Luna aprilie 2019, Fecioară

Aprilie 2019, Fecioară
006 Fecioara        În prima parte a lunii ești preocupat să găsești răspunsuri ce vizează zona ocultismului, a metafizicii simțind nevoia profundă de a interacționa cu medii noi, interesante prin care să încerci să te cunoști mai bine. Pot fi reluate anumite discuții care țin de o moștenire, banii partenerului de viață sau un eventual împrumut. Este o perioadă favorabilă pentru a renegocia un contract, o colaborare sau pentru a face anumite corecții care țin de un act de moștenire. Te poți aștepta la tot felul de situații de criză, schimbări de direcție dar și șansa de a intra în posesia unor secrete care te pot ajuta să rezolvi aspecte ce vizează banii sau o relație intimă. Din data de 20 aprilie acorzi mai multă atenție domeniului spiritual, ești preocupat să studiezi, să te informezi, să explorezi noi domenii ale cunoașterii, să interacționezi cu persoane aflate la mare distanță, eventual în străinătate. Ai ocazia să îți depășești propriile limite, cât timp nu vei ține cont de părerile celorlalți. Deviza lunii aprilie, pentru tine, este: „Viitorul depinde de multe lucruri dar, mai ales, de tine.” Frank Tiger

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu            
         Începi luna cu mai multă liniște și armonie în relația de cuplu. Comunici mai mult și eficient cu partenerul de viață, sunteți implicați în responsabilitățile de familie, în ceea ce privește educația copilului, grija față de părinți. Totul este să o lași mai ușor cu reproșurile, îndeosebi în preajma datei de 12 aprilie, atunci când, de la simple contraziceri legate de casă, treburile gospodărești se poate ajunge la adevărate certuri. Nu este exclus să intri în posesia unor secrete care vizează relația de cuplu, îndeosebi la jumătatea lunii și care pot să îți creeze o stare de nemulțumire.
        Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu ai mari șanse să dai startul unei relații de cursă lungă în prima parte a acestei perioade. Ai grijă însă la riscul de a-ți face iluzii, vis-à-vis de partenerul de viață.
      Fiind nativ Fecioară este posibil să apară noi provocări în plan sentimental sau vrei să pui capăt unei relații de dragoste sperând să găsești ceva mai bun, avantajos, chiar și din punct de vedere material. În preajma datei de 13 aprilie există riscul să te cerți cu persoana iubită ceea ce te va pune într-o postură destul de neplăcută, neștiind prea clar ce anume să faci, dacă este bine să lași totul în trecut și să îți vezi de viața ta.
       Din data de 20 aprilie ai ocazia să trăiești cu pasiune o relație de dragoste bucurându-te de momente de romantism, plimbări în aer liber, clipe de visare și echilibru sufletesc. Tot ce ai de făcut este să te bucuri din plin de iubire și să nu ții cont de părerile părinților sau a altor persoane care, fără să vrea, din prea multă dorință de a-ți face bine, este posibil să îți creeze mai multe probleme, în plan sentimental.
      Cert este că treci printr-o perioadă de transformare, în ceea ce privește relația cu sexul opus având sentimentul că nimic nu se leagă așa cum îți dorești. Fie pentru că faci alegeri neinspirate, fie nu ești încă pregătit din punct de vedere sufletesc, încă ești în punctul în care preferi să stai deoparte încercând să nu te implici prea mult într-o relație de dragoste. Te poți aștepta însă la o relație de amor în care se va pune mai mult accent pe sexualitate, îndeosebi din a doua parte a lunii.

Cariera si baniCarieră și bani            
        În prima parte a lunii ai ocazia să valorifici din plin abilitățile și talentele de care dispui, în plan profesional, ceea ce ar putea să îți aducă beneficii și în plan financiar. Vei pune mai mult accent pe colaborări, negocieri, implicarea în noi activități în care ai ocazia să valorifici din plin experiența pe care o deții, în plan profesional. Este posibil să duci la bun sfârșit un curs care să îți permită urcarea în ierarhie. Sunt favorizate parteneriatele în prima parte a lunii.
         De evitat împărtășirea propriilor idei cu anumiți colegi, colaboratori, îndeosebi în preajma datei de 12 aprilie, atunci când ești predispus la renunțarea vreunei colaborări sau la un proiect derulat în comun cu colegii de muncă.
Atenție însă în preajma datei de 27 aprilie, atunci când este posibil să ajungi la confruntări cu un șef subiectul principal fiind salariul, fie că nu îl primești la timp, fie nu ești remunerat pe măsură. Nu este exclus să iei o decizie fermă și să schimbi direcția în carieră.
        În preajma datei de 13 și 30 aprilie te poți aștepta la tot felul de pierderi financiare care țin de un împrumut, o moștenire, de taxe sau impozite, plata unor amenzi. Totul este să nu iei decizii importante legate de bani, să eviți semnarea de acte, colaborări, îndeosebi la jumătatea lunii.
În preajma datei de 19 aprilie ai ocazia să culegi roadele venite de pe urma unui proiect demarat în toamna anului trecut. Fii atent însă și la eventuale pierderi financiare datorate neglijenței sau a unei prea mari încrederi în propria persoană.
        Până în preajma datei de 23 aprilie sunt favorizate acțiunile care vizează cariera, relația cu superiorii, obținerea de anumite avantaje în plan profesional. Dai dovadă de conștiincizitate, putere de muncă, asumarea de noi resposnabilități, șansa de a progresa prin propriile forțe.

SanatateSănătate         
        În preajma datei de 13 aprilie este bine să eviți, pe cât posibil, intervențiile chirugicale. Este o perioadă favorabilă, dacă vorbim despre reluarea unui tratament mai vechi, anumite intervenții chirurgicale care au ca scop unele corecții. Ești predispus la accidente, fracturi, probleme care țin de zona capului, îndeosebi spre sfârșitul lunii.