Săptămâna 5 – 11 martie 2018

Berbec   
      Probabil că modul tău de a-ți exprima gândurile în mod direct, fără să ții cont de trăirile celuilalt, ar putea să te aducă în situații de conflict, îndeosebi în relația de mariaj, la începutul acestei săptămâni. Sunt multe lucuri care se derulează în umbră, preferând să le ții pentru tine, cel puțin până când ești sigur că merită să le împărtășești cu colegii de muncă. Ai ocazia să intri în posesia unor secrete care au ca subiect principal dragostea și creativitatea. La sfârșitul săptămânii este posibil să iei decizia bruscă de a pleca la drum. Atenție la posibilitatea de a te confrunta cu atitudinea rigidă, venită din partea unei persoane mai în vârstă.
 
 
 
 
 
 
 
Taur                  
        Te poți aștepta la o atitudine încordată la locul de muncă, îndeosebi la început de săptămână. Este momentul să pui la cale, împreună cu partenerul de viață, strategii importante necesare lansării unui proiect cu impact pe termen îndleungat. Au loc discuții intense ce vizează un împrumut, eventual bani primiți prin intermediul altora. La sfârșit de săptămână este posibil să apară anumite piedici, limitări care țin de o călătorie îndepărtată sau studiile superioare. Trebuie să dai dovadă de prudență fiind mult mai atent la ideile, gândurile pe care le împărtășești cu persoane ce dețin funcții de răspundere.
 
 
 
 
 
 
 
Gemeni
        Se poate vorbi acum despre o revedere neașteptată cu o persoană cu care nu te-ai mai întâlnit de ceva timp. La locul de muncă primești susținerea de care ai nevoie, ba chiar reușești să pui la punct anumite sarcini de lucru pe care le-ai tot amânat. Spre sfârșitul săptămânii acționezi cu mai multă hotărâre și curaj în cadrul unei asocieri sau în relația de mariaj. Primești susținere din partea unui grup de prieteni pentru a-ți împlini o dorință legată de un proiect profesional. La sfârșit de săptămână este recomandat să fii mult mai prudent la drum, la eventualele probleme ce pot apărea în trafic. Ești predispus la amenzi, incidente neplăcute.
 
 
 
 
 
 
 
Rac
      La început de săptămână este posibil să se defecteze un aparat electrocasnic sau iei decizia bruscă de a face o schimbare prin casă, achiziționezi un obiect de valoare. Dacă ai în minte să faci o schimbare legată de planul sentimental, în a doua parte a săptămânii ai ocazia să porți discuții intense cu persoana iubită, să te lămurești asupra unor aspecte ce vizează relația. Nu te lăsa influențat de impresiile de moment ale prietenilor, mai ales atunci când vine vorba despre bani și carieră. La sfârșit de săptămână ar trebui să fii mult mai prudent în relația cu partenerul de viață întrucât este posibil să apară conflicte destul de serioase.


 
 
 
 
 
 
 
Leu
      Încă de la începutul săptămânii ești preocupat de acte, documente importante încercând să găsești o soluție cât mai rapidă pentru a soluționa un contract, o înțelegere făcută cu ceva timp în urmă. Ai ocazia să stai de vorbă cu oameni bine pregătiți și care te pot ajuta să găsești cele mai bune soluții în privința casei, a unei proprietăți. Spre sfârșitul săptămânii ar trebui să fii mult mai prudent în relația cu propriul copil. Trebuie să fii mult mai atent în ceea ce privește sănătatea, eventuale probleme care țin de oase, coloana vertebrală, încheieturi, dantură.


 
 
 
 
 
 
 
Fecioară   
         Începutul de săptămână se poate dovedi destul de stresant, la capitolul cheltuieli pe care trebuie să le faci. În zilele de miercuri și joi sunt favorizate interviurile, examenele, acumularea de informații și călătoriile avantajoase, din punct de vedere relațional. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să constați că, oricât de bine intenționat ai fi cu anumite persoane din familie, cuvintele îți sunt răstălmăcite fiind acuzat pe nedrept. Nu ai decât să accepți că și tu mai faci greșeli câteodată și caută să adopți o atitudine mult mai flexibilă, acordă atenție la nevoile celor dragi. O discuție sinceră, afectuoasă ar putea să aplaneze o situație încordată în relația cu propriul copil.
 
 
 
 
 
 
Balanță
      Chiar dacă mai apar și unele discuții în contradictoriu, în cadrul colectivului de muncă sau în relația cu un colaborator, reușești totuși să găsești alternative în favoarea ta pentru a rezolva o problemă care nu permite amânarea. Este foarte important să dai dovadă de stăpânire de sine și să nu te pierzi în fața remarcilor acuzatoare și a agresivității verbale. Spre sfârșitul săptămânii trebuie să fii mult mai prudent în ceea ce privește soluționarea unor probleme care țin de părinți sau propria gospodărie.
 
 
 
 
 
 
 
Scorpion
        În ciuda unui start nu prea bun în această săptămână, nevoit fiind să faci față unor acțiuni neplăcute venite din partea adversarilor, reușești totuși să te mobilizezi și să găsești alternativa cea mai bună, îndeosebi în a doua parte a perioadei analizate. Ai ocazia să te bucuri de câștiguri venite prin muncă proprie, cu precădere în partea secundă a acestei săptămâni. La sfârșit de săptămână este recomandat să fii mult mai prudent, dacă vrei să pleci într-o călătorie. Te poți aștepta la neplăceri venite din partea unei rude apropiate.  
 
 
 
 
 
 
 
 
Săgetător
        Începi săptămâna în analiză aici preocupându-te mai mult de obligațiile care țin de un grup sau în relația cu prietenii apropiați. Este foarte posibil să găsești acum noi resurse pentru a duce la bun sfârșit un proiect profesional mai vechi. Nu te poți baza însă pe promisiunile venite din partea unor colegi. La sfârșitul perioadei în discuție aici ești nevoit să faci anumite cheltuieli pentru a rezolva o problemă care ține de persoana iubită sau chiar de propriul copil.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Capricorn
        Discuția cu un superior, încă de la începutul săptămânii, ar putea să te dezechilibreze oarecum, din punct de vedere emoțional. Ar trebui să fii mult mai atent la ce anume se vrea de la tine, dacă nu cumva ai neglijat anumite responsabilități. Ești susținut de prieteni, în ceea ce privește o activitate leagată de comerț sau studii. La sfârșit de săptămână este recomandat să stai la distanță de problemele legate de carieră și să te preocupi mai mult de propria familie.
 
 
 
 
 
 
 
 
Vărsător
        Încă de la începutul săptămânii ești preocupat de studii și călătorii fiind nevoit să faci deplasări care se vor dovedi, până la urmă, de bun augur. Te simți foarte bine, cât timp ți s-a îndeplinit un vis legat de planul profesional. Ești foarte încordat, în ceea ce privește o relație sentimentală, reușind cu greu să te faci înțeles de persoana dragă. Este posibil ca, din motive care țin de domeniul profesional, să amâni o întâlnire importantă, din punct de vedere sentimental. La sfârșit de săptămână este bine să te odihnești mai mult îngrijindu-te de propria sănătate.
 
 
 
 
 
 
 
Pești
        Încă de la începutul săptămânii este posibil să apară unele discuții legate de bani sau o datorie, un act de succesiune. Pe la jumătatea săptămânii se activează domeniul spiritual și al călătoriilor sau al relației cu persoane aflate în străinătate. Nu este exclus să primești oferte de muncă în străinătate destul de tentante. Studiază-le cu atenție să vezi care sunt avantajele și/sau dezavantajele unei posibile plecări în străinătate. La sfârșit de săptămână porți discuții foarte aprinse cu un prieten mai în vârstă sau cu persoane care au pretenții exagerate de la tine.