Luna aprilie 2019, Balanță

Aprilie 2019, Balanță
007 Balanta         În prima parte a acestei luni vei pune mai mult accent pe schimbările pe care ar trebui să le faci în viața de familie și în relația de mariaj sau în cadrul unui parteneriat.
       Poate ideile tale sună un pic altfel, mai îndrăznețe sau mai moderne și greu de acceptat de ceilalți dar vor veni și zile mai bune în care lumea îți va da dreptate și va fi mult mai atentă la ideile, propunerile tale. Ești cu un pas înaintea concurenței, cât timp dai dovadă de implicare, echilibru, ai dorința de a le fi de ajutor celorlalți. Poți fi un deschizător de drumuri pentru cei care nu au curaj să se aventureze spre direcții care nu au fost accesate. Chiar dacă, la începutul lunii, vei avea sentimentul că nu ești înțeles de ceilalți sau nu reușești să te faci apreciat la adevărata valoare, în a doua parte a lunii lucrurile vor sta cu totul altfel, reușind să te exprimi mult mai convingător, să îți fie apreciate ideile.
          Din data de 20 aprilie te vei axa mai mult pe dezvoltarea personală, pe abordarea în profunzime a evenimentelor preferând să privești realitatea dincolo de aparențe. Este posibil să fii mult mai atras de esoterism, ocultism, încerci să găsești răspunsuri legate de o eventuală moștenire. Afacerile încheiate în această perioadă, promisiunile de ordin material, cadourile sau ofertele palpabile ar putea să deschidă poarta spre o etapă mai prosperă în viața ta. Merită să profiți de această  șansă, fără să stai prea mult pe gânduri. Deviza ta, pentru perioada în discuție, este: „Înţelege faptul că dragostea şi reuşitele măreţe implică uneori şi riscuri măreţe.” Dalai Lama

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu            
        Luna Nouă în zodia Berbec, din data de 5 aprilie, vine cu vești noi, interesante ce vizează relația de cuplu. Așteaptă-te la schimbări interesante în relația de mariaj, ai șansa de a revigora relația, de a îmbunătăți relația în doi sprijinindu-vă unul pe celălalt.
        Acordă atenție în preajma datei de 13 aprilie fiind vorba despre o perioadă oarecum bulversantă, în ceea ce privește relația de cuplu. Fie ai tendința să apleci urechea la sfaturile părinților care nu sunt de acord cu relația ta de mariaj, fie apar tot felul de probleme care vizează o casă, proprietate și astfel îți verși nervii pe partenerul de viață. Nu ai decât să adopți o atitudine echilibrată și astfel vor veni și cele mai bune soluții.
      În preajma datei de 13 aprilie este posibil să amesteci obligațiile de serviciu cu relația de mariaj încercând să le administrezi cu bine pe ambele. Este o perioadă de discuții dar și de răzgândiri, de atracție și pasiune, de împărtășire a unor momente încărcate de romantism, îndeosebi în preajma datei de 23 aprilie. Este foarte probabil să te implici într-un proiect comun, alături de partenerul de viață, puteți da startul unei (noi) afaceri sau vă gândiți foarte serios la achiziționarea unei case, a unui teren, doriți să faceți schimbări importante legate de proprietate.
       Este nevoie de mult calm și răbdare, de lămurire a unor aspecte din trecut care pot reveni și vizează relația de cuplu, mai ales spre sfârșitul lunii. Starea de stres, de impulsivitate este posibil să fie determinantă în luarea unor decizii care vizează o eventuală călătorie departe de casă.
        Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă ai șansa să dai startul unei relații de mariaj pe tot parcursul acestei luni.
        Din data de 20 aprilie se amplifică dorința de a cuceri, atrage atenția sexului opus fiind într-o continuă fierbere, simți nevoia de a-ți descătușa dorințele, de a iubi cu pasiune.

Cariera si baniCarieră și bani      
        O perioadă mai stresantă la locul de muncă ar putea fi cuprinsă în intervalul 10 – 12 aprilie dar și în preajma datei de 16 aprilie, atunci când este recomandat să fii foarte atent la modul în care comunici cu colegii sau colaboratorii. Vei da dovadă de inspirație, creativitate, ai dorința de creștere, progres la locul de muncă. Ești perfecționist reușind să finalizezi cu brio orice sarcini de lucru ai primi. Este posibil să revii asupra unor situații cu care te-ai mai confruntat și la jumătatea lunii martie. Totul depinde de diplomația de care vei da dovadă pentru a putea menține starea de echilibru și armonie în cadrul colectivului de lucru.
         O perioadă favorabilă pentru câștigurile venite din afaceri sau prin parteneri este în intervalul  20 – 30  aprilie. Se cere însă  prudență, dacă ai acte de semnat pentru că există riscul de a face unele greșeli sau poți fi păcălit, îndeosebi în preajma datei de 30 aprilie.
       Reușești să faci față cu succes în domenii legate de publicitate, negocieri, schimbări, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Muncești mult dar cu spor simțindu-te motivat corespunzător de beneficiile primite. Te poți bucura de mai multe cadouri, bani veniți prin intermediul  partenerului de viață, îndeosbi din data de 20 aprilie.
        Este posibil să primești ofertă de muncă peste hotare. De evitat semnarea oricărui contract de colaborare cu o firmă străină, îndeosebi în preajma datei de 27 aprilie.

SanatateSănătate
       În preajma datelor de 12 și 16 aprilie pot apărea probleme de sănătate datorate, în primul rând, stresului, efortului constant depus la locul de muncă sau în cadrul unui proiect profesional. Este posibil să te confrunți cu probleme renale și de ficat, îndeosebi în preajma datei de 16 aprilie. Nu exagera cu dieta pentru că riști să cazi în cealaltă extremă și poți ajunge le slăbirea sistemului imunitar, oboseală cronică, insomnii. Este necesar să acorzi o mai mare atenție la ce și cât mănânci. Nu neglija nici plimbările în mijlocul naturii.