Săptămâna 5 – 11 noiembrie 2018

001 Berbec    Berbec
         Se poate vorbi despre un început de săptămână în care pui mai mult accent pe comunicare, schimbul de informații, discuții pe teme legate de parteneriat, asocieri, eventuale schimbări pe care vrei să le faci în cadrul unei afaceri personale sau la locul de muncă. Cert este că vorbim despre o perioadă plină de energie, ai chef de muncă, ești dornic să acționezi cât mai rapid, din teama de a nu pierde în fața concurenței. Spre sfârșitul săptămânii este momentul să îți mai tragi și tu sufletul și să te ocupi mai mult de relația de mariaj, ieșind eventual la o plimbare cu partenerul de viață sau pur și simplu să petreci momente pline de încântare alături de familie.
 
 
 
 
 
 
 
 
002 Taur    Taur                                      
       Ești oarecum nemulțumit de atitudinea partenerului de viață neștiind prea clar cum să îți exprimi anumite gânduri, idei fără să fii criticat. S-ar putea să observi că planurile făcute acasă nu se potrivesc cu deciziile pe care le iei la cumpărături astfel că este necesară mai multă chibzuință la cheltuieli, îndeosebi la început de săptămână. Este o perioadă favorabilă pentru a te înscrie la cursuri de perfecționare dând astfel startul unui nou capitol în cariera ta. Ești susținut de un superior în demersurile profesionale, în ciuda colegilor cu care se pare că nu ești pe aceeași „lungime de undă”. Porți discuții constructive, ba chiar ai ocazia să pui în aplicare strategii ambițioase care să te ducă pe o treaptă ierarhică superioară la locul de muncă. Spre sfârșitul săptămânii dedici mult timp obligațiilor care țin de serviciu astfel că nu prea ai timp de relaxare cu prietenii sau familia.
 
 
 
 
 
 
 
003 Gemeni    Gemeni   
         Este momentul să fii mai atent la propriul organism, să te îngrijești mai mult de sănătate, eventual să mergi la un salon de cosmetică sau să faci mai mult sport. La jumătatea săptămânii te poți aștepta la tot felul de neplăceri într-o relație de dragoste. Lasă frica deoparte și nu te lăsa influențat de negativismul unor invidioși! Spre sfârșitul săptămânii ar cam fi momentul să asculți și de sfatul unor persoane trecute prin viață sau chiar de unul din părinți, chiar dacă te găsești deja la vârsta maturității. Las-o mai ușor cu încăpățânarea și evită să îți dai dreptate cu orice preț.
 
 
 
 
 
 
 
004 Rac    Rac   
     Ai nevoie de momentele tale de detașare pentru a-ți face ordine în gânduri, ceea ce nu este tocmai rău, mai ales că te simți suprasolicitat la locul de muncă fiind nevoit să muncești, chiar și peste program. Nu este exclus ca, pe la jumătatea săptămânii, să te simți de-a dreptul agitat, nervos fiindcă ești grăbit de către ceilalți să duci la îndeplinire anumite sarcini de lucru. Fii prudent în relația cu partenerul de viață și nu te supăra pentru orice fleac, îndeosebi în a doua parte a săptămânii. La sfârșitul acestei săptămâni s-ar putea să îți fie date peste cap anumite planuri legate de casă. Nu te grăbi să investești acum în achiziția unui bun de valoare.
 
 
 
 
 
 
 
005 Leu    Leu       
    Ești ferm hotrărât să te înscrii la noi cursuri de specializare sau să dai un exmaen important pentru progresul tău la locul de muncă. Știi cum să te impui în fața unui colaborator, partener de afaceri. Fii mult mai atent în relația de mariaj și las-o mai ușor cu critica, reproșurile și tendința de a-l manipula pe celălalt. La sfârșit de săptămână te preocupi mai mult de propria sănătate sau pur și simplu pui la cale noi strategii legate de locul de muncă și care vor avea impact pe termen îndelungat în cariera ta.
 
 
 
 
 
 
 
 
006 Fecioara    Fecioară
       Încă de la începutul săptămânii ești nevoit să faci tot felul de drumuri pe la diferite instituții și să suporți mofturile unor funcționari publici. Nu ai decât să îți vezi de propriul interes și să rezolvi cu cât mai mult calm ceea ce ți-ai propus. Este o săptămână agitată la capitolul acte, documente, deplasări, negocieri fiind plin de energie și având capacitatea de a te mobiliza în momentele de tensiune. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te ocupi mai mult de situația bugetului personal, să faci un bilanț, să adopți noi strategii de acțiune pentru a câștiga mai mulți bani.
 
 
 
 
 
 
 
 
007 Balanta    Balanță
     Ești ferm hotărât să pleci într-o deplasare departe de casă, fie în interes de serviciu, fie pentru că ți-ai propus să faci o călătorie alături de partenerul de viață. Dacă ești implicat într-o formă de școlarizare ai ocazia să susții examene importante sau porți discuții intense cu un profesor, mentor. La jumătatea săptămânii dedici mai mult timp carierei. Spre sfârșitul săptămânii alegi să petreci mai mult timp relației cu partenerul de viață, cu care se pare că nu prea reușești să ajungi la un consens. Discuți mai mult despre proiecte de viitor, pui la cale tot felul de strategii care vizează casa, familia, o relație de colaborare menită să îți aducă și beneficii în plan financiar.
 
 
 
 
 
 
 
008 Scorpion    Scorpion
     Fii prudent în ceea ce privește posibila recidivare a unei probleme de sănătate. Relația cu părinții nu este tocmai favorabilă ceea ce te va indispune peste măsură reușind cu greu să te concentrezi pe nevoile tale, pe obligațiile care țin de profesie. Știi să adopți o atitudine mult mai optimistă, cât timp ai ocazia să împărtășești cu oameni de încredere acealeași idealuri de viață fiind astfel motivat să pui în aplicare proiecte, idei ambițioase. La sfârșit de săptămână știi exact ce ai de făcut pentru a-ți creea acea stare de confort și bună dispoziție.
 
 
 
 
 
 
 
 
009 Sagetator    Săgetător      
       Este un început de săptămână dedicat parteneriatelor, poate chiar demarării unor acțiuni importante ce vizează integrarea ta în cadrul unui grup, o asociație. Joci rolul de mediator fiind un bun sfătuitor în ceea ce privește demararea unor proiecte de către cei cu care interacționezi. În a doua parte a săptămânii te axezi mai mult pe relația cu superiorii, pe găsirea de noi alternative de colaborare eficientă. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te destinzi alături de un grup de prieteni plini de viață. Lasă deoparte orice grijă și profită de zilele libere pentru a-ți „încărca bateriile”.
 
 
 
 
 
 
 
010 Capricorn    Capricorn     
        Ești preocupat de locul de muncă, relația cu subalternii sau de necesitatea de a găsi un loc de muncă mult mai avantajos, financiar vorbind. Nu este cazul să te agiți inutil pentru lucruri care chiar nu contează, mai ales dacă este vorba despre relația de cuplu. În a doua parte a săptămânii vei pune mai mult accent pe bunurile altora, banii care pot veni prin intermediul partenerului de viață având parte de tot felul de idei, care mai de care mai ingenioasă, pentru un mod mult mai eficient de a investi banii. Nu te grăbi să iei decizii, până când nu cunoști toate datele legate de un proiect derulat în comun cu partenerul de viață sau un eventual colaborator. La sfârșit de săptămână se pare că ai chef de plimbare cât mai departe de casă, eventual să le faci o vizită părinților sau să ajungi la locul natal.
 
 
 
 
 
 
 
011 Varsator    Vărsător      
        Încă de la începutul săptămânii se resimte o stare de tensiune, de agitație legată de o relație de dragoste cu o persoană aflată la distanță. Nu îți este prea ușor să faci deplasări pentru a reuși să te întâlnești cu cineva cu care nu te-ai mai întâlnit de mult timp. De evitat orice conflict sau acțiune care te-ar putea compromite în cadrul relației de cuplu. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te întâlnești cu prietenii sau pur și simplu să mergi la un spectacol, teatru încercând să te destinzi, să te bucuri de fiecare moment.
 
 
 
 
 
 
 
 
012 Pesti    Pești
       Ai tendința să te apuci de mai multe treburi în același timp și să nu duci la capăt nimic. Fii atent și în ceea ce privește reluarea unei relații intime, mai ales dacă lucrurile nu s-au derulat prea bine nici în trecut. Se reeditează acum o situație nu tocmai plăcută dar care îți va pune serioase semne de întrebare. Este șansa de a depăși momentele mai puțin plăcute apelând la umor, diplomație și calm. La sfârșit de săptămână ai ocazia să intri în posesia unui secret, primești informații importante care te vor ajuta în demersurile legate de un proces sau primirea unor bani care ți se cuvin.