Săptămâna 30 iulie – 5 august 2018

Berbec   
      Este un început de săptămână cu revelații legate de noi posibilități de valorificare a resurselor materiale de care dispui. Chiar dacă nu te simți susținut de persoanele din anturajul tău, vis-a-vis de un proiect important pentru progresul tău în plan social și personal, ai suficiente atuuri de partea ta pentru a reuși să atingi noi culmi ale succesului. Trebuie doar să nu te grăbești. Spre sfârșitul săptămânii va trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre cheltuieli, noi achiziții întrucât ești predispus la pierderi, furt, la tot felul de încurcături care se lasă și cu pierderi financiare.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Taur                  
        În ciuda stării de agitație din domeniul profesional reușești destul de bine să te mobilizezi și să vii cu idei noi, care mai de care mai originală. Te poți dovedi a fi un bun coleg, coechipier dedicându-ți mare parte a timpului noilor posibilități de avansare în carieră. Chiar dacă lucrurile nu stau prea grozav în relația cu familia, cel puțin ai șansa să te regăsești prin munca pe care o depui și treptele pe care le urci, pas cu pas. Nimic nu este prea greu pentru tine, cât timp muncești cu dedicare și pasiune. Spre sfârșitul săptămânii s-ar putea să deranjezi partenerul de viață cu pofta ta de muncă, cu dorința de a face schimbări importante prin casă sau pentru a aduce noi îmbunătățiri prin gospodărie.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gemeni
        Ai ocazia să intri în posesia unui secret care îți va aduce în vedere noi posibilități de a obține mai mulți bani prin intermediul celorlalți. Este posibil chiar să fii obții o avansare la locul de muncă, una la care nu mai sperai de mult timp. Fii prudent, dacă ai de făcut călătorii îndepărtate, eventual în străinătate. La sfârșit de săptămână este posibil să te simți epuizat la nivel psihic-emoțional și să nu ai chef de nimic. Parcă nimeni nu îți intră în voie reușind cu greu să exteriorizezi suferința cu care te confrunți. Mare atenție la eventualele probleme de sănătate. Las-o mai ușor cu viciile (consum exagerat de carne, țigări, alcool, etc).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rac
        Putem vorbi despre un început de săptămână favorabil, mai ales dacă te-ai decis să pleci într-o excursie departe de casă. Este posibil să ajungi în locuri pe unde nu ai mai călătorit de mult timp, poate niciodată, să porți discuții pe teme legate de religie, filosofie, să cunoști oameni noi, interesanți. Pe tot parcursul acestei săptămâni ai șansa să îți sondezi propriul suflet și să te lămurești asupra unor aspecte care țin de viața intimă, relațională. Spre sfârșitul săptămânii ești derutat de reacția impulsivă venită din partea unor prieteni, un refuz, o răzgândire bruscă ceea ce nu îți va fi confortabil, mai ales că aveai chef să petreci timpul alături de prieteni. Pe de altă parte se poate vorbi despre ocazia de a merge la o petrecere și să nu te simți în largul tău.
 
 
 
 
 
 
 
 
Leu
      Este o săptămână care aduce aspecte interesante legate de viața intimă, relațională, răsturnări de situație ce vizează relația de mariaj. Cert este că este important să nu îți pierzi controlul din orice fleac și să strici o relație de lungă durată. În același timp, ai mare nevoie de atenție, de apreciere venită din partea persoanei iubite iar acest lucru te face să fii și mai nemulțumit, tocmai pentru că nu primești ceea ce îți dorești. Ai face bine să te analizezi cu sinceritate și să accepți că, pentru a primi, este important mai întâi să înveți cum să oferi, mai ales atunci când vine vorba de iubire. La sfârșit de săptămână este posibil să apară schimbări importante care țin de carieră și/sau de domiciliu.
 
 
 
 
 
 
 
 
Fecioară   
         Primești răspunsuri interesante legate de relația de cuplu sau de o afacere personală. Nu este cazul să întinzi coarda și să consideri că te poți descurca și singur, atunci când ai de-a face cu competitori reali. Cu cât accepți mai repede că ai nevoie și de sfaturile venite din partea celor mai experimentați, cu atât ai șansa să obții mult mai rapid ceea ce îți dorești. Lasă-te condus de intuiție și nu te avânta pe căi nebătătorite de alții. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să călătorești în locuri îndepărtate sau locașuri sfinte și astfel să te reîncarci, din punct de vedere energetic. Atenție însă la modul în care călătorești întrucât pot apărea tot felul de surprize neplăcute la drum.
 
 
 
 
 
 
Balanță
     Avem de-a face cu un început de săptămână favorabil în relația cu colegii de muncă dovedindu-te a fi un bun sfătuitor, lider pentru ceilalți colegi. În zilele de 3 și 4 august este recomandat să fii mult mai atent în relația de dragoste întrucât ești predispus la despărțire, dezamăgiri, la tot felul de reproșuri, acuzații. Evită să iei decizii importante, care te-ar putea afecta pe termen îndelungat. La sfârșit de săptămână ai ocazia să te bucuri de o atenție, un cadou venit în mod neașteptat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Scorpion
        Revine speranța de mai bine în plan sentimental, îndeosebi în primele zile ale acestei săptămâni. Nu te lăsa amăgit de aparențe, ci mai bine caută să vezi ce se află în spatele unor promisiuni frumoase. În a doua parte a săptămânii ești pus pe treabă fiind foarte nerebdător să duci la bun sfârșit o activitate începută cu ceva timp în urmă. În weekend ai ocazia să te bucuri de susținerea venită din partea partenerului de viață sau a unui colaborator. Este posibil să te reîntâlnești cu un vechi prieten și să depănați amintiri frumoase.
 
 
 
 
 
 
 
 
Săgetător
     Primele zile ale acestei săptămâni le dedici relației cu familia, de unde vin și momentele plăcute, de relaxare. Mare atenție în zilele de 3 și 4 august, atunci când te poți confrunta cu probleme de natură sentimentală sau ești nevoit să reconfigurezi anumite aspecte care țin de o investiție făcută în trecut. Pe de altă parte nu este deloc de neglijat tot ceeace are legătură cu creativitatea, relația cu propriul copil, educația acestuia. La sfârșitul acestei săptămâni, deși ești oarecum bulversat de schimbările neașteptate din sfera profesională, reușești să accepți că lucrurile sunt în continuă transformare și că totul depinde de modul în care privești tu evenimentele. Nu te lăsa influențat de părerile pesimiștilor!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Capricorn
        Încă de la începutul săptămânii ai șansa de a purta dialoguri constructive cu cei apropiați și să te lămurești asupra unor chestiuni de natură financiară. Se cere mai multă prudență, în ceea ce privește cumpărăturile pe care le faci sau dacă te-ai decis să semnezi un contract de colaborare. Pot apărea călătorii neașteptate pentru a rezolva anumite chestiuni care țin de propriul copil sau legat de o relație sentimentală. La sfârșit de săptămână ai ocazia să concretizezi anumite idei originale sau să te bucuri de joc și voie bună alături de copii.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vărsător
        Debutul săptămânii are legătură cu nevoile tale personale imediate, cu aspectele financiare care te preocupă în mod deosebit. Este posibil să fii susținut de părinți pentru a face o achiziție importantă. Miercuri și joi au loc noi conversații pe tema unui curs, a unor negocieri care țin, fie de o moștenire, fie de un partaj. Cert este că va trebui să îți păstrezi calmul și să nu joci rolul de victimă. În weekend este recomandat să nu exagerezi cu efortul fizic prin gospodărie întrucât ești predispus la accidente, lovituri, răniri. Este timpul să te relaxezi alături de cei dragi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pești
        În primele două zile ale acestei săptămâni ai ocazia să îți reorganizezi propriile proiecte de viitor care necesită multă dedicare din partea ta. Nimic nu este prea greu, mai ales atunci când ești susținut și de partenerul de viață sau de o persoană de încredere. Chiar dacă ești oarecum derutat de atitudinea unor prieteni sau a unui proiect căruia i-ai dedicat mult timp și energie, acum ai ocazia să privești din cu totul altă perspectivă tot ce ai clădit. La sfârșit de săptămână primești vești de la rude apropiate, care însă nu se vor dovedi a fi tocmai favorabile.