Horoscop zilnic – 13 martie 2020

            Berbec – fii precaut în ceea ce privește banii veniți prin intermediul altora. Este posibil ca partenerul de viață să se confrunte cu pierderi financiare, amenzi și să fie nevoie de susținerea ta. Este recomandat să găsești echilibrul între domeniul material și cel spiritual care te poate ajuta să depășești cu bine eventualele nemulțumiri din relația cu ceilalți.

            Taur – este o zi favorabilă pentru a rezolva aspecte care vizează o eventuală asociere, un parteneriat menit să îți aducă și beneficii materiale. Poate fi vorba despre o colaborare importantă în comun cu partenerul de viață, menită să aducă câștiguri pe termen îndelungat. Nu te grăbi să iei decizii, până nu te consulți cu persoane care au experiență în domeniul care te interesează.

            Gemeni – chiar dacă ai mult de lucru, vei reuși să te încadrezi în program. Relația cu colaboratorii este oarecum relaxată, chiar dacă în spatele unei aparente diplomații mocnește starea de tensiune. De evitat polimicile, contrazicerile pentru că riști să ajungi la probleme în relația cu colegii sau un colaborator.

            Rac – ești pus pe glume, mai ales dacă petreci ziua alături de copii sau persoana iubită. Este o zi favorabilă creativității, jocului și reluării unui hobby care ți-a adus împliniri în trecut. Spre seară este posibil să te bucuri de o atenție, un cadou venit din partea persoanei iubite. Este o zi favorabilă pentru a petrece mai mult timp alături de rude sau prieteni.

            Leu – este o zi importantă în care vei pune mai mult accent pe casă și familie, pe schimbări legate de domiciliu care se pot dovedi avantajoase, din punct de vedere financiar. Nu ai decât să profiți de această perioadă pentru a face o schimbare de direcție sau corecțiile necesare legate de anumite acte de proprietate.

            Fecioară – primești vești favorabile din partea unor rude apropiate, vis-a-vis de o casă sau chiar despre o moștenire. Nu este exclus să apară disucții neplăcute cu partenerul de viață pe tema banilor. Tot ce ai de făcut este să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre semnarea unor acte sau contracte. Ești nehotărât neștiind prea clar ce decizie să iei.

            Balanță – este posibil să primești recompense financiare prin valorificarea propriilor abilități, talente la locul de muncă. Știi cum să te pui în valoare iar acest lucru nu poate decât să atragă atenția șefilor și implicit să ți se acorde mai multă încredere și recompense. Spre seară este posibil să aplanezi un conflict în relația cu persoana iubită.

            Scorpion – poate fi vorba despre o perioadă de reevaluare în încercarea de a găsi o cale mult mai eficientă pentru a rezolva în timp util problemele care țin de casă, relația cu familia. Totul depinde de modul în care ești dispus să relaționezi cu ceilalți. Nu uita să accepți și partea ta de vină din cadrul unei relații și astfel vei reuși să ajungi la un echilibru obținând ceea ce ți-ai propus.

            Săgetător – este posibil să apară unele stări de dispoziție fluctuante datorate, fie obligațiilor de la locul de muncă care se cer urgent rezolvate, fie încercării de a găsi soluții favorabile în ceea ce privește anumite plăți sau achiziții pentru casă și familie. Vrei să schimbi un tratament sau chiar medicul, în încercarea de a găsi noi remedii în cazul unei probleme de sănătate cu care te confrunți de ceva timp.

            Capricorn – este o zi favorabilă pentru a petrece mai mult timp alături de prieteni sau pentru a relua întâlnirile cu un grup, o organizație unde nu ai mai fost de ceva timp. Există riscul să te confrunți cu schimbări de program sau pot să apară tot felul de obstacole cu ocazia unei călătorii. Nu te grăbi să iei decizii, până când nu te consulți cu persoane de încredere.

            Vărsător – ești derutat neștiind prea clar ce vrei, atunci când vine vorba despre relația cu prietenii. Este posibil ca părinții să aibă o influență puternică asupra ta, mai ales în privința relației de amor în care ești implicat. Primești susținere morală din partea unor prieteni apropiați, în ceea ce privește schimbări care vizează cariera. Ți-ar prinde bine o plimbare în mijlocul naturii!

            Pești – nu este momentul potrivit pentru a da startul unei relații de la care ai așteptări mari. De evitat semnarea de contracte sau luarea în serios a unor promisiuni care vizează o eventuală colaborare. Acordă atenție la pierderile financiare care se pot datora, în primul rând, prietenilor sau unui grup, o organizație din care faci parte.