Săptămâna 5 – 11 februarie 2018

Berbec   
      Începutul de săptămână se poate dovedi tensionat, în relația cu partenerul de viață. Evită să petreci mai mult timp alături de prieteni decât cu partenerul tău întrucât nu faci decât să reaprinzi niște discuții care nu vor conduce la nimic bun, constructiv pentru relație. La jumătatea săptămânii este favorizată relația intimă și acțiunile care țin de bani, plata unor taxe, impozite. La sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să mai îmblânzești oarecum relația de mariaj plecând într-o excursie alături de partener. Evită să dai bani cu împrumut prietenilor sau să dai startul unei colaborări ce implică investiții financiare.
 
 
 
 
 
 
 
Taur                  
        Debutul acestei săptămâni se poate dovedi foarte solicitant, din punct de vedere profesional. Va trebui să fii mult mai prudent în ceea ce privește sănătatea întrucât ești predispus la infecții renale. Nu te angrena în polemici în relația cu partenerul de viață, mai ales în intervalul 7-9 februarie, întrucât există riscul să ajungi la ruperea relației de mariaj. Este absolut necesar să găsești un echilibru între viața de familie și carieră. La sfârșit de săptămână ți-ar prinde bine o plimbare departe de casă, în mijlocul naturii, eventual la o mânăstire.
 
 
 
 
 
 
 
Gemeni
        În această săpătmână este posibil să fii bulversat de atitudinea persoanei iubite neștiind prea clar cum să reacționezi pentru a nu amplifica și mai mult starea de nemulțumire. În zilele de marți și miercuri este bine să fii mult mai prudent în relația cu colegii de muncă. Evită să faci compromisuri fiind important să ții cont de sfaturile venite din partea unui superior. Ziua de vineri ar putea să îți dea programul peste cap datorită agresivității din relația cu partenerul de viață. Ceva mocnește de câteva zile în cadrul relației, așa că te poți aștepta la certuri serioase, pornite de la un cuvânt. La sfârșit de săptămână te poți aștepta la vești bune legate de bani.


 
 
 
 
 
 
 
Rac
         Încă de la începutul săptămânii ești preocupat de casă, gospodărie fiind oarecum nemulțumit de faptul că nu ești suținut de familie în treburile gospodărești. În zilele de miercuri și joi este recomandat să nu te agiți prea tare în relația cu propriul copil pentru că poți să-l îndepărtezi sau să nu reușești să te faci înțeles. Ziua de vineri nu este tocmai favorabilă sănătății existând riscul de a te accidenta, te lovești sau pur și simplu te simți foarte obosit, extenuat după o perioadă destul de lungă de efort fizic și mental. La sfârșit de săptămână sunt binevenite discuțiile cu o persoană matură, cu mai multă experiență de viață, în ceea ce privește relația de mariaj sau o afacere personală.
 
 
 
 
 
 
 
Leu
        Această săptămână debutează cu riscul de a intra în conflict cu rudele apropiate. În zilele de miercuri și joi este bine să fii mult mai înțelegător în relația cu partenerul de viață întrucât există riscul să ajungi la o separare. Nu mai pune ego-ul pe primul plan și nu mai insista să îți dai dreptate cu orice preț. Treci printr-o perioadă nu tomcai ușoară, în ceea ce privește relația de cuplu, totul depinde de tine, dacă conștientizezi că și celălalt are nevoie de dragoste și afecțiune, nu doar de critică și reproșuri. Ai tendința să îndepărtezi oamenii care te-au susținut în trecut. Spre sfârșitul săptămânii te poți aștepta la o atitudine destul de rece, de respingere din partea propriului copil. Pune sănătatea pe primul plan.
 
 
 
 
 
 
 
Fecioară   
         Începutul de săpătmână se poate dovedi destul de neplăcut, la capitolul cheltuieli. Este recomandat bine să nu te hazardezi și să investești într-un nou proiect, nu face cheltuieli nechibzuite, la cererea propriului copil. Mai așteaptă câteva zile și vei găsi soluții mult mai avantajoase. Ziua de miercuri se poate dovedi foarte riscantă, în ceea ce privește relația cu colectivul de muncă sau colaboratorii. Este bine să nu iei decizii de colaborare acum. Vineri este posibil să fii nemulțumit de primirea unor vești legate de unul din părinți. Sfârșitul de săpătmână este favorabil pentru a petrece mai mult timp alături de persoana iubită sau să dezvolți o relație de dragoste cu o persoană de altă naționalitate sau aflată în străinătate.
 
 
 
 
 
 
Balanță
      Chiar dacă, la începutul acestei săptămâni, nu prea te simți bine în cadrul unui anumit anturaj, în zilele de joi și sâmbătă este recomandat să profiți din plin de interacțiunea cu prietenii. Ai acum șansa de a dezvolta o relație frumoasă, în plan sentimental, având parte de conversații menite să-ți redea starea de bună dispoziție. La sfârșitul săptămânii analizate pot avea loc discuții constructive cu o persoană mai în vârstă dornică să te ajute să îți împlinești anumite dorințe care țin de casă.


 
 
 
 
 
 
Scorpion
        Începutul de săptămână nu este tocmai favorabil pentru a demara anumite acțiuni. Este posibil să te simți respins, nedorit într-un anumit mediu, bârfit sau pur și simplu să vrei să te retragi singur în locul tău preferat. Ziua de joi te poate aduce față în față cu unul dintre părinți simțindu-te oarecum stingher, nemulțumit de atitudinea agresivă, lipsită de înțelegere la adresa ta. Ziua de vineri nu este tocmai favorabilă cheltuielilor astfel că este posibil să pleci într-o călătorie care nu făcea parte din program.
 
 
 
 
 
 
 
Săgetător
         Debutul perioadei analizate te poate pune într-o situație nu prea plăcută în relația cu anumiți prieteni. Va trebui să fii foarte prudent, atunci când vine vorba despre decizii legate de o călătorie sau încheierea unui contract, mai ales în zilele de marți și miercuri. Evită să intri în tot felul de contraziceri în relația cu unul dintre părinți. La sfârșitul acestei săptămâni se mai relaxează atmosfera în relația cu familia. Ar trebui să te îngrijești mai mult de propria sănătate.
 
 
 
 
 
 
 
 
Capricorn
         Ești nemulțumit de reacția unui superior, încă de la începutul acestei perioade. Acordă atenție la există riscul de a trage concluzii pripite, dușmanii ascunși au grijă să lucreze susținut pentru a încerca să creeze o imagine falsă pentru tine. Nu te lăsa angrenat în bârfe, ci mai bine fii prudent la modul în care vorbești cu ceilalți. Este o perioadă favorabilă în plan financiar, cât timp dai dovadă de calm și diplomație în relația cu superiorii. La sfârșit de săptămână ai ocazia să joci rolul de bun sfătuitor pentru oameni mai puțin norocoși.  
 
 
 
 
 
 
 
Vărsător
        Începutul de săptămână se poate dovedi norocos, în ceea ce privește o relație de dragoste cu cineva aflat la distanță. Porți discuții de taină, îți faci planuri de viitor. Atenție însă la ce anume promiți pentru că există marele risc să nu îți respecți promisiunea făcută acum. Ziua de joi este nefavorabilă pentru a purta negocieri cu un superior, ba din contră, te poți aștepta la tot felul de reproșuri, acuzații venite din partea acestuia. La sfârșit de săptămână te simți trădat de anumiți prieteni. Ultima zi preferi să o petreci în solitudine.


 
 
 
 
 
 
 
Pești
        Planificările legate de bani îți sunt date peste cap, la începutul acestei săptămâni, de plata unor taxe, facturi. Totul este să nu intri în panică. Ziua de marți este favorabilă pentru a relua legătura cu o persoană aflată la distanță. Atenție la ziua de marți, atunci când este posibil să ai probleme, dacă pleci într-o călătorie în interes de serviciu, la drum lung. Vineri este bine să nu te contrazici cu șeful pentru că nu faci decât să atragi și mai multe probleme și să te alegi și cu o sancțiune. În ultima zi din săptămână ai ocazia să stai de vorbă cu un prieten, care va veni cu sfaturi valoroase, ba chiar îți faci anumite strategii legate de un proiect important pentru tine.