Luna aprilie 2019, Gemeni

Aprilie 2019, Gemeni
003 Gemeni      Este o lună trăită cu intensitate, mai ales atunci când vine vorba despre prieteni, implicarea în cadrul unor organizații, petrecere a timpului liber alături de amici sau pur și simplu acordând mai multă atenție unor activități menite să te destindă. Până la jumătatea perioadei există riscul să reiei anumite discuții în contradictoriu cu anumiți prieteni care te vor lămuri ce este mai bine să faci, ce alegeri îți sunt utile și ce anume te-ar putea ghida către activități și relații mult mai constructive. La jumătatea lunii este posibil să renunți definitiv de un anumit mediu sau renunți la un proiect important care ți-ai dat serioase bătăi de cap în ultima perioadă. Din data de 20 aprilie vei pune mai mult accent pe viața interioară, pe solitudine încercând să găsești resursele necesare pentru a te revigora și a regăsi starea de pace interioară. Deviza ta, pentru această lună, este: „Înțeleptul evită excesul, evită grandoarea, evită aroganța.” Lao Tse

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu             
         Este o lună interesantă la capitolul relație de mariaj, multe lucruri se fac și se desfac acum, reușești să pui cap la cap anumite situații care ți-au pus semne de întrebare serioase, îndeosebi în ultima lună de zile. Un semnal important vine din zona carierei și a vieții în plan social care se pare că te solicită peste măsură ceea ce te predispune la eventuale probleme în relația de cuplu. Ar trebui să fii prudent la deciziile pe care le iei, îndeosebi până pe 10 aprilie, atunci când te poți aștepta la tot felul de răzgândiri, încălcarea unor promisiuni sau chiar tu nu te poți ține de cuvânt.
          Fie nu ai timp să dai tot felul de explicații partenerului de viață, fie ești mult prea concentrat pe relația cu superiorii, cert este că ești predispus la certuri în relația de mariaj, îndeosebi în preajma datei de 16 aprilie. Nu este exclus să se afle despre relația extaraconjugală în care ești deja implicat sau poți să dai startul unei relații intime cu o persoană cunoscută în mediul de lucru. Nu ai decât să accepți realitatea și să fii sincer cu propria persoană mai ales dacă este vorba despre alegeri, vis-a-vis de relația de mariaj.   
         Dacă nu ești încă implicat încă într-o relație, ai șanse mult mai mari să dai startul unei relații sentimentale, după data de 20 aprilie.

Cariera si baniCarieră și bani             
           Ai foarte mult de lucru reușind cu greu să faci față unor sarcini de serviciu, ba chiar este posibil să muncești și peste program. Este necesar să fii mult mai atent în relația cu șefii, îndeosebi în preajma datei de 12 aprilie, atunci când pot apărea situații neplăcute care se cer rezolvate urgent. În prima parte a lunii este bine să fii mult mai prudent, îndeosebi dacă lucrezi cu acte, documente importante întrucât pot apărea tot felul de încurcături, poți să rătăcești informații valoroase sau ai ocazia să primești mesaje menite să distorsioneze realitatea și ești indus în eroare cu bună știință. De evitat discuțiile cu anumite persoane care, chiar dacă adoptă atitudinea de „buni prieteni”, este posibil să constați că, de fapt, aceștia sunt cei care te trădează și acționează din umbră pentru a te denigra în fața șefilor.
            Spre sfârșitul lunii se recomandă o reevaluare serioasă a unor colaborări demarate în trecut. Nu mai există jumătăți de măsură nemaifiind acum dispus să faci tot felul de concesii. Prin fermitate, hotărâre și încredere de sine reușești să deslușești care sunt, de fapt, adevăratele intenții venite din partea unor șefi.  
            Este o lună cu tot felul de răsturnări de situație în ceea ce privește relația de parteneriat, de colaborare care nu fac decât să îți creeze tot felul de probleme în plan financiar. Va trebui să acorzi o atenție sporită, mai ales dacă te-ai decis să faci vreun împrumut bancar la jumătatea lunii, atunci când pot apărea tot felul de situații contradictorii. Nu te lăsa amăgit de promisiuni deșarte, dacă vreun superior vine cu oferte tentante. Fii atent la termenii contractului și nu te grăbi să semnezi, până când nu ești sigur în ce activitate te implici, ce avantaje poți obține de pe urma unei colaborări.

SanatateSănătate
       În această lună ești plin de energie, dornic să faci mai multe lucruri în același timp iar aceasta nu face decât să te predispună la oboseală, afecțiuni cronice, poate duce la declanșarea unor probleme mai vechi de sănătate, îndeosebi în a doua parte a lunii. Ar trebui să dai dovadă de mai multă prudență în ceea ce privește propria sănătate și să eviți anumite deplasări sau activități care te-ar putea solicita peste măsură, în plan fizic și mental. Ești predispus la accidente, răniri, probleme care țin de căile respiratorii, îndeosebi la jumătatea perioadei. Se recomandă adoptarea unui regim de viață adecvat nevoilor tale făcând mai multe plimbări în aer liber și găsindu-ți preocupări care să te binedispună.