Săptămâna 9 – 15 aprilie 2018

Berbec         
       Urmează o săptămână favorabilă pentru a pune la punct anumite aspecte care țin de relația cu ceilalți fiind momentul să îți fixezi obiective clare, în privința lansării unor proiecte profesionale. Tot ce ai de făcut este să dai dovadă de mai multă flexibilitate în relația cu superiorii, fără să te grăbești să îți expui punctul de vedere, până când nu ești sigur că ideile tale chiar pot fi puse și în practică. Spre sfârșitul săptămâniiau loc discuții intense legate de banii pe care urmează să îi primești dar și despre șansa de a obține un (nou) contract de muncă, mult mai avantajos.
 
 
 
 
 
 
 
Taur
         Este momentul să te revii la viață bucurându-te de primăvară. Nu ai decât să lași de-o parte oamenii și situațiile care nu fac decât să te abată de la drumul tău. Dacă începutul de săptămână se poate dovedi obositor, în plan profesional, la sfârșitul perioadei analizate simți că este timpul să te revigorezi petrecând momente minunate, fie întâlnindu-te cu persoane cu care împărtășești aceleași preocupări, fie plecând la drum lung alături de partenerul de viață. Cert este că alegi să lași deoparte grijile și să te bucuri de viață!
 
 
 
 
 
 
 
Gemeni
        A venit timpul să intri în posesia unor informații menite să îți reveleze ce anume trebuie să păstrezi sau să elimini din existența ta. Nu e cazul să te lași amăgit de promisiuni venite din partea unor prieteni care se pare că s-au cam jucat pe degate, de ceva timp, cu încrederea pe care le-ai acordat-o. Spre sfârșitul săptămânii ai toate șansele să concretizezi o iubire pe care preferi să o păstrezi „la secret”.
 
 
 
 
 
 
 
 
Rac
     Chiar dacă relația de mariaj este destul de tumultoasă, în această săptămână ai toate șansele să revii la sentimente mai bune sau măcar să înțelegi sensul anumitor evenimente care s-au petrecut în ultimele săptămâni. Tot ce ai de făcut este să privești cu sinceritate în propriul suflet și să accepți că există și situații în care și tu poți greși. Spre sfârșitul săptămânii, chiar dacă vor apărea nemulțumiri ce vizează domeniul profesional, nu ai decât să iei partea bună a lucrurilor și să fii mult mai organziat și punctul. De evitat discuțiile în contradictoriu cu un superior!
 
 
 
 
 
 
 
Leu
       Încă de la începutul săptămânii ești pus pe harță în relația cu partenerul de viață. Nu te agita prea tare, dacă observi că anumite lcururi nu se derulează după planul tău. Mai lasă-le și altora posibilitatea să își expună propriile păreri, fără să te impui tu, neapărat, ca fiind cel care deține adevărul suprem. Spre sfârșitul săptămânii este recomandat să fii mult mai prudent, dacă ai de făcut un o călătorie îndepărtată.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fecioară           
       La început de săptămână te poți aștepta la agitație, neliniște vis-a-vis de obligațiile de serviciu. În a doua parte a săptămânii vei pune mai mult accent pe relația de mariaj sau în ceea ce privește un parteneriat important. Ești plin de inspirație, creativitate, dornic de a face lcururile ca la carte, numai că ai tendința de a fi prea critic. La sfârșit de săptămână este cazul să fii mai prudent, atunci când vine vorba despre implicarea într-o relație intimă cu un partener din trecut.
 
 
 
 
 
 
 
 
Balanță
       Nu exagera, atunci când vine vorba despre investiții care se vor dovedi nesigure, îndeosebi în prima parte a acestei săptămâni. La mijlocul săptămânii este momentul să profiți de eventualele oportunități de progres la locul de muncă. Nu este exclus să demarezi un proiect profesional avantajos, din punct de vedere fianciar. La sfârșit de săptămână este bine să eviți confruntările cu partenerul de viață. Sunt aduse la suprafață secrete care se pot dovedi dureroase.

 

 

 

 

 
Scorpion
      Încă de la începutul săptămânii este posibil să te confrunți cu aspecte neplăcute legate de relația cu părinții. În a doua parte a perioadei te poți aștepta la schimbări favorabil,e în plan sentimental, totul este să ieși la lumină și să te bucuri din plin de iubire. La sfârșitul acestei săptămâni este recomandat să fii mult mai prudent, în ceea ce privește sănătatea.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Săgetător
      Cu cât ești mai calm, cu atât îți va fi mai ușor să gestionezi eventualele situații conflictuale din relația de dragoste. Nu este de neglijat nici relația cu propriul copil. Lasă-te purtat de intuiție și de iubire și astfel vei reuși să găsești alternative mult mai favorabile în ceea ce privește schimbările pe care vrei să le faci în relația de mariaj. Este adevărat că „timpul le rezolvă pe toate” dar ai toate șansele să readuci starea de echilibru în relație, mult mai devreme decât te așteptai. Este o perioadă favorabilă pentru a te relansa, în plan profesional.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Capricorn
        Începutul de săptămână îți poate aduce unele neplăceri legate de cheltuieli. Revin în atenția ta aspecte importante care țin de casă, de prorpiul domiciliu fiind momentul potrivit pentru a face anumite corecții care țin de acte importante. Spre sfârșitul săptămânii este posibil să ajungi la înțelegeri sau să demarezi anumite acțiuni care se pot dovedi avantajoase, pe termen lung. Nu te grăbi să semnezi acte importante, până în data de 15 aprilie.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vărsător             
         Ești preocupat de propria imagine, de modul în care te percep ceilalți, fie că este vorba despre mediul de lucru, fie că vorbim de relația de mariaj. La jumătatea săptămânii este momentul să primești bani din muncă proprie sau îți valorifici din plin anumite abilități creatoare. La sfârșit de săptămână este bine să fii mult mai prudent, dacă vrei să pleci într-o călătorie neapărat.
 
 
 
 
 
 
 
 

Pești
      Nu este exclus ca anumite bârfe sau vorbe răutăcioase să îți cam dea cheful de muncă peste cap, încă de la începutul săptămânii. Este timpul să te mobilizezi, fără să mai privești în stânga sau în dreapta, ținând cont de părerile celor invidioși. Încă ești în perioada de refacere, după o mare suferință, o pierdere care este posibil să te fi marcat în mod profund. La sfârșitul săptămânii trebuie să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre bani și cumpărături.