată, evită excesele de orice fel. Ești predispus la probleme care țin de oase, încheieturi, dureri de spate. Nu exagera cu efortul fizic, îndeosebi în preajma datei de 12 și 27 aprilie, atunci când ești predispus la accidente, lovituri, răniri. Sfârșitul de lună îți poate aduce tot felul de surprize neplăcute în privința sănătății proprii fiind necesar să acorzi atenție la semnalele pe care ți le dă propriul corp și să apelezi la medic sau încearcă să găsești un tratament mult mai eficient.