Luna aprilie 2019, Berbec

Aprilie 2019, Berbec
001 Berbec         În această lună dai dovadă de mai mult dinamism, dorință de acțiune, ai forța de a te mobiliza în situațiile critice. Nu vor lipsi conflictele verbale în relația cu ceilalți, îndeosebi până la jumătatea lunii analizate având sentimentul că mesajele tale nu sunt înțelese cum trebuie de către persoane cu care colaborezi. Nu ai decât să apelezi mai mult la diplomație, la înțelegere și răbdare punând mai mult accent pe umor, pe latura frumoasă a vieții. Va trebui să acorzi mai multă atenție eventualelor probleme de natură juridică, îndeosebi la jumătatea lunii. În a doua parte a lunii ai ocazia să te mobilizezi pentru a găsi alternative de a câștiga mai mulți bani sau pentru a semna un contract mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Spre sfârșitul lunii este bine să fii mult mai prudent în relația cu dușmanii ascunși precum și la eventuale probleme care pot apărea în urma unor decizii luate în necunoștință de cauză. Deviza ta, pentru perioada analizată aici, este: „Drumul spre fericire presupune: hotărâre, efort și timp.” Dalai Lama

Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu             
          În prima parte a lunii îți unești forțele cu partenerul de viață pentru a reuși în plan financiar, accentul este pus pe comunicare și planuri de viitor. Nu este exclus ca problemele din carieră să se răsfrângă și în relația de cuplu, îndeosebi la jumătatea lunii. Nu ai decât să ții cont și de sfaturile celuilalt și să nu te încăpățânezi, doar pentru a demonstra că poți să te descurci și singur în situații limită.
Se cere mai multă atenție, îndeosebi dacă traversezi o perioadă tensionată în relația de mariaj. Este posibil să afli anumite secrete, să fii dezamăgit de către partenerul de viață ceea ce te va forța să iei o decizie fermă în această direcție. În preajma datei de 16 aprilie se poate accentua starea de nervozitate din cadrul relației așa că acordă o mai mare atenție la modul în care îți gestionezi starea emoțională și psihică.
Spre sfârșitul lunii va trebui să fii mult mai atent la discuțiile legate de acte, relația cu rudele apropiate care riscă să readucă starea de tensiune în relația de cuplu. Nu este exclus să revii asupra unei relații din trecut sau încerci să ajungi la sentimente mai bune în relația de cuplu actuală.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj te poți aștepta la tot felul de surprize venite din partea persoanei iubite, îndeosebi în preajma datei de 10 aprilie, atunci când ești mult mai predispus către romantism, visare sau chiar dezamăgire. Ai tendința să confunzi o relație de prietenie cu dragostea iar aceasta poate conduce la tot felul de probleme de natură sentimentală. Nu este exclus să dai startul unei iubiri secrete care să îți creeze probleme în plan social și/sau profesional, îndeosebi în prima jumătate a acestei perioade.
            În a doua parte a lunii ești mult mai dornic să relaționezi cu sexul opus, să te pui în valoare apelând la tot felul de tertipuri verbale, la salonul de cosmetică, la schimbarea regimului alimentar și de viață considerând că așa reușești să atragi mult mai ușor interesul sexului opus pentru tine. Nu este exclus să ajungi să cucerești inima unei persoane de altă naționalitate sau cunoscută prin intermediul unei călătorii departe de casă, îndeosebi spre sfârșitul lunii.
 

Cariera si baniCarieră și bani      
            Este o lună de primăvară în care nu îți va lipsi ambiția, conștiinciozitatea, dorința de a progresa, în ciuda unor obstacolelor, a piedicilor venite din partea unor superiori care au tendința să interpreteze greșit dorința ta de a acumula mai multe informații, experiență în plan profesional. Este nevoie de multă implicare și dedicare din partea ta, îndeosebi dacă se pune problema să dai startul unor asocieri, parteneriate care se pot dovedi favorabile, îndeosebi din a doua parte a acestei luni.
           Nu ai decât să mergi mai departe pe drumul ales, fără să te mai lași influențat de invidiile și răutățile venite din partea celorlalți. Ești capabil să dai startul unor proiecte cu bătaie lungă, ținând cont însă și de legislație, de eventuale schimbări ce pot apărea în mod neașteptat în plan financiar, în preajma datei de 27 aprilie. Totul depinde de tine, în ce măsură te mobilizezi și gestionezi eventualele conflicte, atât cu superiorii, cât și în relația cu familia.
         În situația în care îți vei asuma noi responsabilități ai toate șansele să duci la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus, beneficiind de capacitățile și energia necesară. De evitat conflictele cu anumite persoane din colectivul de muncă,  îndeosebi în preajma datei de 13 aprilie.
          Chiar dacă ai sentimentul că treburile nu merg în direcția dorită de tine, mai ales în plan financiar, ai totuși capacitatea dar și susținerea necesară pentru a obține un contract de muncă mult mai avantajos, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Atenție la eventualele pierderi sau cheltuieli neașteptate, în preajma datei de 23 aprilie.

SanatateSănătate
        Urmează o perioadă în care te vei simți plin de energie ceea ce te va predispune și la acțiuni nechibzuite care te predispun la accidente, îndeosebi în preajma datei de 12 aprilie. Nu este exclus să te confrunți cu probleme care țin de căile respiratorii, zona capului, dantură, migrene, insomnii, îndeosebi în prima parte a lunii aprilie. Atenție și spre sfârșitul lunii în discuție, atunci când ești predispus la accidente, fracturi, probleme care țin de oase, încheieturi.