Horoscopul verii 2017

                      Horoscopul verii 2017

       Berbec – se anunță o vară favorabilă la capitolul dragoste, relații dar și în plan financiar. Va trebui să profiți din plin în aceste planuri în luna iunie, atunci când ai ocazia să câștigi din muncă personală. Vei progresa mai mult în carieră, îndeosebi în prima parte a verii. Atenție însă în ceea ce privește cheltuielile, pe parcursul lunii iulie. Este posibil să fie nevoie de niște investiții, reparații prin casă, gospodărie.
            În ceea ce privește dragostea se anunță o vară de-a dreptul fierbinte fiind momentul să te bucuri din plin de admirația venită din partea sexului opus. Cel puțin în a doua parte a lunii iulie precum și pe toată durata lunii august este timpul să petreci, să te bucuri alături de persoana iubită sau să te implici într-o nouă relație care te va purta pe noi culmi, în plan sentimental. Dacă vrei neapărat să te implici într-o relație de durată, eventual chiar să oficializezi o relație de dragoste, ai face bine să profiți de această oportunitate în luna august.

       Taur – începi această vară cu dreptul, la capitolul relații fiind însă oarecum circumspect, atunci  când vine vorba să te implici într-o nouă relație de amor. Asta nu înseamnă că vor exista ocazii de a te implica, în mod neașteptat, într-o relație de dragoste secretă și care te va lua oarecum prin surprindere, la început de lună iunie. Preferi să pui în prim plan relațiile serioase, stabile lăsând la o parte ceea ce nu te ajută să progresezi. Spre sfârșitul lunii august însă ai ocazia să reiei o relație de amor, încerci să repari ceva în plan sentimental.
            Atenție însă la cheltuieli, îndeosebi pe la jumătatea lunii iunie. Te bucuri însă de realizări la locul de muncă, de noroc, oportunități de lansare a unor proiecte importante care îți vor aduce câștiguri pe termen îndelungat. În luna august îți vei concentra atenția mai mult pe casă și familie, pe relația cu părinții. Este timpul să faci schimbări importante legate de proprietate, poate chiar să revii la locurile natale.
       Spre sfârșitul lunii iulie se pare că ești ferm hotărât să petreci mai mult timp alături de copil, de cei dragi sau să călătorești mai mult alături de persoana iubită.  

       Gemeni – începi vara oarecum contrariat, atunci când vine vorba despre relația de dragoste sau exprimarea sentimentelor. Ești în măsură  să dăruiești dar și să primești mai mult, în plan amoros. Este timpul tău, e vara în care ai ocazia să renaști, să te lași invadat de cele mai frumoase emoții, trăiri, pasiuni. La începutul lunii se poate vorbi despre implicarea într-o relație extraconjugală. Atenție însă atunci când vorbim despre relația de cuplu, de mariaj, îndeosebi în luna iunie dar și spre sfârșitul lunii iulie există riscul de a se destrăma. În luna august sunt mai multe șanse să te implici într-o nouă relație de dragoste, ba chiar să revii la sentimente mai bune față de o iubire din trecut.
       Se poate vorbi despre o perioadă favorabilă în carieră, pe parcursul lunii iunie. Spre sfârșitul lunii iunie e posibil să iei decizii pripite legate de o achiziție, o investiție pe care o vei regreta ulterior. În lunile  iulie și august ești predispus la  cheltuieli neașteptate, pierderi sau necesitatea de a investi mai mult la capitolul sănătate. 

       Rac –  începutul verii se pare că alegi să îl dedici persoanelor dragi, apropiate încercând să găsești un echilibru între viața de familie și cea profesională. Atenție însă la relația de mariaj întrucât pot apărea schimbări neplăcute, poate chiar o despărțire, spre sfârșitul lunii iunie. Planul sentimental este supus unor transformări preferând să pui mai mult accent pe latura practică a vieții. Ar trebui însă să nu uiți de concediu și de plimbările sub clar de lună, alături de persoana iubită. Sunt mai multe șanse să te bucuri de vacanță în luna august, deși vei începe să faci călătorii încă de la sfârșitul lunii iulie.
       La sfârșit de lună iulie dar și pe tot parcursul lunii august apar schimbări importante și de lungă durată legate de câștigurile venite din muncă personală. Se poate vorbi despre șansa de a face schimbarea de „macaz” în plan profesional obținând astfel un post mult dorit și implicit un salariu mai mare. Ai ocazia să rezolvi anumite probleme ce țin de o casă, proprietate, spre sfârșitul verii.

       Leu – este o vară foarte importantă pentru tine, în plan personal, având loc schimbări de direcție, îndeosebi în luna august. La începutul verii ești susținut în plan profesional fiind capabil să obții ceea ce îți propui. Nu te poți baza însă pe promisiunile făcute de prieteni sau de un grup, o asociație. În luna iulie ai ocazia să închei parteneriate promițătoare dar și să faci investiții care îți vor aduce beneficii materiale, pe termen lung. Planul sentimental îți ridică serioase semne de întrebare, în primele două luni de vară. Va trebui să fii mai prudent, atunci când vine vorba despre relația de dragoste întrucât ești predipus la dezamăgiri, trădări venite din partea persoanei iubite.
            La sfârșitul lunii iulie dar și în prima parte a lunii august este recomandat să te mobilizezi și să profiți din plin de oportunitățile ce vin prin încheierea unor contracte avantajoase, în plan profesional. Atenție la contractele pe care le semnezi de la jumătatea lunii august.

       Fecioară – putem vorbi despre o vară în care nu te poți baza prea mult pe relația de dragoste, existând riscul să rupi o relație importantă sau să te implici într-o nouă relație de dragoste care îți va provoca tot felul de pierderi de natură emoțională dar și financiară. Dacă ești deja implicat într-o relație de lungă durată, într-un mariaj, atunci lucrurile sunt mult mai favorabile la începutul verii, cât timp împărtășiți aceleași preocupări, îndeosebi dacă acestea sunt legate de latura materială a vieții. Spre sfrâșitul verii există posibilitatea să te implici într-o relație de amor secretă sau să revină în viața ta cineva din trecut și care va juca un rol important în plan sentimental.
       Începutul verii este destul de promițător, la capitolul carieră, imagine în plan social. Va trebui însă să dai dovadă de prudență, în ceea ce privește relația cu superiorii dar și în ceea ce privește deciziile pe care vrei să le iei, îndeosebi la jumătatea lunii iunie. Te bucuri de realizări în plan financiar, la începutul și sfârșitul verii fiind vorba despre bani care vin într-un mod oarecum neașteptat. Spre sfârșitul verii însă va trebui să o lași mai ușor cu ego-ul și să te concentrezi pe concretizarea proiectelor personale, fără a mai ține cont de competitori altfel riști să cazi în capcana dușmanilor ascunși. Se cere mai multă prudență la ce și cui spui ideile personale. Ești predispus la stres, depresie, probleme de sănătate datorate, în primul rând, muncii excesive, a grijii față de ziua de mâine.

       Balanță – începi vara animat de dorința de a trăi dragostea la maxim bucurându-te din plin, alături de persoana iubită. În luna iunie, ai ocazia să beneficiezi de momente de romantism, pasiune, îndeosebi dacă este vorba de o nouă relație de dragoste fiind ferm hotărât să treci la ceva mult mai serios. Nu vor lipsi însă momentele tensionate din cadrul relației de cuplu, îndeosebi în a doua parte a lunii iulie. La jumătatea lunii însă, ai toate șansele să intri în posesia unor informații neplăcute, legate de persoana iubită fapt ce ar putea să-ți provoace o profundă dezamăgire. Este o vară în care ar trebui să ții cont mai mult de intuiție.
       Se preconizează o perioadă destul de agitată în carieră în primele două luni de vară. Ți-ar prinde bine să te detașezi de mulțimea de probleme și să îți mai iei și concediu, măcar în ultima lună de vară. Astrele sunt de partea ta așa că te poți aștepta la realizări frumoase, inițiative curajoase menite să te lanseze către progres în plan profesional.
       La începutul verii stai destul de bine la capitolul finanțe având șansa să primești bani de la alții sau de la partener, fie poți să recuperezi niște bani din împrumuturi. Atenție însă la cheltuielile pe care le faci spre sfârșitul lunii iunie și prima parte a lunii iulie dar și la jumătatea lunii august, atunci când investești în casă, gospodărie sau achiziționezi obiecte de valoare, depășind astfel bugetul.  

       Scorpion – la începutul verii se anunță o perioadă de echilibru în relația de cuplu reușind să simți atmosfera tihnită, așezată din cadrul relației, așa cum poate nu ai mai simțit de ceva timp. Dacă ești singur, ai ocazia să întâlnești perechea potrivită. În luna iunie ai tendința să te implici în mai multe relații în același timp fiind dornic de iubire, pasiune, un adevărat „vrăjitor” în materie de amor, numai că vei fi nevoit să suporți consecințele acțiunilor tale injuste. Atenție la promisiunile pe care le faci în plan sentimental, îndeosebi în a doua parte a lunii august.
       Se anunță o vară destul de fierbinte la capitolul carieră fiind pus în situația de a lua decizii importante ce te vor marca, pe termen îndelungat. Ești plin de curaj și inițiative, îndeosebi în a doua parte a verii. Evită semnarea de contracte, îndeosebi la sfârșitul lunii august. Se poate vorbi și de acțiuni, decizii neașteptate, poate chiar primești un post de răspundere. La începutul verii ești destul de încrezător, atunci când vine vorba despre bani, posibilitatea de a renegocia un contract în avantaj personal. În a doua parte a verii este posibil să ai parte de surprize neplăcute la capitolul câștiguri. Poți fii nevoit să reinvestești banii pe care-i câștigi sau ești nevoit să plătești niște taxe, impozite, trebuie să te achiți de niște datorii.

       Săgetător – începi vara plin de încredere că te găsești pe un nou drum, mult mai incitant, în plan sentimental. Este momentul să te decizi și să faci o schimbare importantă în viața ta amoroasă. Dacă nu ai reușit la începutul verii, atunci ai toate șansele să te implici în ceva mult mai serios, de durată, cu o persoană de altă naționalitate sau aflată peste hotare, în ultima lună de vară. Dacă ești implicat deja într-o relație de mariaj se pare că te confrunți cu tot felul de probleme de comunicare, lipsă de încredere, minciuni, trădări, certuri, îndeosebi în luna iunie și în a doua parte a lunii iulie. În ultima lună de vară se mai liniștește oarecum atmosfera în relația de cuplu. În această vară te vei gândi mult mai serios la concretizarea dorințelor care țin de conceperea unui copil.
       În carieră o perioadă norocoasă este în prima lună de vară. În ultima parte a verii se anunță tot felul de gândiri și răzgândiri și va trebui să dai dovadă de prudență, mai ales dacă te-ai hotărât să faci schimbări de direcție în plan profesional. Sunt favorizate călătoriile în interes de serviciu, înscrierea la cursuri de perfecționare, implicarea în proiecte de anvergură și care vizează cariera. Dacă reușești să începi vara cu speranța în suflet, în ceea ce privește banii, câștigurile, ei bine, se anunță o perioadă destul de neplăcută la capitolul finanțe, cheltuieli, în prima parte a lunii iulie dar și la jumătatea lunii august.

       Capricorn – începutul verii este destul de promițător, la capitolul relații sentimentale, relația de mariaj. O perioadă bună pentru a petrece o vacanță frumoasă alături de partenerul de viață este în luna iunie. Ești plin de speranță și încredere că lucrurile nu sunt chiar atât de rele și că poți primi mai mult în plan sentimental. Numai că trebuie să fii pregătit să oferi, să acorzi mai multă încredere persoanei iubite. Se anunță o perioadă destul de tensionată în relația de cuplu  la jumătatea lunilor iulie și august.
       Tot la începutul verii ai speranța în suflet că, orice fel de obstacole ai avea parte, în plan profesional, beneficezi totuși de reursele necesare pentru a le depăși. Ești plin de încredere, curaj și ambiție, numai că nu primești suportul necesar din partea colectivului de muncă, îndeosebi în luna iunie dar și în a doua parte a lunii iulie. Va trebui să dai dovadă de prudență și diplomație, atunci când vine vorba de împărtășit idei cu colegii sau colaboratorii, legate de un proiect sau dorința de a schimba locul de muncă sau de a accede la un post superior celui actual, îndeosebi pe la jumătatea lunii august.
       În a doua parte a verii te bucuri de susținere în plan financiar, câștiguri, investiții profitabile sau schimbări favorabile din punct de vedere financiar. Se poate vorbi despre șansa de a obține mai mulți bani prin intermediul partenerului de viață sau poți primi o moștenire.  

       Vărsător – se anunță o vară destul de agitată la capitolul dragoste, relații sentimentale. Ai tendința să te „joci cu focul”, atunci când vine vorba despre iubire, implicarea în relația de amor fiindu-ți destul de greu să te hotărăști pe cine să păstrezi alături de tine. Iubești independența, îndeosebi atunci când vine vorba de relația de dragoste nesuportând să fi constrâns de nimeni și nimic. Ai toate șansele să te lămurești în luna august cu cine vrei să rămâi primind acum ocazia să întâlnești marea iubire (poate fi vorba de o întâlnire de destin). Este important să dai dovadă de realism și să nu faci promisiuni pe care nu le poți respecta.
       În ceea ce privește profesia începi vara oarecum degajat, hotărât să te destinzi, să profiți din plin de orice moment de relaxare. Ești cu gândul la vacanță, la plimbări numai că, în a doua parte a verii, este posibil să primești oportunități de progres în carieră așa că, fie că vrei sau nu, vei fi trezit la viață încercând din răsputeri să-ți împlinești un țel profesional. Va trebui să dai dovadă de calm și înțelepiune în relația cu colegii, îndeosebi la jumătatea lunilor iunie și august. Ceea ce gândești, inițiezi pe parcursul acestei veri, are mari șanse să se concretizeze în toamna acestui an. Se impun unele restricții la capitolul bani, îndeosebi în luna iunie și în a doua parte a lunii iulie.

       Pești – se anunță o perioadă fericită în plan sentimental, în prima jumătatea a lunii iunie dar și în primele zece zile din luna august. Este o perioadă de trăiri, dorințe intense, fapt care îți poate aduce emoții, stări de neliniște și teama de a nu se termina ceea ce trăiești cu atât de multă intensitate. Atenție la prima parte a lunii iulie dar și la jumătatea lunii august, atunci când ești predipus la certuri, reproșuri, gelozie în relația de dragoste. Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj putem să vorbim despre o vară în care te vei simți neglijat de partenerul de viață, în luna iulie observându-se totuși o oarecare stare de acalmie, detașare. Spre sfârșitul verii se amplifică starea de tensiune din relația de cuplu și poți ajunge la reproșuri, acuzații.
       Este o perioadă destul de intensă, la capitolul loc de muncă, profesie iar începutul verii va fi destul de agitat, în ceea ce privește relația cu colegii. Este posibil să te simți nedreptățit de șefi sau chiar de colectivul de muncă dorindu-ți să îți dai dreptate cu orice preț. În luna iulie ești mult mai motivat să lupți pentru drepturile tale și chiar ai șansa să obții ceea ce îți dorești, în plan profesional. Luna august anunță schimbări importante în carieră astfel că va trebui să fii pe fază. Nu prea îți arde ție de vacanță, mai ales acum când este momentul să profiți de aceste oportunități de a câștiga un nou post mai bine plătit sau de a renegocia un contract de muncă.
       Începutul verii este mult mai bun, în plan financiar. În luna august, putem vorbi și despre posibile creșteri de venit, sau chiar de primirea unor bani de pe urma câștigării unui proces, primirea unei moșteniri sau, pur și simplu, intri în posesia unor bani la care nu te așteptai.