Horoscop zilnic – 26 august 2019  

       Horoscop zilnic – 26 august 2019    

            Berbec – nu te grăbi să iei decizii, până când nu ești convins că și ceilalți sunt de acord cu propunerile tale. Ești predispus la impulsivitate, stare de nemulțumire menită să îți dea programul peste cap și astfel poți să îi derutezi și pe cei din colectivul de muncă. Câtă vreme îți urmărești pas cu pas realizarea propriilor obiective nu ai de ce să îți faci griji. Nu te lăsa atras în bârfe și discuții inutile în relația cu colegii de muncă.

            Taur – ai de lămurit anumite aspecte care vizează deplasările pe care trebuie să le faci, negocieri, conversații pe tema unui curs de perfecționare. Ești plin de idei, care mai de care mai originale, totul este să nu îți pierzi speranța și să îți îndeplinești propriul țel. Pe de altă parte ai ocazia să porți discuții cu persoana iubită menită să îți aducă în vedere aspecte importante legate de relația de dragoste.

            Gemeni – este recomandat să o lași mai ușor cu ego-ul și să fii mult mai atent la cheltuielile pe care le faci pentru a nu depăși bugetul. Mare atenție la eventualele probleme care țin de negocieri sau o călătorie în interes de serviciu. Nu este exclus să apară nemulțumiri legate de unul dintre părinți sau vrei să revii asupra unei înțelegeri care vizează o proprietate. Spre seară te poți aștepta la vești bune venite din partea unei persoane apropiate.

            Rac – nemulțumirile din planul financiar se răsfrâng și în relația de parteneriat sau de colaborare reușind cu greu să te faci auzit, înțeles de către ceilalți. Nu este cazul să iei acum decizii importante care țin de o achiziție sau apelarea la un împrumut, ajutor financiar. Te bucuri de susținere venită din partea rudelor apropiate sau a unor persoane care sunt alături de tine, ori de câte ori ai nevoie de ajutor.  

            Leu – te poți aștepta la primirea unei oferte tentante, legată de un nou contract de muncă. Nu este exclus să te răzgândești în ultimul moment sau să primești mai multe detalii în după amiaza acestei zile. Au loc discuții intense în legătură cu noi posibilități de avansare în plan profesional. Este timpul să discuți mult mai deschis cu rudele apropiate despre ceea ce te nemulțumește în relația cu acestea.

            Fecioară – nemulțumirile din carieră se pot răsfrâge și asupra propriei sănătăți astfel că este recomandat să ai și alte preocupări, în afară de obligațiile care țin de casă și carieră. O ieșire cu prietenii la o înghețată este bine venită. Nu te lăsa influențat de negativismul unor amici invidioși care vor să îți demonstreze că nu ai dreptate.

            Balanță – chiar dacă nu ți se leagă anumite lucruri, proiecte sau ești dat înapoi din fața unei mari realizări, chiar nu este cazul să intri în panică. Este important să cauți alternative schimbând eventual direcția, oamenii cu care interacționezi, colaborezi. Vei avea surpriza să constați că oamenii cu care vei sta de vorbă îți vor revela răspunsuri uluitoare.

            Scorpion – în prima parte a zilei ești de-a dreptul lipsit de chef de muncă pentru ca, spre seară, să prinzi viteză și să recuperezi timpul pierdut în prima parte a zilei. Poate fi vorba despre o zi în care lansezi noi colaborări primind ajutor din partea unor persoane aflate în străinătate. Este favorizată relația cu prietenii, călătoriile alături de un grup bine dispus. Nu este cazul să exagerezi, atunci când vine vorba despre asumarea de responsabilități în cadrul familiei.

            Săgetător – reușești să te lămurești asupra unor aspecte care țin de relația cu un superior. Nu este recomandat să te implici într-o tranzacție, să dai startul unei acțiuni care ar putea să te compromită pe termen îndelungat. Ai ocazia să porți discuții constructive legate de o schimbare de domiciliu sau în privința achiziției unei noi proprietăți.

            Capricorn – ești de-a dreptul nemulțumit în ceea ce privește finanțele. Este posibil să primești o veste care vizează locul de muncă sau o eventuală colaborare derulată în trecut. Este necesar să te preocupi mai mult de propria sănătate. Reușești să ajungi la o înțelegere, să echilibrezi oarecum relația de mariaj. În  doua parte a zilei ai speranța că lucrurile pot merge pe un făgaș mult mai bun, în plan amoros.

            Vărsător – ești predispus la probleme legate de propria sănătate. Nu este deloc de neglijat relația cu colegii de muncă așa că nu te grăbi să faci remarci la adresa acestora, s-ar putea ca anumite persoane să înțeleagă greșit ceea ce spui. Ai tendința să fii neatent, impulsiv, ba chiar trezești suspiciuni într-o relație intimă. Nu este cazul să exagerezi cu posesivitatea, gelozia, ci mai bine caută să rezolvi problemele cu mai multă înțelegere față de dorințele și așteptările celuilalt. Spre seară ai ocazia să porți discuții intense cu un fost partener.

            Pești – starea ta de agitație de la locul de muncă se poate răsfrânge și asupra relației de cuplu. Chiar dacă stai bine la capitolul comunicare, creativitate, inspirație ceva te sperie, te face să dai un pas înapoi, atunci când este necesar să iei o decizie importantă în plan profesional. Este posibil să renunți la o colaborare pentru că nu ești mulțumit de câștigurile care ți se promit. Fii mult mai atent în ceea ce privește propria sănătate!