Luna aprilie 2019, Capricorn

Aprilie 2019, Capricorn
010 Capricorn       În această lună te vei preocupa foarte mult de casă, gospodărie, de relația cu propria familie. Ai capacitatea de a privi lucrurile, evenimentele în profunzime fapt care te va ajuta să fii cu un pas înaintea celorlalți. Te poți confrunta cu tot felul de situații ambigue, neclarități care vizează patrimoniul, casa sau relația cu proprii părinți. Este posibil să te implici într-un proces care vizează bunurile tale, fie că vorbim despre o proprietate personală sau locul de muncă, cariera ta. Va trebui să te mobilizezi și să dai dovadă de fler, ambiție și curajul de a trece peste orice piedici. Din data de 20 ale acestei luni se amplifică latura sentimentală, relația cu propriul copil, activitățile care implică creativitate având ocazia să redescoperi noi moduri de a folosi, în sens constructiv, abilitățile și talentele pe care le deții. Deviza ta, pentru această perioadă, este: „Secretul succesului în viață este să fii pregătit, atunci când a venit timpul.” Benjamin Disraeli

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu        
       Ești  dornic să dăruiești dar și să primești iubire. Este posibil să te îndrăgostești cu ocazia unor deplasări în interes de serviciu sau cu prilejul unor vizite făcute rudelor apropiate. Până în data de 20 aprilie te poți aștepta la tot felul de propuneri venite din partea sexului opus, fiind de-a dreptul dezorientat, neștiind prea clar dacă merită să dai curs avansurilor. Nu este exclus să te lași vrăjit de vorbe frumoase și astfel să cazi foarte ușor în capcana unei persoane lipsite de scrupule.
         În această lună relația de cuplu se derulează în condiții bune având ocazia să participi, alături de partenerul de viață, la tot felul de întâlniri cu rudele sau cu prietenii. Va trebui să acorzi o atenție deosebită relației de mariaj, îndeosebi în preajma datei de 19 aprilie, atunci când pot apărea probleme datorate, în primul rând, intervenției părinților sau incapacității de a găsi  echilibrul între obligațiile care țin de carieră și cele din relația de mariaj.
      Spre sfârșitul lunii există șanse bune de redresare a relației de dragoste, poți comunica mult mai sincer, deschis cu persoana iubită, vă faceți planuri de viitor, poate chiar vă gândiți la întemeierea unei familii. Sunt multe secrete care ți se vor dezvălui, pas cu pas, totul este să dai dovadă de răbdare. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci pot fi aduse acum la suprafață răni din trecut, dorința de a rediscuta anumite aspecte care țin de patrimoniu, bunuri în comun cu partenerul de viață.
      Te opui schimbării deși, în sufletul tău, îți dai seama că nu poți continua în acest fel. Sufletul tău vrea cu totul altceva dar, în același timp, îți este foarte greu să iei decizii ferme. Cel mai indicat ar fi să lași ca lucrurile să curgă de la sine, o vreme, până accepți ideea că va trebui să te transformi și implicit să schimbi direcția în plan relațional.

Cariera si baniCarieră și bani            
         Este o lună în care vei da dovadă de diplomație, tact, dexteritate și capacitatea de a negocia în interes personal, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când deplasările în interes de serviciu îți pot aduce beneficii reale în plan profesional. Ești plin de inițiative, ai dorința de a culege roade, ca urmare a unei munci susținute. Planul profesional este bine susținut de către astre, îndeosebi spre sfârșitul perioadei. Investești multă energie fizică ceea ce ar putea să te predispună la tot felul de probleme de sănătate.
        Nu sunt excluse nici problemele în relația cu familia, datorită preocupării tale excesive pentru carieră, îndeosebi în preajma datei de 13 aprilie. Vei face față stresului, chiar dacă lucrezi și peste orele de program.
       Este o perioadă de acumulări dar și de experiențe inedite fiind absolut necesar să ai simțul măsurii, în plan profesional. Este recomandat să eviți compromisurile, asocierile păguboase, colaboratorii răuvoitori, îndeosebi în preajma datelor de 12 și 16 aprilie. Mare atenție la riscul de a pierde un loc de muncă sau de a te certa cu colegii, în preajma datei de 27 aprilie.
        Stai mult mai bine la capitolul finanțe în partea a doua a acestei luni, apar noi posibilități de a câștiga din investițiile făcute în trecut.

SanatateSănătate       
       În această perioadă este bine să stai departe de oamenii negativiști, pesimiști și să abordezi viața cu mai multă încredere și optimism. Ești predispus la probleme de natură psihică și emoțională, insomnii, depresie, agitație mentală, memoria poate să-ți joace feste, îndeosebi în prima parte a lunii. Starea de îngrijorare, de frică chiar, îți poate provoca tot felul de probleme. Pot să apară probleme cu rinichii, ficatul sau stomacul în preajma datei de 27 aprilie. Evită viciile și încearcă să urmezi un regim de viață cât mai echilibrat. Este indicat să-ți refaci analizele acordând o atenție deosebită la orice problemă de sănătate anunțată de către medic.